Ilk Maç Haberleri

Ilk Maç Haberleri

Çatal Ve Gündoğdu’dan Fethiyespor’a Tam Destek

İş insanları Nacit Çatal ve Nurkaya Gündoğdu, Fethiyespor’u ikinci yarının ilk maçınca yalnız bırakmadı. Çatal ve Gündoğdu karşılaşmayı yakından takip ediyor.

Muğlaspor Taraftarlarının Önünde İlk Maçına Çıkıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.Grup ekiplerinden Muğlaspor, 3. Hafta mücadelesinde evinde Denizli ekiplerinden Yeşil Çivril Belediyespor ile karşılaşacak.

U18, Sportif Akademi Spor ile karşılaştı

Çağdaş Bodrum Spor U18 Takımı ligin ilk maçında Bodrum Sportif Akademi Spor ile karşılaştı.

Milas Belediyespor yeni ekipi ile maça çıkıyor

Türkiye Voleybol Federasyonu Alpaslan Endüstri 1. Lig A Grubu temsilcisi Milas Belediyespor, gücüne güç katan yeni ekibi ile ilk maçına 14 Ekim’de çıkacak.

Avrupa Kupası’nda İlk Maç Rakibin Oldu

Bodrum Bayrağını geçtiğimiz günlerde Hentbol sahalarında gururla taşıyan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Lig mücadelelerinin yanı sıra, Avrupa kupası için de rakipleri ile mücadele vermeye devam ediyor.

Bodrum FK Sezonun İlk Maçına Çıkıyor

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrum FK, bugün saat 19.15’te Çotanak Stadyumu’nda Bitexen Giresunspor'a konuk oluyor.

MİLAS BELEDİYESPOR GALİBİYETLE BAŞLADI

Efeler Ligi’ne yükselme adına play-off müsabakalarında mücadele eden Milas Belediyespor Voleybol Takımımız yarı final etabının ilk maçında Ürgüp Spor’u mağlup etti.

DEPREMZEDE ÇOCUKLARA OYUNCAKLARI ULAŞTIRILIYOR

Cumartesi günü Fethiyespor evinde GMG Kastamonuspor’u konuk etti. İkinci yarının Fethiye’de ki ilk maçında Fethiyespor taraftarları depremzede çocukları unutmadı. Maç öncesinde stadyuma atılan peluş oyuncaklar depremzede çocuklara ulaştırılmak üzere Malatya’ya yola çıktı.

KARAÇULHASPOR PLAY OFF’UN İLK AYAĞINA ÇIKIYOR

Muğla Süper Amatör ligi B Grubu'nda mücadele eden Karaçulhaspor, play off karşılaşmasının ilk maçı olan 1000A Yapı Ortaca Belediyespor ile yarın saat 14.00’da Karaçulha Kovanlık Sahası’nda karşılaşacak.

TARAFTARDAN HOCAYA TAM DESTEK

İkinci yarının ilk maçında alınan mağlubiyet sonrası “Mağlubiyetin sorumlusu benim” diye açıklamalar yapan Teknik Direktör Erhan Altın’ı Fethiyespor taraftarı yalnız bırakmadı.

ALTIN, “MAĞLUBİYETİN SORUMLUSU BENİM”

Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, ikinci yarının ilk maçında alınan mağlubiyet sonrası açıklamalarda bulundu.

2. YARININ İLK MAÇI FETHİYE’DE

Fethiyespor ikinci yarının ilk maçında seyircisi önünde mücadele edecek.

LOKMAN HEKİM ZİRVE SPOR GEÇİT VERMİYOR

Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü TVF Kadınlar 2. Lig 7. Grup’ta ikinci yarı ilk maçında Bodrum Belediyesi Bodrumspor Coenda Medical’i deplasmanda 3-1 yenerek altı maçlık galibiyet serisine bir yenisini ekledi. 

ALTIN, “ÇOK ZOR BİR MAÇ KAZANDIK”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 16’ncı maçında evinde Pazarspor’u konuk etti. Fethiyespor evinde oynadığı bu zorlu mücadele de attığı 1 golle 3 puanı aldı. Fethiyespor’da ilk maçına çıkan Teknik Direktör Erhan Altın, “Öncelikle çocuklarıma saha içerisinde gösterdikleri istek, arzu ve performans için çok teşekkür ediyorum. Ufak tefek eksiklerimiz var. Onlar için de notlarımızı aldık. Çalışarak onları da gidereceğiz” dedi. 

FETHİYE’DE VOLEYBOL RÜZGARI ESTİ

Türkiye Voleybol Federasyonu 2022-2023 sezonu Kadınlar 2. Lig 7. Grubunda yer alan ilçemiz temsilcisi Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü, ilk maçını 23 Ekim Pazar günü Fethiye Beşkaza Spor Salonu’nda Bodrumspor ile oynadı. Oldukça çekişmeli geçen maçta Bodrumspor 22-25, 25-11, 11-25, 23-25’lük setler ile 3-1’lik galibiyet aldı. 

ZİRVE SPOR, BODRUM ENGELİNİ GEÇEMEDİ

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig’i 7. Grup’ta mücadele eden Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor sezonun ilk maçında evinde Bodrum BLD. Bodrum Spor ile karşılaştı. Mücadele 1-3 Bodrum temsilcisinin galibiyeti ile tamamlandı.

2. LİGİ 7.GRUP MÜSABAKALARI 23 EKİM TARİHİNDE BAŞLIYOR

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi 7.grup müsabakaları 23 Ekim tarihinde başlıyor. Kadınlar 2. Ligi 7.grup müsabakalarında Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü ilk maçında kendi evinde Bodrumspor’u ağırlayacak.

LACİVERT BEYAZLILAR ZONGULDAK’TAN MAĞLUP AYRILDI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, sezonun ilk maçında Zonguldak deplasmanına konuk oldu. Lacivert beyazlılar bu karşılaşmadan son dakika da yediği gollerle 4-2 mağlup ayrıldı.

ZONGULDAK DEPLASMANI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, Afyonkarahisar kampı sonrasında sezonun ilk maçı olan Zonguldak Kömürspor deplasmanının hazırlıklarına başladı.

FETHİYESPOR İLK HAFTA ZONGULDAK DEPLASMANINDA

Bu sezon 2. Lig’de mücadele edecek olan Fethiyespor’un ligdeki ilk maçı belli oldu. 3. Lig’de şampiyon olarak bir üst lige yükselen Fethiyespor 2. Lig’deki ilk maçını 28 Ağustos’ta Zonguldak Kömürspor ile oynayacak.

Play-Off maçında Karaçulha galip

Muğla Birinci Amatör Küme C Grubu’nda Yeşil Üzümlü Spor’un ardından 2. Olan Karaçulhaspor Süper Amatör Küme’ye yükselmek için play-off ilk maçında Gündoğanspor’u 1-0 mağlup etti.

Fethiyespor çalışmalarına Antalya’da devam ediyor

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor ligin ilk yarısını lider olarak tamamladı. Lacivert beyazlılar 16 Ocak’ta ikinci yarının ilk maçında karşılaşacağı Kırıkkale Büyük Anadolu Spor karşılaşmasının hazırlıklarına Antalya'da devam ediyor.

Fethiyespor’da Hedef Rövanşı Almak

Fethiyespor ikinci yarı için hazırlıklara başladı. Lacivert beyazlılar ikinci yarının ilk maçında 16 Ocak’ta ligin ilk maçında yenildiği Kırıkkale Büyük Anadoluspor’u konuk edecek. Hedef maçı kazanarak 3-1 kaybedilen maçın rövanşını almak.

Fethiye’nin Sultanları Muratpaşa’yı ağırlıyor

Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde yer alan Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, ilk maçında kendi evinde Muratpaşa Belediyespor’u ağırlayacak.

Fethiye Belediyespor ilk maçını evinde oynayacak

Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 2021-2022 sezonunda ilk hafta, 1 Ekim Cuma günü oynanacak tek karşılaşmayla başlayacak. Fethiye Belediyespor ise 3 Ekim Pazar günü saat 17.30’da kendi evinde Kocaeli Büyükşehir Belediyespor Kağıtspor ile karşılaşacak.

Yabancı oyuncular için toplam 5 milyon 905 bin TL 

Basketbol Süper Ligi’nin şampiyonluk maçlarında Anadolu Efes’in rakibi Pınar Karşıyaka veya Fenerbahçe Beko olacak. Toplam 3 galibiyete ulaşacak ekibin finale yükseleceği serinin ilk maçında Fenerbahçe Beko’ya 83-79 mağlup olan Pınar Karşıyaka, ikinci maçta rakibini 80-71 yenerek seride 1-1 eşitliği yakaladı. Eşleşmenin 3. maçında İzmir’de Pınar Karşıyaka’yı 67-62 yenen ve seride 2-1 öne geçen sarı-lacivertli ekip, bir galibiyet daha alması halinde adını finale yazdıracak. Pınar Karşıyaka’nın galibiyeti durumunda ise Anadolu Efes’in finaldeki rakibi 28 Mayıs Cuma günü İstanbul’da oynanacak 5. karşılaşmayla belirlenecek.

En önemli 90 dakika

3. Lig 2. Grup’ta Playy-Off yarı final ilk maçında evinde İskenderun F. K ile 1-1 berabere kalarak ikinci maç için avantaj sağlayamayan Fethiyespor, buna rağmen deplasmana tur atlamak amacı ile gitti. Fethiye’de 1-1 biten maçın hemen ardından Tuana Club’te kampa alınan lacivert beyazlı futbolcular karayolu ile Antalya’ya ardından uçakla Adana’ya geçti. Lacivert-beyazlılar akşam saatlerinde İskenderun’a ulaştı. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “Futbolcularımıza ve teknik kadroya güveniyorum. Turu geçip, final oynamak tek arzumuz” dedi.

Fethiyespor tur için gidecek

3. Lig 2. Grup’ta Playy-Off yarı final ilk maçında evinde İskenderun F. K ile 1-1 berabere kalarak ikinci maç için avantaj sağlayamayan Fethiyespor, buna rağmen deplasmana tur ümidiyle gidiyor. 1-1 biten maçın hemen ardından Majesty Tuana Club’te kampa alınan lacivert beyazlı futbolcular Salı günü (yarın) sabah karayolu ile Antalya’ya ardından uçakla Adana’ya geçecek. Oradan da İskenderun’a geçip maçı kampta bekleyecek. Fethiyespor Teknik Direktörü Enver Ataçocuğu, “Hazırlıklarımızı tamamladık. Allah’ın izniyle bu deplasmandan turu geçip de geleceğiz” dedi.

Fethiyespor Final Biletini İskenderun’da Arayacak

3. Lig 2. Grup playoff yarı final ilk maçında Fethiyespor evinde İskenderun FK’yı ağırladı. Mücadele içinde geçen karşılaşma 1-1 sona erdi. Fethiyespor evinde avantaj sağlayamazken, İskenderun FK sonuçtan memnun ayrıldı. Fethiyespor Teknik Direktörü Enver Ataçocuğu, “İnşallah aynı coşkuyla İskenderun’dan galip gelip finale çıkacağız. Bu takım şampiyon olacak” diye konuştu. İskenderun Futbol Kulübü Başkanı Hakan Bolat ise, “Avantajlı bir skor ile İskenderun’a dönüyoruz. Evimizde kazanıp finale çıkmak istiyoruz” dedi.

Fethiyespor deplasmandan tur vizesi arayacak

3. Lig 2. Grup playoff yarı final ilk maçında Fethiyespor evinde İskenderun FK’yı ağırladı. Lacivert-beyazlılar 60. Dakikada Abdurrahman’ın attığı gole, 76. Dakikada Anıl Arıcıoğlu’yla cevap verdi. Fethiyespor ikinci maç için avantaj sağlayamadı. Karşılaşma 1-1 sona erdi.