Spor

Spor Haberleri

Denizde Tek Engelleri Rüzgarsız Hava

Marmaris 12. MIYC Kış Trofesi yelken yarışlarında Red Lions isimli tekneyle yarışan engelli sporcular, ortaya koydukları başarı performansla dikkat çekti.

‘Altın Kızlar Kürsüyü Kimseye Bırakmadı’

Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuluk Kadın Takımı 2020 Göztepe Salon Okçuluk Türkiye Kupası müsabakalarında Makaralı Yay Genç Kadın Takım kategorisinde birincilik ödülünü alırken, Makaralı Yay Genç Bayan Bireysel Kategoride de ilk üçü alarak kürsüyü kapattı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Özel Sporcusu Yüzme Yarışlarında Birinci Oldu

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Yüzme Havuzunda düzenlenen Yüzme yarışmalarında 50 Metre Serbest Stil Yüzme Serisinde yüzülen özel seride Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Özel Sporcusu Alper Alaloğlu 36 saniyelik derecesiyle birinci oldu.

Ayşenur Muğla’nın Gururu Oldu

Hentbol Milli Takımı ile Dünya 2.si olan Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcusu Ayşenur Çetinkaya, Muğla’nın Devlet Sporcusu alan ilk sporcusu unvanını kazandı.

Marmaris 12.Kış Trofesi Yarışlarında İlk Gün Tamamlandı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen MIYC Kış Trofesi yarışlarında ilk gün tamamlandı.

Büyükşehir Sporcularından Başkan Gürün’e Ziyaret

2019-2020 sezonunda elde ettikleri başarılarla adından söz ettiren Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin sporcuları, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Basketbol Genç Erkekler İl Birinciliği Müsabakaları Menteşe'de Yapıldı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün 2019-2020 eğitim öğretim yılı Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Basketbol Gençler A Erkek İl Birinciliği Menteşe Spor Salonunda gerçekleşti.

MUTSO’dan Muğlaspor’a Destek

Muğlaspor Kulübü Başkanı Erol Kapiz yeni yılda başlattıkları ‘Şehrinin Takımına Sahip Çık Bir Bayrakta Sen As’ kampanyası kapsamında Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ile görüştü. Ziyarette MUTSO Meclis Üyesi Zekai Çakmak da hazır bulundu.

Büyükşehir Sporcuları 5’te 5 Yaptı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Taekwondo sporcuları Gençler ve Büyükler İl Maçlarında 5 altın madalya alarak 5’te 5 yaptı. 

Basketbolculara Ödüllerini, Toksöz ve İlman Verdi

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Basketbol Genç Erkek B İl Birinciliği müsabakaları, Yatağan Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Küçük Kadınlar Ligi Şampiyonu Büyükşehir

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Küçük Kadın Voleybol takımı; Muğla Küçük Kadınlar Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayarak ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkı kazandı.

Muğla Taekwondosu Şampiyonlarını Seçti

Liseler ve ortaokullararası, Anadolu Yıldızları Ligi Taekwondo Müsabakaları ile Taekwondo Gençler ve Büyükler Muğla İl Takımı seçmeleri Yatağan Spor Salonunda gerçekleşti.

Mandalin Kupası Sahiplerini Buldu

Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle bu yıl birincisi düzenlenen ‘Mandalin Kupası’ düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

Muhteşem Galibiyet

Milas’ı Türkiye Voleybol 1. Lig’inde başarıyla temsil eden Milas Belediyespor Erkek Voleybol takımı emin adımlarla hedefe yürüyor.

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Büyük Oynuyor

Türkiye Basketbol Ligi’nin ilk 13 haftasında 10 galibiyet alarak liderliğini haftalardır devam ettiren Lokman Hekim Belediyespor, 2020 yılının ilk maçına çıkıyor.

Sporcu Ve Antrenörler Naim'i İzledi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde sporcular ve antrenörler Türkiye'nin spor tarihinin en önemli şampiyonlarından Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu'nun hayatını konu alan filmi izledi.

Yatağan Deve Güreşi 19 Ocak’ta

Yatağan Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen bu yıl da 20. si düzenlenecek olan 'Deve Güreşi Festivali’ 19 Ocak 2020 Pazar günü, Orman Kavşak Sahası'nda Kaymakam Hayrettin Çiçek ve Belediye Başkanı Mustafa Toksöz himayesinde gerçekleştirilecek.

Basketbol Genç Erkek İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı

Muğla'da 2019-2020 Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Basketbol Genç Erkek İl Birinciliği müsabakaları

Toplam 1804 haber.