Spor

Spor Haberleri

Herşey son 4 haftada belli olacak 

ING Basketbol Süper Ligi'nde play-off’lar öncesinde normal sezonun bitimine 4 hafta kala ligin üstü, play-off adayları ve küme düşme endişesini yakından hisseden takımlar büyük ölçüde netleşti.

LH Fethiye Belediyespor tehlikeyi yakından hissediyor  

ING Basketbol Süper Ligi'nde play-off’lar öncesinde normal sezonun bitimine 4 hafta kaldı. Bu haftasonu Aliağa Petkim’i 87 – 80 yenen Anadolu Efes normal sezonu lider kapatmayı garantiledi. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor da tehlike çemberinden bir türlü çıkamadı.

Fethiyespor İskenderun deplasmanında 

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda İskenderun Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Lacivert beyazlılar bu karşılaşma için İskenderun’a gitti. İlk yarıdaki maçı 5-0 kazanan Fethiyespor, Mardin Fosfatspor yenilgisinin ardından; deplasmanda kazanıp zirve mücadelesini sürdürmek istiyor. 

Fethiyespor’da Cemal Şener sakat

3.lig 2. grupta zirve mücadelesi yapan Fethiyespor, kendi evinde Mardin Fosfatspor’a 2-1 yenilerek beklemediği bir yenilgi aldı. Lacivert beyazlı takımın teknik direktörü Bahri Kaya, Mardin Fosfatspor maçında 60 dakika iyi oynadıklarını ancak ardından futbol şanssızlığı yaşadıklarını ifade etti. İskenderun Futbol Kulübü deplasmanı için hazırlıklarını tamamlayan Fethiyespor’da son maçta sakatlanan Cemal Şener, kadroda yer alamayacak. 

Atletizm İl Deneme Yarışları sonuçlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Atletizm Federasyonunun bünyesinde 27 Mart 2021 tarihinde “Muğla İl Deneme Yarışları” yapıldı. 

Başantrenör Ay, Antrenman yapmadan maça çıktık

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, deplasmanda Darüşşafaka Tekfen’e ile karşılaştı. Fethiye temsilcisi karşılaşmadan 96-81 mağlup ayrılırken; karşılaşmayı değerlendiren Başantrenör Alkım Ay, “Bizim basketbol dışı büyük sorunlarımız var. Takım bu hafta hiç antrenman yapmadı. Her şeye rağmen kulübümüzü ayakta tutmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.  

Milas Belediyespor Maliye İhtisas takımını mağlup etti

Milas Belediyespor Voleybol Takımı TVF 1. Lig A grubu maçında kendi evinde ağırladığı Maliye İhtisas takımını mağlup etti. İlçeyi başarıyla temsil eden takımın bu sezon kendi evindeki son maç olma özelliği taşıyan karşılaşmada Milas Belediyespor Voleybol Takımı 25-13, 25-23, 25-22’lik setlerle sahadan 3-0’lık sonuçla galip ayrıldı.

LH Fethiye Belediyespor Darüşşafaka’ya kaybetti 96-81

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, deplasmanda Darüşşafaka Tekfen ile karşılaştı. Ev sahibi ekip karşılaşmayı 96-81 kazanırken; 21 sayı atan Doğuş Özdemiroğlu ile 13 sayı kaydeden Berk Demir, Jarmar Gulley ve Grant Jerrett galibiyette önemli pay sahibi oldu. Maçın en skoreri ise LH Fethiye Belediyespor’dan 29 sayı atan Ricardo Ledo oldu.  

Fethiye’nin Sultanları destan yazdı 

Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Ligi Playoff Final Etabı 1. Grup’taki tüm maçlarını kazanan Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü, Sigortashop Kadınlar 1. Ligi’ne yükseldi. Fethiye’nin Sultanları gruptaki tüm maçlarını kazanarak büyük bir başarıya imza attı. 

Güreş İhtisas Kulübü kongresi yapıldı 

Fethiye’de güreş sporunun gelişmesi ve başarılı sporcuların yetişmesi adına özverili bir çalışma yürüten Fethiye Güreş İhtisas Kulübü Derneği kongresi tamamlandı. Tek liste ile gidilen genel kurulda Dernek Başkanı Yüksel Topçu güven tazeledi ve tekrar başkanlığa seçildi. 

Başkanlığa Burhan Orhon seçildi 

Fethiye’de bulunan amatör spor kulüplerinden Çiftlikspor Kulübü’nde, 7. olağan genel kurul tamamlandı. Tek liste ile gidilen kongrede Burhan Orhon başkanlığa seçildi. 

LH Fethiye Belediyespor, Darüşafaka Tekfen ile karşılaşacak

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, 26. hafta karşılaşmasında Darüşafaka Tekfen ile karşılaşacak. Fethiye temsilcisi bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

Fethiyespor deplasmanda kazanmak istiyor 

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Çarşamba günü Hatay deplasmanında İskenderun Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Mardin Fosfatspor maçında kaybettiği 3 puanı telafi etmek isteyen lacivert beyazlılar, deplasmandan 3 puan ile dönmenin hesaplarını yapıyor.

Grup kuraları ve fikstür çekimi yapıldı 

2020-2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig grup ve fikstür kuraları TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde çekildi. 4. Bölge 3. Grup’ta yer alan Muğla takımları Denizli takımları ile eşleşti. Buna göre ilk hafta müsabakaları; Ortaca Belediyespor-Denizli Sarayköyspor, Yatağanspor-Gümüşlük Gençlikspor ve Denizli Bağbaşı Zeytinköyspor-Denizli Serinhisarspor şekline eşleşti. Müsabakalar çift devreli lig ve puan sistemine göre oynanacak grupta son sırayı alan takım ilinin Süper Amatör Ligine düşerken grupta birinci olacak takım Bölge Birinciliği müsabakalarına katılacak orada da birinci olacak takım Türkiye Profesyonel 3.Ligine yükseleceği bildirildi. 

Kütahya mağlup oldu Nazilli BAY geçti 

3. Lig 2. Grup’ta yer alan Fethiyespor, sahasında Mardin Fosfatspor’a 2-1 mağlup olmanın üzüntüsünü yaşıyor. Liderlik koltuğunda oturan Belediye Kütahyaspor deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor’a 3-1 mağlup olurken, üçüncü sırada bulunan Nazilli Belediyespor ise haftayı BAY geçti. 

Fethiyespor evinde mağlup oldu 1-2

3. Lig 2. Grup’ta zirveyi hedefleyen Fethiyespor, 28. haftada Mardin Fosfatspor’u ağırladı. Lacivert beyazlılar 18. dakikada Cemal’in golü ile öne geçmesine rağmen ikinci yarıda Melih’in birisi penaltıdan olmak üzere attığı gollerle konuk takım sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Zirve mücadelesi veren Fethiyespor bu mağlubiyetle 50 puanda kaldı. 

Avrupa basını Kubilay Alcu’yu konuşuyor 

Fethiye’nin gururu Mini Tyson lakaplı boksör Kubilay Alcu, dördüncü kez profesyonel maçına çıktı.

Hazırlıklar hız kesmiyor 

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, 26. hafta karşılaşmasında Darüşafaka Tekfen’e konuk olacak. Fethiye temsilcisi bu maçın hazırlıklarını Başantrenör Alkım Ay yönetiminde sürdürüyor. 

Fethiyespor’da hedef 3 puan 

3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Fethiyespor, Perşembe günü kendi sahasında Mardin Fosfatspor ile karşı karşıya gelecek. Lacivert beyazlılar bu maçı da kazanarak, bir galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor. 

Toplam 1814 haber.