Akyüz, 'Bu haftaki hedefimiz taraftarımızı mutlu etmek'

Fethiyespor'un defans oyuncusu Şahan Akyüz, geçen hafta alınan Iğdır FK beraberliği ile yarın oynayacakları Somaspor maçı ile ilgili FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 4.Hafta müsabakasında Iğdır FK ile deplasmanda son dakikada bulduğu gol ile 1-1 berabere kalmıştı. Fethiyespor, yarın evinde Somaspor ile karşılaşacak. Mücadele öncesi Fethiyespor’un başarılı defansı Şahan Akyüz, FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.
“Bu haftaki hedefimiz taraftarımızı mutlu etmek”
Fethiyespor’un defans oyuncusu Şahan Akyüz: “Iğdır’da maça iyi başlamıştık. Talihsiz bir penaltı golüyle ilk yarıya mağlup girmiştik. Ama mücadelemize devam ettik. Bunun akabinde golü son dakika bulsak da iyi mücadele ettik. Oradan aldığımız bir puan bizim için çok önemli. Iğdır zor bir deplasmandı. Bir puan aldığımız için mutluyuz. Iğdır FK maçından bu yana bir haftadır yarın karşılaşacağımız Somaspor’u analiz ediyoruz. Genç ve iyi takımlar ve iyi puan topladılar. Bu haftaki hedefimiz taraftarımızı mutlu etmek. Üç puanı hanemize yazdırmak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN