Spor

Spor Haberleri

Fethiyespor puan ya da puanlar istiyor

3. lig 2. Grupta playoffu garantileyen Fethiyespor Ağrı 1970spor maçından puan ya da puanlar bekliyor.

Fethiyespor, 4 hafta sonra kazanabildi

3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, tam 4 hafta sonra evinde yüzü güldü. Lacivert beyazlılar, deplasmanda Kahta galibiyetinden bu yana ilk kez kazanabilirken puanını 54’e yükseltti. Teknik Direktör Enver Ataçocuğu “Eğer bu kazanma alışkanlığını devam ettirip ligi galibiyetle bitirip bu alışkanlıkla play oflara başlarsak o zaman şampiyonluk için daha iddialı konumda olacağız. Play oflara kadar hazır hale geleceğiz” dedi.

Annesini toprağa verdi maça koştu

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’un yedek kalecisi Halil Kaşlı sabah saatlerinde kanser nedeniyle vefat eden annesinin cenaze töreninin ardından, Tokatspor ile oynanacak karşılaşmada yer aldı. Profesyonel olarak ilk kez ilk 11’de ve kaptan olarak sahaya çıkan Halil Kaşlı en acı maçını oynadı.

Fethiyespor Tokatspor’u ağırladı 2-0

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, sahasında son sıralarda bulunan Tokatspor’u ağırladı. İlk yarıda Berkay’ın serbest vuruştan attığı gol ile öne geçen lacivert beyazlılar, ikinci yarıda Anıl Arıcıoğlu’nun attığı gol ile skoru 2-0’a taşıdı. 

Pehlivanlar antrenmanlarına son gaz devam ediyor

Fethiye Güreş İhtisas Spor Kulübü ve Seydikemer Belediyesinin pehlivanları Karaçulha Kovanlık sahasında antrenmanlarına son gaz devam ediyor. Ata sporunun yaşaması ve gelecek nesillere aktarılması için büyük çaba gösteren güreş severler, pehlivanların her zaman yanlarında olduklarını söylediler. 

Süleyman Atlı Avrupa Şampiyonu oldu

Avrupa Güreş Şampiyonasında serbest stil 57 kiloda mücadele eden Fethiyeli milli güreşçi Süleyman Atlı, Rus rakibi Nachyn Mongus’u finalde (6-5) yenerek, Avrupa Şampiyonu oldu.

Fethiyespor 3 puana odaklandı

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Çarşamba günü sahasında Tokatspor ile karşılaşacak olan Fethiyespor, hazırlıklarını Teknik Direktör Enver Ataçocuğu yönetiminde tamamlayıp, kampa çekildi. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “ligde tüm maçları kazanmak istiyoruz” dedi. 

Fethiye’nin gurur gecesi

Avrupa Güreş Şampiyonası'nın ilk gününde serbest stilde Fethiyeli milli güreşçimiz Süleyman Atlı da finale yükseldi.

LH Fethiye Belediyespor’un kader maçının günü değişti

ING Basketbol Süper Ligi’nin son hafta mücadelesinde HDI Afyon Belediyesi'ne konuk olacak Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’un kader maçının günü değişti. LH Fethiye Belediyespor Basketbol Süper Ligi 2020 – 2021 sezonundaki son maçında HDI Afyon Belediyespor ile deplasmanda 3 Mayıs Pazartesi günü saat: 17.00’de karşılaşacak.

Fethiyespor çıkışa geçmek istiyor 

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 21 Nisan Çarşamba günü sahasında Tokatspor ile karşılaşacak. Lacivert beyazlılar bu maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Enver Ataçocuğu yönetiminde sürdürüyor. Ataçocuğu, “Evimizdeki mücadeleden 3 puan çıkarmak istiyoruz” diye konuştu.

Genç, Başarıların mutluluğunu yaşıyorum

Gül Cami Müezzini Cemal Genç, Antalya’da düzenlenen yaklaşık 20 ülkenin ve bin 700 sporcunun katıldığı 6. Uluslararası Avrupa Kick Boks Şampiyonasında Veteranlar kategorisinde Point Fighting branşında Avrupa şampiyonu, Kick Light branşında ise Avrupa üçüncüsü olmuştu. 

Fethiyeli basketbolseverlerin gözü kulağı Darüşşafaka - Petkim maçında olacak

ING BSL 29. haftasında Büyükçekmece'yi konuk eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor baştan sona farklı önde götürdüğü karşılaşmadan 83-70 galibiyetle ayrıldı. Böylece Süper Lig'deki 8. galibiyetini kazanan evsahibi ekipte Ricky Ledo, Mustafa Baştürk ve Erdem İlter sağlık sorunları nedeniyle forma giymediler. Büyükçekmece'de ise Matt Farrell, Devin Oliver ve Gabriel Olaseni hastalıkları sebebiyle Fethiye kafilesinde yer almadılar.

LH Fethiye Belediyespor umutlarını koruyor

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, kendi evindeki son maçında Büyükçekmece Basketbol takımını 83-70 mağlup etti ve ligde kalma umutlarını korudu. Maçın ardından Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak değerlendirmelerde bulundu. 

Bisiklet Turu’nun Bodrum – Kuşadası Etabı Bugün Start Aldı

56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (TUR-2021) 8. ve son günündeki 160,3 kilometrelik Bodrum-Kuşadası etabı bugün start aldı.

Fethiyespor’da Enver Ataçocuğu dönemi 

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, bu sezon 3. hocası olan Enver Ataçocuğu ile sözleşme imzaladı. Teknik Direktör Bahri Kaya ile yollarını ayıran Fethiyespor’da göreve gelen Ataçocuğu, Tokatspor hazırlıkları kapsamında ilk antrenmanına çıktı. 

Fethiye Büyükçekmece’yi eli boş gönderdi 83-70

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, evindeki son maçında Büyükçekmece Basketbol ile karşılaştı. Hem savunma hem de hücumda etkili olan Fethiye temsilcisi sahadan 83-70 galip ayrıldı. Dairon Atkins blokları ile savunmada fark yaratırken, Elgin Cook 25 sayı ile maçın en skoreri oldu. 

Fethiyespor, Bahri Kaya ile yollarını ayırma kararı aldı

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor Mesut Toros’un ardından Bahri Kaya ile de yollarını ayırdı. Kovit-19 testi pozitif çıkan Başkan Esat Bakırcı ve yönetim kurulu online yaptıkları toplantıda 7 haftada 2 galibiyet 4 mağlubiyet ve 1’de beraberlik aldığı başarısız sonuçlardan dolayı Bahri Kaya ile yollarını ayırma kararı aldı. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ve yönetim kurulu Bahri Kaya ile karşılıklı anlaşıp, yollarını ayırdı. Fethiyespor yeni hoca arayışını sürdürüyor. 

LH Fethiye Belediyespor, Büyükçekmece'yi ağırlayacak

Akdeniz bölgesinin ING Basketbol Süper Ligi’ndeki tek temsilcisi Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ligin 29.haftasında kendi evinde İstanbul ekibi Büyükçekmece'yi ağırlayacak.

Küçükbakırcı, organizasyonları, bu bölgede yapmaya devam edeceğiz

56. Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 6. etabı için Fethiye’ye gelen Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, “bu organizasyonları, bu bölgede yapmaya devam edeceğiz. Ülkemizin tarihi ve doğal güzelliklerini tüm dünyaya sergileyeceğiz” dedi. 

Toplam 1804 haber.