Fethiyespor bu sezon ilk defa 5 gol attı! En son ne zaman 5 gol atmıştı?

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, 35.Hafta mücadelesinde 14 Nisan Pazar günü evinde konuk ettiği Isparta 32 Spor'u 5-0'lık farklı skorla mağlup etmişti. Peki en son Fethiyespor hangi maçta 5 veya 5'ten fazla gol atmıştı?

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiyespor, bu sezon TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele ediyor. Son olarak 35.Hafta mücadelesinde Fethiye Şehir Stadı’nda play-off yarışına dahil olmak isteyen Isparta 32 Spor ile karşılaşan lacivert beyazlılar Nurettin, Murat Yılmaz, Ramazan Çevik ve Ahmet Dereli'nin (2) attığı gollerle rakibini 5-0 mağlup etti.

Fethiyespor bu sezon ilk defa bir maçta 5 gol attı. Geçtiğimiz maçlarda evinde karşılaştığı İskenderunspor ve Uşakspor’a 4’er gol atan Fethiyespor, bir maçta 4’ten fazla gol atmayı ilk defa bu maçta başardı.

Geçtiğimiz sezon Fethiyespor, 23 Nisan 2023 ve 30 Nisan 2023’te karşılaştığı Balıkesirspor ve Pazarspor’u 7-1’lik skorlarla mağlup etmişti. O maçlardan bu yana Fethiyespor ilk defa bir maçta 5 gol barajını Isparta 32 Spor maçıyla aşmış oldu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN