Arslan, 'İlk galibiyetimizi almak istiyoruz'

Fethiyespor'un Galatasaray'dan kiraladığı genç defans Işık Kaan Arslan, 1-1 berabere kaldıkları Iğdır FK maçı ile yarın karşılaşacakları Somaspor maçı ile ilgili düşüncelerini FRT TV mikrofonlarına aktardı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, yarın evinde oynayacağı Somaspor maçı ile birlikte galibiyetle tanışmak istiyor. Fethiyespor’un, Galatasaray’dan kiraladığı genç defans oyuncusu Işık Kaan Arslan, geçtiğimiz hafta alınan Iğdır FK beraberliği ile yarın oynayacakları Somaspor maçı ile ilgili düşüncelerini FRT TV mikrofonlarına aktardı.
“İlk galibiyetimizi almak istiyoruz”
Fethiyespor’un genç defansı Işık Kaan Arslan, “Iğdır maçında çok iyi mücadele ettik. Takımdaki herkes, oynayan oynamayan çok iyi mücadele etti. İlk yarıda biraz sendeledik ama ikinci yarı toparladık. Oyuna  daha çok hükmettik. Top bizde daha çok kaldı, pozisyon ürettik. Son dakikalarda gelen bir golle beraberliği aldık. Iğdır bu ligin güçlü takımlarından biri. Deplasmandan önemli 1 puan aldık. Taraftar bu maçta bizim için kilit rol oynayacak. Çünkü desteklerine ihtiyacımız var. Fethiye taraftarı olan herkesi bekliyoruz. Bizim için çok önemli bir maç. İlk galibiyetimizi almak istiyoruz. Maça iyi hazırlandık ve karşılığını almak istiyoruz. Ben inanıyorum herkes elinden gelenin bir fazlasını yapacak” diyerek sözlerini noktaladı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN