Spor

Spor Haberleri

2020-2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig grupları açıklandı

Bölgesel Amatör Lig gruplarında bu sezon 3 Muğla takımının yer alacağı belirtildi. Buna göre Yatağanspor, Ortaca Belediyespor ve Gümüşlük Gençlikspor; BAL’dan 3. Lig’e yükselme mücadelesi verecek.  

Bakırcı, Pandemi nedeniye kutlamaları askıya aldık 

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, Fethiyespor’un 88. yıldönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. Bakırcı, “Şehrimizin ve büyük Fethiyespor ailesinden alacağımız destekle 88. yılımız kulübümüz için diriliş yılı olacaktır” dedi. 

Lacivert-Beyaz sevda 88 yaşında

Fethiyespor 88 yaşında. Kurulduğu yıldan itibaren büyük başarılara imza atan lavivert beyazlılar, birçok lig maçları ve kupada, Fethiye ve Muğla’yı başarıyla temsi etti. 

Fethiyespor Mardin’i puansız göndermek istiyor 

3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Fethiyespor, Perşembe günü kendi sahasında Mardin Fosfatspor’u ağırlayacak. Bu maçta kart cezalısı Hayrullah Çelik forma giyemeyecek. Geçen hafta cezalı durumda olan Mert Özmen ve Berkay Öztuvan takımdaki yerlerini alabilecek. 

Türkiye’de ilk defa düzenlenen Sanal Gerçeklik Espor turnuvası başladı

Menteşe Belediyesi, VR Rhythm League işbirliği ile Türkiye’de ilk defa düzenlenen Papara VR (Sanal Gerçeklik) Espor turnuvası başladı.  

Karşılıklı anlaşarak yollar ayrıldı 

3. Lig 4. Grup’ta topladığı 15 puanla son sırada bulunan Muğlaspor’da, Teknik Direktör Mehmet Akbulut ve ekibiyle karşılıklı anlaşarak yollar ayrıldı. 

Fethiyespor baskın yaptı 1-2

3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Fethiyespor, 27. haftada Adıyaman deplasmanında Teknik Direktör Mustafa Ceviz’in çalıştırdığı Kahta 02 Spor’a konuk oldu. Lacivert beyazlılar ilk yarıda Anıl Gir’in attığı golle 1-0 öne geçti. İkinci yarıda Yakup’un yerine oyuna giren Anıl Arıcıoğlu skoru 2-0’a taşıdı. Ev sahibi takımın tek golünü penaltıdan Ahmet kaydetti. 

Ceviz, “Fethiyespor’u en iyi şekilde ağırlayacağız”

3. Lig 2. Grup’ta yarın oynanacak Kahta 02 Spor-Fethiyespor maçı çekişmeli ve heyecanlı geçecek. Uzun yıllar Fethiyespor’da futbolcu ve teknik direktör olarak görev yapan Mustafa Ceviz’in çalıştırdığı Kahta 02 Spor da karşılaşmayı kampta bekliyor. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, Fethiyespor camiasına seslenerek; Fethiyespor’u en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi.

Fethiyespor’da 2 eksik

3. Lig 2. Grup’ta 47 puanla ikinci sırada bulunan Fethiyespor, 27. hafta maçında deplasmanda Kahta 02 Spor ile karşılaşacak. Ceyhanspor galibiyetinin ardından bu uzun deplasman yolculuğuna çıkan Fethiyespor, Pazar günü saat 14.00’te oynanması gereken karşılaşmayı, uçak saati nedeniyle 13.00’a alınmasını talep etti. Ev sahibi Kahta 02 Spor başkan ve yöneticileri de kabul edince karşılaşma saat 13.00’e alındı.

LH Fethiye Belediyespor evinde kaybetti 76-101

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, kendi evinde Tofaş’ı ağırladı. Geçtiğimiz hafta Aliağa Petkimspor’u deplasmanda mağlup eden Fethiye temsilcisi, bu karşılaşmadan 76-101’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Fethiye’nin Sultanları final grubunda

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi Playoff Yarı Final C Grubu’nda yer alan Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü, 3 maçını da kazandı. Oynadığı 3 maçta sadece 2 set veren Fethiye’nin Sultanları, final grubunda yer almaya hak kazandı.

Gönülden Gönüle Vefa Projesi Tanıtıldı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün bünyesinde 65 yaş üstü yaşlılarımız, imkânı kısıtlı gençlerimiz ve köy okullarında okuyan öğrencilerimiz için destek amacıyla bir proje hazırlandı. 

Anıl Gir, Bu galibiyet moral oldu

Fethiyespor’un, Ceyhanspor’u 3-0 yenerek zirve mücadelesini sürdürmesinin sonunda şampiyonluğun geleceği vurgulandı. Lacivert beyazlı futbolcular, “Bu sene mutlaka şampiyon olacağız” derlerken; Anıl Gir penaltı atmadan 16 gole ulaşarak, krallığa koşuyor. 

18 Mart Çanakkale Zaferi Oryantiring Yarışması yapıldı 

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Oryantiring Muğla İl temsilciliğinin faaliyet programında yer alan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Oryantiring yarışması Kışla Parkında yapıldı. Covid-19 tedbirleri kapsamında yapılan yarışlar açık alanda sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyularak tamamlandı. 

LH Fethiye Belediyespor’un Rakibi Tofaş

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ligin 25. hafta mücadelesinde 20 Mart Cumartesi günü Bursa ekibi Tofaş’ı konuk edecek.

Fethiyespor şampiyonluğu kovalayacak

3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesini sürdüren Fethiyespor, Ceyhanspor önünde 3 puanı 3-0’lık galibiyetle alırken; lacivert beyazlıların şampiyonluğu kovalamaya devam edeceği bildirildi. Başkan Esat Bakırcı, “Tüm maçlarımızı galibiyetle kapatmak istiyoruz” derken, Teknik Direktör Bahri Kaya da “Heyecanımızı ne kadar yüksek tutarsak, sonuca o kadar daha kolay ulaşacağız” ifadelerini kullandı. 

Fethiye’nin Sultanları playoff ilk maçında set vermedi 3-0 

Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Ligi 3. Grup’ta şampiyon olan Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü, Playoff Yarı Final C Grubu’ndaki ilk maçında Trabzon temsilcisi İskofyaspor’u 3-0 mağlup etti. 1. Lig yolunda önemli bir galibiyet alan Fethiye’nin Sultanları, ikinci maçını Eskişehir takımı olan Tepebaşı Gençlik ile oynayacak. 

Milas Belediyespor Melikgazi Belediyeyi mağlup etti

Milas Belediyespor Voleybol Takımı erteleme maçında Kayseri deplasmanında karşılaştığı Melikgazi Belediyeyi mağlup etti.

Fethiyespor’dan önemli galibiyet 3-0 

3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Fethiyespor, sahasında Ceyhanspor’u 3-0 mağlup etti. Lacivert beyazlılar ilk yarıda Anıl Gir ve Ali Han’ın, ikinci yarıda da Fatih Somuncu’nun attığı gollerle galibiyete uzandı. Nazilli Belediyespor’un kendi evinde mağlup olduğu haftada lacivert beyazlılar ikinci sıraya yükseldi ve zirve takibini sürdürdü. 

Toplam 1814 haber.