Altın 'Kazanmamız gereken bir maçtı'

Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, 1-1 berabere kaldıkları Somaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 5.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, konuk ettiği Somaspor ile 1-1 berabere kaldı. Lacivert beyazlılar 13.dakikada Şahan’ın kafa golüyle 1-0 öne geçmişti.

88.dakikada Somaspor’un golüne engel olamayan Fethiyespor, evinde 1-1 berabere kaldı.

Mücadelenin ardından Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, müsabaka ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“Kazanmamız gereken bir maçtı”
Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın: “Kolay bir maç değildi. Karşımızda genç, çok koşan ve basan bir takım vardı. Ben verilmeyen penaltımıza falan hiç değinmek istemiyorum. Kazanmamız gereken bir maçtı. Taraftarımızı mutlu etmek için çocuklarımız elimizden geleni yaptı. Son dakikalardaki pozisyona çok dayanamadık. Zorunlu değişiklikler de golü yememize sebep oldu. Daha ligin başındayız. İyi takımız ve daha da iyi olacak. Bir takım sorunlarımız var. O sorunları hafta içi çalışarak gidereceğiz. Yolumuza devam edeceğiz” dedi.

“Ben mücadeleden memnunum”
Teknik Direktör Altın: “Oyuna istekli ve arzulu başladık. Oyunu kazanmak adına her şeyi yaptık ama bazı beklentilerimizin karşılığını alamadığımız için zorunlu değişikliklere gittik. Daha çok arkaya top atan koşan oyuncularımızı oyuna sokalım dedik. Ama rakip takım da bizi çok iyi analiz etmişler. Ben mücadeleden memnunum. Futbolcularımın maçı kazanma arzuları beni mutlu etti. Gerekli analizleri yapıp futbolcularımızla paylaşacağız. Sorunları ne kadar asgariye indirirsek daha iyi olacak” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN