Selahaddin Dinçel Basın Toplantısı Yaptı

Fethiyespor teknik direktörü Selahaddin Dinçel, ligin ikinci yarısından itibaren Fethiyespor'un karşılaştığı takımları değerlendirerek, hafta sonu oynanacak olan Somaspor karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiyespor teknik direktörü Selahaddin Dinçel, basın açıklamasında bulundu. Dinçel, basın mensuplarına yaptığı açıklamada Kastamonuspor ile Iğdır FK karşılaşmasını değerlendirdi. Aynı zamanda hafta sonu oynanacak olan Somaspor mücadelesi için de konuşan Dinçel, eksik oyuncuların takıma dönmesinin ardından Fethiyespor’un iyi yerlere geleceğini söyledi.
“Şartlar ne olursa olsun iyi çalışacağız”
Selahaddin Dinçel, “Bugün itibariyle ikinci yarının ilk üç maçını oynadık. Kastamonuspor ve Iğdır FK ile zor maçlar yaptık. Bakıldığında daha fazla puan almak isterdik. 8 gün sonunda üçüncü maçı Soma deplasmanında yapacağız. Soma genç ve dinamik bir takım. Oynadığımız maçlarda takım bütünlüğünün iyi olduğunu gözlemledik. İki maçta kalite farkı ortaya çıktı. Fakat şartlar ne olursa olsun iyi çalışacağız. Üzüldüğümüz konu ise çeşitli bölgelerde cezalı ve sakat durumda olan oyuncularımızın olması… Pazar günü oynayacak olduğumuz Soma maçı için de iyi hazırlanıp puan ve puanlar ile deplasmandan dönmeyi planlıyoruz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN