Karaca'dan Anneler Günü Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Karaca mesajında 'Bir toplumun temelini aile, ailenin temelini ise anne oluşturur' ifadelerini kullandı. Başkan Karaca mesajında şu ifadelere yer verdi:

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

“Dünyaya geldiğimiz ilk andan itibaren sevgisiyle, şefkatiyle, merhametiyle bizleri kucaklayan, neredeyse tüm hayatını evlatlarına adayan, acı tatlı her anımızda yanıbaşımızda olan, çocuklarımıza ihtiyaç duydukları sevgiyi, ilgiyi ve hoşgörüyü aşılayan,  haklarını asla ödeyemeyeceğimiz en değerli varlıklarımız annelerimizdir. 
Bir toplumun temelini aile, ailenin temelini ise anne oluşturur. Dünyada hiçbir şeyle karşılaştırılamayacak kadar kutsal bir duygu olan annelik, sınırsız sevginin, şefkatin, merhametin, fedakarlığın ve hoşgörünün sembolüdür. 
Başımızın tacı, ilk öğretmenimiz, ilk rehberimiz, zor anlarımızda sığındığımız en güvenli liman olan annelerimizi bir gün değil, her gün hatırlamalıyız. Bizler de annelerimize sonsuz sevgi ve saygı duyarak, daima onların yanında olmalı, hak ettikleri ilgiyi ve sevgiyi yılın sadece bir gününde değil, her an göstermeliyiz.
Bu vesileyle başta sevgili annem ve eşim olmak üzere, fedakarlığın, sabrın, sevginin ve saygının kaynağı olan tüm annelerimizin, Anneler Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, hepsine sevgilerimi sunuyorum. 
Bu anlamlı günde evlatlarını kucaklayamamanın hüznünü yaşayan, vatanımız için canlarını gözleri kırpmadan feda eden şehitlerimizin elleri öpülesi annelerine de ayrıca minnet ve şükranlarımı arz ediyorum. “ dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN