Spor

Spor Haberleri

Fethiyespor, 2001-2002 tarihinde destan yazmıştı

Fethiyespor, 3. Lig 2. Grupta saat 16.00’da Yomra İlçe stadında playoff çeyrek finali ilk maçında Yomraspor ile karşılaşacak.

Anıl Gir, keşke oynayabilseydim

Fethiyespor’un golcüsü Anıl gir, son maçında sürpriz şekilde sakatlanınca, büyük üzüntü yaşadı. Atlas Maden Büyükçekmece maçında 2 gol atan ve gol sayısını 19’a yükselten Anıl Gir, dizinde meydana gelen şişlik sonucunda, kıkırdaktan parça kopması nedeniyle playoff maçlarında takımı ile birlikte olamıyor. Fethiyespor’un başarılı oyuncusu Anıl Gir, FRT’de Spor Saati programına canlı telefon bağlantısı ile katılarak, hem sakatlık durumu hakkında bilgi verdi, hem de kalbinin arkadaşları ile birlikte olduğunu söyledi. 

Fethiyespor, ilk maçını deplasmanda Yomraspor ile oynayacak

3. Lig 2. Grupta ligi 58 puanla 3. Sırada tamamlayıp, playofftan 2. Lige yükselme mücadelesine çıkan Fethiyespor, ilk maçını deplasmanda Yomraspor ile oynayacak. 6 Mayıs Perşembe günü saat 16.00’da Yomra İlçe Stadında oynanacak maçın hazırlıklarını tamamlayan Fethiyespor, Trabzon’da maç saatini bekliyor. Teknik Direktör Enver Ataçocuğu “playoff çeyrek müsabakasında avantajlı bir sonuçla dönmek istiyoruz. Tüm hesaplarımızı kazanmak üzere yaptık” dedi.  

Anıl Gir sezonu kapattı 

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, playofflarda ilk maçını Perşembe günü deplasmanda Yomraspor ile oynayacak. Teknik Direktör Enver Ataçocuğu yönetiminde hazırlıklarını sürdüren lacivert beyazlılarda, golcü oyuncu Anıl Gir’in sakatlığı nedeniyle sezonu kapattığı belirtildi. 

Maç tarihi yine değişti!

ING Basketbol Süper Ligi'nde kümede kalma mücadelesini son haftaya taşıyan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'un ligin son maçında deplasmanda HDI Sigorta Afyon Belediyespor ile oynayacağı maçın tarihi 3.kez değiştirildi.

Fethiyespor’un ilk maçı Yomraspor ile

3. Lig 2. Grup’ta yer alan Fethiyespor, lige şampiyonluk parolası ile başlamıştı. Lacivert beyazlılar ligi 3. sırada bitirerek, play offlara kaldı.

Toros’un şampiyonluk sevinci

Fethiyespor ile yollarını ayıran Teknik Direktör Mesut Toros, daha sonra Nazilli Belediyespor ile anlaşmıştı. Aydın temsilcisi Toros göreve geldikten sonra üst üste 6. galibiyetini ligin son haftasında Yomraspor'u deplasmanda 90+4. dakikada Murat Can’ın penaltı golüyle 1-0 yenerek aldı.

Fethiyespor’da farklı galibiyetin sevinci yaşanıyor

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, playoff öncesi sezonunun son maçında, kendi sahasında Atlas Maden Çengelköyspor’u 6-2 mağlup etti. Karşılaşmada 2 gol atan Anıl Gir, bu sezon rakip fileleri 19 kez sarstı.

Fethiyespor gol yağdırdı 6-2

3. Lig 2. Grup’ta yer alan Fethiyespor, playoff öncesi sezonun son maçını, kendi evinde Atlas Maden Çengelköyspor ile oynadı. Fethiyespor karşılaşmayı Cemal, Hüseyin, Anıl Gir (2) ve Hakan’ın iki golü ile 6-2 mağlup etti. İstanbul temsilcisi ise bu mağlubiyet ile Bölgesel Amatör Lig’e düştü. 

Playoff tarihleri belli oldu

3. lig 2. grupta mücadele eden Fethiyespor, bugün saat 15.00’de karşılaşacağı Atlas Maden Çengelköyspor maçına 4 eksikle çıkıyor. Fethiye Şehir Stadında oynanacak karşılaşmayı kampta bekleyen lacivert-beyazlılarda kart cezalısı Tahir, sakat olan Kutay’ın dışında Alihan ve Fatih’in de yer alamayacağı öğrenildi. Bu arada playoff tarihleri de belli oldu.

Fethiyespor’un son maçını Onur Bingöl yönetecek

Fethiyespor, bu sezonun son maçını kendi evinde Atlas Maden Çengelköyspor’la yapacak. Lacivert beyazlılar, Cumartesi günü saat 15:00’de oynanacak maçın hazırlıklarını tamamlayıp Majesty Tauna Hotel’de kampa çekildi. Fethiyespor’da Tahir, kart cezalısı olduğu için kadroda yer almazken hasta ve sakat oyuncuların iyileşme yolunda olduğu öğrenildi. Fethiyespor Teknik Direktörü Enver Ataçocuğu “Evimizdeki son maçımızı da kazanıp sezonu 3 puanla kapatmak istiyoruz” dedi.

LH FETHİYE BELEDİYESPOR KADER MAÇINA HAZIRLANIYOR

ING Basketbol Süper Ligi'nde ısrarla kümede kalma mücadelesi veren Lokman Hekim Fethiye Belediyespor son hafta deplasmanda HDI Sigorta Afyon Belediyespor ile karşılaşacak. 8 Mayıs Cumartesi günü, saat: 15.15'te LH Fethiye Belediyespor HDI Sigorta Afyon’a konuk olurken, aynı gün ve aynı saatte İstanbul'da, küme düşme potasındaki İzmir takımı Petkim Bahçeşehir ile oynayacak.

Muğlaspor, koronavirüs şokuyla sarsıldı

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Muğlaspor'da 9 futbolcunun koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığı öğrenildi.

Fethiye Belediyespor son hafta deplasmanda Afyon Belediyespor ile karşılaşacak

ING Basketbol Süper Ligi'nde ısrarla kümede kalma mücadelesi veren Lokman Hekim Fethiye Belediyespor son hafta deplasmanda HDI Sigorta Afyon Belediyespor ile karşılaşacak. 8 Mayıs Cumartesi günü, saat: 15.15'te LH  Fethiye Belediyespor HDI Sigorta Afyon’a konuk olurken, aynı gün ve aynı saatte İstanbul'da, küme düşme potasındaki İzmir takımı Petkim Bahçeşehir ile oynayacak.

19 Mayıs’ta Ukrayna’da ringe çıkacak

Fethiyeli Milli Boksör Kubilay Alcu, 19 Mayıs Çarşamba günü Ukrayna’nın başkenti Kiev’de düzenlenecek Dünya Şampiyonası Boks Gecesi’nde ülkemizi ve Fethiye’yi temsil edecek. Kubilay Alcu’nun rakibi Yaroslav Mykhalcenko… 

Ataçocuğu, Play-Off'lara iyi moralle başlamak istiyoruz

3. lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor’un, Ağrı 1970 deplasmanından 1 puanla dönerek, ligde 2. Sıra için umutlandı. Playoff’u garantileyen lacivert-beyazlılar ligde son maçını Atlas Maden Çengelköyspor ile karşılaşacak. Kart cezalısı Tahir’in dışında, testi pozitif çıkan Alihan ve hafif sakat Yakup ve Mert Özmen’in dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Cumartesi günü saat 15.00’da Fethiye Şehir Stadında oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına başladıklarını belirten Teknik Direktör Enver Ataçoçuğu, “evimizdeki son maçımızı da kazanıp, playofflara moralli başlamak istiyoruz” dedi. 

İlman’ı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler

Milli Takıma seçilen Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Milas Mehmet Güçlü Sporcu Eğitim Merkezi sporcuları ve antrenörleri İl Müdürü Ömer İlman’a ziyaret ettiler.

Basketbolda kader maçının tarihi yine değişti

ING Basketbol Süper Ligi'nde kümede kalma mücadelesi veren Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'un HDI Sigorta Afyon Belediyespor ile oynayacağı kader maçının tarihi bir kez daha değişti.

Ağrı’dan gol sesi çıkmadı 0-0

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 33. hafta karşılaşmasında Ağrı 1970 Spor’a konuk oldu. Maç boyunca her iki takımın atakları ve gol girişimleri sonuç vermeyince, müsabaka 0-0’lık eşitlikle tamamlandı.

Toplam 1804 haber.