Fethiyespor'da Soma Maçının Hazırlıklarının İlk Etabı Tamam

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 24.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 4 Şubat Pazar günü Manisa ekiplerinden Somaspor'a konuk olacak. Mücadelenin hazırlıklarının Fethiye etabı bugün yapılan antrenman ile tamamlandı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 24.Hafta müsabakasında Manisa temsilcisi Somaspor’a konuk olacak. Mücadele, 4 Şubat Pazar günü 14.00’te Soma Atatürk Stadyumu’nda oynanacak. Lacivert beyazlılar, hazırlıklarının Fethiye etabını bugün yaptığı antrenman ile tamamladı. Yeni transfer Aziz Aksoy’da antrenmanda yerini alırken Pazar günü oynanacak Somaspor maçının kadrosuna dahil edildi. Ayrıca lacivert beyazlılarda Selim Kayacı ile Berk Taşkın, Pazar günü oynanacak Somaspor – Fethiyespor müsabakasında kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek.
4 Şubat Pazar günü 14.00’te Soma Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Somaspor – Fethiyespor müsabakasını Konya bölgesinden B Klasman Hakemi Burak Akdağ yönetecek. Akdağ’ın yardımcılıklarını Kurtuluş Aslan ile Cihad Buyurgan yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi olarak da Mazlum Doğan Bodur görev yapacak.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN