Özmen Tartışmalı Penaltıyı Değerlendirdi

Fethiyespor'un başarılı defans oyuncusu Sezer Özmen, Somaspor maçında beklediği penaltı pozisyonunu FRT TV muhabirlerimize anlattı.  Somaspor maçında beklediği pozisyonu, 2025 yılına kadar uzattığı sözleşmesini, geçmişte beraber çalıştıkları Teknik Direktör Erhan Altın hakkındaki düşüncelerini FRT TV muhabirlerimize anlattı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

“KÖTÜ VE BİZE YAKIŞMAYAN BİR GOL YEDİK”
Fethiyespor’un başarılı defans oyuncusu Sezer Özmen: “Maçı izlemeyen bir insan olmuş olsa Somaspor’un son hafta almış olduğu galibiyetlerden ötürü 1-1 skoru normal karşılayabilirdi. Maçın geneline baktığımız zaman Somaspor’un ilk 4 haftada en çok bu sefer ezildiği bir maç oynadık. Hocaları da bunu maçtan sonra dile getirdi. Oyun genelde Somaspor’un yarı sahasında oynanan bir oyundu. Maalesef ki pozisyonlarımızı iyi değerlendiremedik. Şanssız diyebilirim buna. Fethiyespor açıkçası çok pozisyona giren bir takım. Bir yerde bu şanssızlık kırılacak ve ardı ardına gelen gollerle bu serinin başlayacağını düşünüyorum. Son dakikalarda gelen gol her zaman can sıkar. Kötü ve bize yakışmayan bir gol yedik. Savunmasına önem veren bir ekibiz. 90.dakikalar genelde daha dikkatli olmamız gereken bir zaman dilimiydi. Belki de rakibin 90 dakika boyunca 2-3 atağından biriydi. Yarım pozisyon maalesef ki kendi kalemizde golle sonuçlandı” dedi.
“POZİSYON ÇOK NET PENALTIYDI! HAKEM ARKADAŞIMIZ BUNU ÇOK İYİ YORUMLAYAMADI”
Somaspor maçında 90+5’te penaltı bekleyen ve hakemin penaltı vermediği pozisyonla ilgili konuşan Özmen: “Pozisyon, faul pozisyonundan gelen bir pozisyondu. Berkay’ın kullanmış olduğu serbest vuruşta, Murat’ın hava topuna çıkacağını biliyordum. Demiştim ona, sen çık ben arkadan sarkacağım demiştim. Topun geçeceğini de hissettim. Topa doğru hamlemi yaptıktan sonra topa kafamı sokup rakip takımdaki oyuncunun da ayağı direkt benim bedenime yapmış olduğu hamle ile sonuçlandı. Ben de kendimi ceza sahası içinde yere bıraktım. Hem canım yandı hem de pozisyonun devamını getiremeyecektim. Rakiple de maçtan sonra konuştuğumda o da aynı şeyi söyledi. Onu da bu güzel düşüncesinden ötürü tebrik ederim. Hakem arkadaşımız bunu çok iyi yorumlayamadı diye düşünüyorum. Pozisyonu ben de sizler gibi izledim. Hakemin açısı da çok netmiş. Ne düşündü bilemiyorum ama pozisyonun çok net penaltı olduğunu söyleyebilirim. Bunlara biraz daha dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Üzülerek söylemeliyim ki kendi sahamızda penaltı olmasına rağmen maalesef ki 1-1 berabere kaldık” dedi.
“MENEMEN DEPLASMANINA 3 PUAN ALMAYA GİDİYORUZ”
Hafta sonu Menemen deplasmanına 3 puan almaya gittiklerini belirten Sezer Özmen: “Artık biz de yeter diyoruz. Almamız gereken üç puanı bir an önce almak istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Dün itibariyle Menemenspor maçı hazırlıklarımız başladı. İyi hazırlanacağız, iyi konsantre olacağız. Kendi sahamızda bunu başaramadık ama deplasmanda kazanmaya gideceğiz. Oradan bu senenin ilk üç puanını alıp kendi evimize mutlu bir şekilde dönmek istiyoruz. 3 puan kazandığımız takdirde ben bu takımın seri galibiyetlere ulaşabileceğini düşünüyorum. Konsantremize bugün itibariyle başladık. Menemen deplasmanına bu hafta 3 puanı almaya gidiyoruz. Yapacağımız analizle doğrularımız yanlışlarımızı görüp hatalarımızı asgariye indireceğiz. Şampiyonluğa kurulmuş bir takım ile oynayacağız. Ciddi meblaların harcandığı bir takımla oynayacağız. Sahada her zaman motivasyon oynuyor. Kim daha çok istiyorsa o kazanıyor. Biz daha çok isteyip evimize 3 puan ile döneceğiz” ifadelerini kullandı.
“SÖZLEŞMEMİZİ 2025 YILINA KADAR UZATTIK, BU BENİM İÇİN MUTLULUK VERİCİ”
Fethiyespor ile bu yılın sonuna kadar olan sözleşmesini 2025 yılının sonuna kadar uzattığı için mutluluğunu dile getiren Fethiyespor’un başarılı defans oyuncusu Sezer Özmen: “Geçen sezon devre arasından geldiğim günden itibaren hakikaten hem şehrin hem de sizlerin yaklaşımı benim için onur ve gurur vericiydi açıkçası. Ben de buna sahada yapmış olduğum performansla bir nebze olsun katkıda bulunmak istedim. Geldiğimiz noktada başardığımı düşünüyorum. Ama bu yetmez. Kulübümde benden memnun olduğundan ötürü oturduk ve sözleşmemizi 2025 yılının sonuna kadar uzattık. Bu benim için mutluluk verici bir şey. Çünkü benim de istediğim bir durumdu. Sözleşmelerin hiçbir önemi yoktur benim için. Takımın başarısı vardır benim için. Bu takımı hak ettiği yere, bir üst lige çıkarmak için mücadelemizi en dikkatli bir şekilde sürdürüp umuyorum ki 2025’in sonunda da bu takımı en iyi yerde görmek üzere ben yoluma devam ediyorum. İlk gün neyse son gün de benim için o olacak. Giydiğim formaya ve armaya saygım sonsuzdur” diyerek sözlerine devam etti.
“ERHAN HOCA HER ZAMAN BAŞARI İSTEYEN BİR HOCA”
2014-2015 sezonunda kiralık gittiği Samsunspor takımında Erhan Altın ile beraber çalıştığını ve Altın ile çalışmaktan büyük keyif aldığını belirten Özmen: “Erhan hocayla ilk buluşmamız, ben kiralık olarak Samsunspor’a transfer olmuştum. Takım 13.sıradaydı. İyi başlamayan ve iyi devam etmeyen bir periyot vardı. İkinci yarı ile beraber o dönemde Erhan hoca ile çok iyi bir çıkış yakaladık. Onunla çalışmak büyük keyif. Bir ara 2.sıraya kadar yükselmiştik. O sezon 3 puan silme cezası ile karşılaşmıştık. O dönemde çok demorilize olmuştuk. O sene play-off finali oynayıp Antalyaspor’a kaybetmiştik. Erhan hoca hırslı bir hoca. Hiçbir oyun ona yeterli gelmez. Biz de bunu çok iyi bilen futbolcularız. Her zamanda kendimizi geliştire geliştire, anlattıklarını uygulayarak sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. İnşallah da bu böyle olacak. Bu takım eninde sonunda bu başarıyı yakalayacak. Erhan hoca her zaman başarı isteyen bir hocadır. Onun için beraberlik bile mutluluk vermez. İnşallah da başarıyı eninde sonunda yakalayacağımızı düşünüyorum.” Diyerek sözlerini noktaladı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN