Skandal Haberleri

Skandal Haberleri

Fethiyespor Maçında Skandala İmza Atmıştı, 1 Ay Maç Yönetemedi

TFF 2.Lig’de mücadele eden Fethiyespor, 23 Eylül’de Somaspor ile evinde karşılaşmıştı. Mücadele 1-1 devam ederken Fethiyespor’da Sezer Özmen rakip ceza sahası içinde yapılan müdahale sonucu yerde kalmıştı. Tüm maçı izleyen taraflı/tarafsız herkesin penaltı olarak yorumladığı pozisyona maçın orta hakemi Berkay Erdemir devam kararı vermişti. Maçın hakemine, TFF tarafından 1 ay maç verilmedi.

Seçmene Tek Pusula Verdiler

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Fethiye’de de saat 08.00’da oy kullanma işlemi başladı. Oylarını kullanmak için Özel Hatem İlkokulana giden seçmenler 1014 nolu sandıkta bir skandalla karşı karşıya kaldı. 

BAŞKAN DEMİR: “KARAKOL BASAN AKP'LİLER, BU SEFER DE İLÇE MİLLİ EĞİTİM'İ BASTI!"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Kayseri’nin Tomarza ilçesinde AKP İlçe Gençlik Kolları Başkanı’nın karakolu basmasını eleştirerek; Parti Devleti anlayışının, ülkenin her noktasına sirayet etmiş durumda olduğunu söyleyerek, bir yazılı basın açıklaması düzenledi. Benzer bir skandal olayın da Fethiye ilçesinde yaşandığına dikkat çeken Başkan Demir, “AKP Fethiye İlçe Teşkilatından 2 yönetim kurulu üyesi, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü bastı. AKP teşkilatları, devletin bürokratlarını ‘emir eri’ gibi görüyorlar. Bu eşkıyalıktır, vandallıktır. Bu bir güç zehirlenmesidir. AKP’li siyasi magandalar siz kimsiniz? Devletin kurumunu basıyorsunuz? Savcıları göreve çağırıyoruz.”dedi.

Ciciş kardeşlerden skandal: Bodrum’da 13 yaşındaki çocuğa cinsel istismar

Cicişler olarak tanınan Esra-Ceyda kardeşlerden Esra Ersoy, Bodrum’da bir otelde 13 yaşındaki bir erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı. Adli kontrol şartı ile serbest bırakılan Ciciş Esra yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz gün 20’li yaşlarda gösteren ama 13 yaşında olduğu sonradan ortaya çıkan bir çocuğun cinsel saldırısına uğradım.” dedi.

Turizm cenneti Bodrum cehenneme döndü

Muğla Büyükşehir ve Bodrum Belediyeleri sorumluluğunda olan mevcut alt ve üstyapı, artan nüfus karşısında yetersiz kalıyor. Dünya’nın ve Türkiye’nin turizmde söz sahibi ilçelerinden biri olan Bodrum’da, çevre kirliliği skandallarına bir yenisi daha eklendi. Tur teknelerinin ve lüks yatların bağlı olduğu Bodrum Marina’ya lağım suyu akıyor.

KRİPTO PARA SKANDALI MUĞLA'YA SIÇRADI

Thodex'den sonra kripto para platformu Vebitcoin da finansal olarak zorlu bir süreçten geçtiklerini belirterek faaliyetlerini durdurdu. Vebitcoin'in Merkezi olduğu öğrenilen Menteşe'de ki ofise polis ekipleri sevk edildi.

Öztunç, Vatandaşın parası nerede?

Cumhuriyet Halk Partisi Doğa Hakları ve Çevreden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, iki günlük Muğla programı kapsamında CHP Fethiye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Öztunç, “Şunu iyi bilin, AK Parti ve Cumhur İttifakı gidiyor. Son günlerde eller ve ayaklar birbirine dolaştı. Her gün bir skandal patlıyor. 128 milyar Dolar nerede diyoruz, kaç gündür cevap yok” ifadelerini kullandı. 

Büyükşehir’den çevre ve tarih katliamı!

Muğla'da Atık su rezaletine bir yenisi daha eklendi. Fethiye-Ölüdeniz, Bodrum-Yalıkavak, ve Milas Güllük’te yaşanan atık su skandalına şimdide Bodrum Gümüşlük eklendi. Kanalizasyon suları arıtılmadan cennet koylara boşaltılıyor. Çevre sakinleri isyan etti. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin çözüm üretmesi yerine yıllardır aynı metoda başvurduğunu dile getiren Gümüşlük sakinleri ve esnaf " Bu doğaya, tarihe ve turizme vurulmuş darbedir" diyerek tepki gösterdiler.

Genç Rapçi, SKANDAL olacak bir şarkı yaptık 

Nisan ayında Suphi Karataş Es Müzik yapımla müzik hayatına merhaba diyecek olan genç rapçi Tunahan Kandemir, bomba gibi bir şarkıyla Rap dünyasında yerini almaya hazırlanıyor. Rock müziğinin güçlü sesi Gizem Saatçı’nın da destek verdiği genç rapçi Kandemir, “rap müzik severlerin kısa zamanda benim ve müziğimin takipçisi olacaklarına gönülden inanıyorum. Nisan ayında çıkacak olan şarkımla yer yerinden oynayacak” dedi.

Belediyenin Şirketi ‘Borca Batık’!

Sayıştay raporunda Bodrum Belediyesi ile ilgili skandallar ortaya çıktı. 2019 Sayıştay raporunda, Bodrum Belediyesi sınırlarındaki bankamatik ünitelerinin kiralanması işi mevzuata aykırı şekilde belediye şirketine verildiği ve Bodrum Belediyesi Turizm İnşaat Gıda Enerji San. Tic. AŞ’nin “borca batık” durumda olduğu açıklandı.

Gökmen’den Büyükşehir Belediyesi hakkında skandal iddia!

AK Parti Bodrum ilçe Başkanı Osman Gökmen, Muğla Büyükşehir Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği itfaiye eri alımında 176 kişinin girdiği sözlü sınavda KPSS puanı en düşük adayların kazandırıldığını iddia etti.

Gökmen “Bodrum’umuzu, Türkiye’mizi Dünyaya Rezil Ettiniz”

FERDİ YAVUZ- Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras geçtiğimiz günlerde gerçekleşen bir basın toplantısında sarf ettiği skandal sözler, büyük tepkiyle karşılanıyor. Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, “Bodrum’umuzu Türkiye’mizi Dünyaya Rezil Ettiniz…” başlıklı bir yazılı açıklama yaptı.

Belediyede Etek Altı Görüntü Skandalı!

FERDİ YAVUZ- Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan bir kadının, merdivenden çıkarken telefonla etek altı görüntülerini çektiği ileri sürülen ve kendisi de Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan bir erkek hakkında savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Başkan Vekilinden Skandal Paylaşım

FERDİ YAVUZ- Kamyoncu, Otomobilci ve Şoförler Esnaf Odası Başkan Yardımcısı ve Vekili Arif Özer, İçişleri Bakanlığı’nın ülke genelinde yapacağı eşzamanlı ve denetim tarihleri belirtilen koronavirüs denetim genelgesini sosyal medyada paylaştı.