Spor

Spor Haberleri

LH Fethiye Belediyespor’a hayat öpücüğü

ING Basketbol Süper Ligi’nin 24. haftasının açılış maçında Lokman Hekim Fethiye Belediyespor son derece önemli maçta Aliağa Petkim’i deplasmanda 69-79 mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla, kümede kalma mücadelesi veren LH Fethiye Belediyespor 6. galibiyetini alırken, Aliağa Petkim 15. yenilgisini yaşadı.

“Bu mücadeleden 3 puanla ayrılacağımıza inancım tam”

TVF 1. Lig’de başarıyla temsil eden Milas Belediyespor Voleybol Takımı erteleme maçında Kayseri deplasmanında Melikgazi Belediye karşısında sahaya çıkıyor. Takımda görülen covid-19 vakası nedeniyle parkelerden uzak kalan takım bugün oynayacağı maçla beraber galibiyetlerine kaldığı yerden devam etmeyi hedefliyor.

Fethiyespor Bahri Kaya ile ilk maçında

3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Fethiyespor, 26. hafta karşılaşmasında sahasında Ceyhanspor’u ağırlıyor. Bu karşılaşmanın hazırlıklarını Teknik Direktör Bahri Kaya yönetiminde tamamlayan lacivert beyazlılar, Ece Saray Marine Resortta maç saatini bekliyor. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “Cezalı oyuncumuz yok. Galibiyete odaklandık” ifadelerini kullandı. 

“Takımımıza destek istiyoruz” 

ING Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Lokman Hekim Fethiye Belediyespor İzmir'de Aliağa Petkim’i 69-79 mağlup etti. LH Fethiye Belediyespor böylece ligdeki 6. galibiyetini alarak önümüzdeki maçlar için umutlarını sürdürdü.

Nazilli Belediyespor’da dümene Toros geçti

Fethiyespor’daki görevinden ayrılmasının ardından Teknik Direktör Mesut Toros, 3. Lig 2. Grup’ta averajla ikinci sırada bulunan Nazilli Belediyespor ile anlaştı. Aydın temsilcisi geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Hasan Şermet ile yollarını ayırmıştı.

LH Fethiye Belediyespor’dan ilk deplasman galibiyeti 69-79

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, İzmir deplasmanında Aliağa Petkimspor’u 79-69 mağlup etti. Fethiye temsilcisi bu sezon ilk deplasman galibiyetini elde etti.

İller arası hokey Muğla Kupası sona erdi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde Hokey Federasyonu İl Temsilciliği Faaliyet Programında yer alan İller arası Muğla Kupası, Köyceğiz Balı Spor Kulübü, Denizli Güney Spor Kulübü, Ege Yıldızları Spor Kulübü U16 ve U14 kız takımlarının katılımıyla tamamlandı.

Kütahyaspor Farkı Açıyor

3.lig 2.grupta 25. hafta karşılaşmaları tamamlandı. Dün Dumlupınar Stadı’nda oynanması gereken ancak sahanın karla kaplı olması yüzünden bugüne ertelenen Belediye Kütahyaspor – Yozgatspor maçı, lider Kütahya’nın 1-0 galibiyetiyle sona erdi.

“Muğlaspor mutlaka bu ligde kalacaktır”

Misli.Com. 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Muğlaspor, deplasmanda Kırıkkale Büyük Anadoluspor’u 3-2 yenerek ligde kalma umudunu sürdürdü. 15 puanla 17’inci sırada yer alan yeşil-beyazlı kulübün Teknik Direktörü Mehmet Akbulut, “Muğlaspor mutlaka bu ligde kalacaktır” dedi.

Fethiyespor’da durmak yok

3.lig 2. grupta haftayı maç yapmadan dinlenerek geçirmekte olan Fethiyespor’da idmanlar hız kesmiyor. Teknik Direktör Bahri Kaya yönetiminde aralıksız her gün tempolu şekilde devam eden antrenmanlar, önümüzdeki hafta Ceyhanspor’la yapılacak karşılaşmaya göre sürüyor. Sakatlığı devam eden Cem Özdemir’in tedavisi sürerken Kaya ve yardımcıları, antrenmanda futbolcuları, sık sık “durmak yok, daha tempolu” şeklinde motive ediyorlar.

Fethiyespor BAY haftasında form tutuyor 

3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Fethiyespor’da yeni Teknik Direktör Bahri Kaya takıma alışıyor. Futbolcuların takım oyununa disiplin sağlamaya çalışan Kaya, BAY haftayı antrenmanlarla geçiriyor. 44 puanla ikinci sırada bulunan Fethiyespor’da sakatlığı devam eden Cem Özdemir’in dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ligin son maçına kadar en iyi şekilde mücadele verip, zirveye çıkacaklarını ifade etti. 

Muğlaspor Kırıkkalespor’u uzatmalarda bulduğu 2 gol ile mağlup etti

TFF 3. Lig 4. Grupta son sıradan kurtulamayan Muğlaspor, deplasmanda karşı karşıya geldiği rakibi Kırıkkalespor'u uzatmalarda bulduğu 2 gol ile 3-2 mağlup etti. 

Golf turnuvası çekişmeli geçti 

The Marmara Bodrum Geleneksel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Golf Turnuvası, Bodrum Golf Sahasında düzenlenendi.

LH Fethiye Belediyespor evinde de kayıp 60-90

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, sahasında Empera Halı Gaziantep Basketbol ile karşılaştı. Konuk takım baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı 90-60 kazanmayı başardı. Gaziantep ekibinde Travis Simpson 25 sayı ile maçın en skoreri oldu.

LH Fethiye Belediyespor Gaziantep’i konuk edecek

ING Basketbol Süper Ligi'nde kalma mücadelesi veren Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Pazar günü çok önemli bir maça çıkıyor. LH Fethiye Belediyespor, Basketbol Süper Ligi'nin 23. haftasında, Beşkaza Spor Salonu'nda, ligin orta sıralarında yer alan Empera Halı Gaziantep’i konuk edecek. Sezonun ilk yarısında Gaziantep'te oynanan maçı Fethiye temsilcisi 84-64 kaybetmişti. 

Dereceye giren sporcular belli oldu

Atletizm Geliştirme Projesi ve İl Karmaları Bölgesel Kros Müsabakaları kapsamında İl Takımı Seçmeleri yapıldı. Türkiye Atletizm Federasyonu’nun bünyesinde gençleri spora teşvik etmek ve atletizmi geliştirmek amacıyla gerçekleşen müsabakalar Muğla’da olduğu gibi Türkiye’nin bütün şehirlerinde yapılmaya devam ediyor. Çeşitli kategorideki birçok sporcunun katıldığı müsabakalarda dereceye giren sporcular, 20 Mart 2021 tarihinde Balıkesir (Bandırma)’da ve 3 Nisan 2021 tarihinde Manisa’da olmak üzere iki kademede gerçekleştirilecek Grup Müsabakalarında ilimizi temsil edecekler. Bu amaçla yapılan müsabakalarda dereceye giren sporcular belli oldu.

Kaya, “Bay haftası bizi kurtaracak”

3.lig 2.grupta deplasmanda Yomraspor’a 2-0 yenilen ve liderlikten olan Fethiyespor, bay haftasına rağmen dinlenmeden çalışmalarını sürdürüyor. Kaybedilen 3 puanı telafi etmenin peşinde olan Fethiyespor’da Teknik Direktör Bahri Kaya, lacivert beyazlı futbolcuları motive etmeye devam ediyor. Teknik Direktör Bahri Kaya, Fethiye Şehir Stadı’ndaki antrenman öncesi futbolcularıyla bir toplantı yaparak Yomraspor maçındaki hataları hatırlattı. Kaya “Yomraspor maçında skor olarak umduğumu bulmadım ama oyun olarak yapabileceklerimizi becerebilecek bir takım olduğundan kimsenin bir şüphesi olmasın. Bu bay haftası bizi kurtaracak” dedi.

Muğlaspor mucizelere kaldı

3. Lig 4. Grup’ta dibe demir atan Muğlaspor, tek galibiyeti aldığı Modafen’le sahasında berabere kaldı, kurtuluşunu mucizelere bıraktı. Konuk takım ise averajla düşme hattının üzerinde yer aldı.

Milas Belediyespor grup lideri olarak yoluna devam ediyor

Milas’ı TVF 1. Lig’de başarıyla temsil eden Milas Belediyespor Voleybol Takımı bu hafta Kayseri deplasmanında Melikgazi Belediye karşısına çıkıyor. 

Toplam 1814 haber.