Fethiyespor Maçında Skandala İmza Atmıştı, 1 Ay Maç Yönetemedi

TFF 2.Lig'de mücadele eden Fethiyespor, 23 Eylül'de Somaspor ile evinde karşılaşmıştı. Mücadele 1-1 devam ederken Fethiyespor'da Sezer Özmen rakip ceza sahası içinde yapılan müdahale sonucu yerde kalmıştı. Tüm maçı izleyen taraflı/tarafsız herkesin penaltı olarak yorumladığı pozisyona maçın orta hakemi Berkay Erdemir devam kararı vermişti. Maçın hakemine, TFF tarafından 1 ay maç verilmedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta Fethiyespor, 23 Eylül’de evinde Somaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin son dakikalarına 1-1 skor ile girilirken Fethiyespor, son dakikalarda baskısını arttırdı. 90+5’te Berkay Samancı’nın yaptığı orta, Somaspor’un ceza sahası sınırında Sezer Özmen ile buluşmak üzereyken Sezer, rakibin ayak tabanının Sezer’in koluna sertçe çarpması sonucunda yerde kaldı.

Tüm maçı izleyen taraflı/tarafsız herkesin penaltı olarak yorumladığı pozisyona maçın orta hakemi Berkay Erdemir devam kararı verdi. Maçın temsilcilerinin maçın orta hakemini puanlandırması sonucu İzmir bölgesi hakemi Berkay Erdemir’e bir ay maç verilmedi. Hakem Erdemir, ‘Skandal’a imza attığı Fethiyespor maçı sonrası tam 29 gün sonra Ankaraspor – 1461 Trabzon FK maçını yönetti.

İzmir bölgesi hakemi Berkay Erdemir, bu hafta sonu Muğla temsilcisi Bodrum FK’nın Boluspor ile oynayacağı maçta dördüncü hakem olarak görev yapacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN