Fethiyespor'un Rakibi Isparta 32 Spor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 35. Hafta müsabakasında evinde Isparta 32 Spor ile karşılaşacak. Fethiyespor – Isparta 32 Spor karşılaşması 14 Nisan Pazar günü saat 15.00'te Fethiye Şehir Stadı'nda oynanacak.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta ligin bitimine 4 maç kaldı. Fethiyespor, bu 4 maçlık periyotta ilk olarak evinde Isparta 32 Spor ile, ardından deplasmanda Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy Belediyespor ile, sonrasında evinde son kez Etimesgut Belediyespor ile oynadıktan sonra 24Erzincanspor’a konuk olup ligi sonlandıracak.

Fethiyespor, bu hafta sonu Pazar günü evinde Isparta 32 Spor ile karşılacak. Mücadele saat 15.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. Son olarak Karaman FK deplasmanından 1 puan ile dönen Lacivert Beyazlılar bu karşılaşmayı kazanıp ligdeki konumunu yukarıya taşımak istiyor. Fethiyespor’un yanı sıra Isparta 32 Spor ise Play-Off hedefine emin adımlarla ilerlemek istiyor. 
14 Nisan Pazar günü saat 15.00’te oynanacak olan müsabakayı Kocaeli bölgesinden B Klasman Hakemi Abdulbaki Ayyıldız yönetecek. Ayyıldız’ın yardımcılıklarını Enes Biroğlu ile Oğuzhan Yazır yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak da Oğuz Gözetenler görev yapacak. Hasan Ertuğan maçın gözlemcisi olarak atanırken, Nevzat Süzen ile Birkan Uzun ise maçın temsilciliğini yapacak.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN