Avrupa Kupası'nda İlk Maç Rakibin Oldu

Bodrum Bayrağını geçtiğimiz günlerde Hentbol sahalarında gururla taşıyan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Lig mücadelelerinin yanı sıra, Avrupa kupası için de rakipleri ile mücadele vermeye devam ediyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) tarafından düzenlenen 2023-2024 sezonu Kadınlar Avrupa Kupası karşılaşmaları için 23 Eylül’de kendi evinde, kendi seyircisinin desteğiyle Portekiz'in ADA Sao Pedro do Sul takımı ile karşılaştı.

Oldukça heyecanlı geçen maçta seyircisinin desteğini de yanına alarak sahaya çıkan Denizin Kızları maçın heyecanlı geçen ilk yarısında 14-13 skorla galip olarak soyunma odasına gitti. Maçın ikinci yarısında yaptığı ataklar ve mücadelesi ile taraftarı coşturan ve maçta üstün bir oyun sergileyen Armada Praxis Yalıkavak Spor Kukübü ikinci yarının ortalarında 5 sayı önde giderken, art arda gelen sakatlıklarla ve rakibin hızlı ataklarıyla farkı koruyamayarak 23-27 skorla mağlup oldu.

Karşılaşmanın rövanşı 24 Eylül’de  yine Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda Saat 17.00’de gerçekleşecek olan bu önemli ve heyecan dolu mücadelede tribünlerdeki yerlerinizi alın. Girişler ücretsiz olup, tüm Bodrum yaşayanları karşılaşmalara davetlidir.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN