Fethiye, Nisan ayında spora doyacak

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Nisan ayı içerisinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlikleri, Beyzbol Türkiye Şampiyonası, Softbol Turnuvası gibi birçok etkinlik ve akabinde de Mayıs ayında çeşit çeşit spor etkinlikleri düzenlenecek. Fethiye Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit mikrofonlarımıza çeşitli açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Fethiye, Nisan ve Mayıs aylarında düzenlenecek olan çeşitli spor etkinlikleri ile adeta spora doyacak. Fethiye Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, Nisan ve Mayıs aylarında gerçekleştirilecek olan etkinlikler hakkında bilgi verdi. Yiğit, yaptığı açıklamada “Fethiye bildiğiniz gibi bir turizm şehri. Turizm şehrinin yanı sıra spor şehri olması için de 9 yıldır çaba gösteriyoruz.

Bununla ilgili faaliyetlerimiz var. 15-16 Nisan’da 23 Nisan şenliklerimiz olacak ve yaklaşık 800-900 çocuğumuz katılacak. 15-20 Nisan tarihleri arasında yine başlayacak Beyzbol Türkiye Şampiyonası var. Bu turnuvayı Ölüdeniz’deki futbol sahalarımızda yapacağız. Yaklaşık 600 civarı bir sporcu katılımı olacak. Yine aynı federasyona bağlı Softbol Turnuvamız olacak.

Ona da 500-600 civarı katılım bekliyoruz. Onun akabinde Mayıs ayında biliyorsunuz Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turnuva’mız ilçemizden start alacak. Onun hazırlığı devam ediyor. Mayıs’ın 12’sinde Duatlon Turnuvası ilçemizde yapılacak. 14’ünde Triatlon Turnuvası ilçemizde yapılacak. 15-20 Mayıs arasında da Boks Türkiye Şampiyonası ilçemizde yapılacaktır.

Haziran ayına kadar yaklaşık 5000 civarında misafiri Fethiye’de ağırlayacağız. İlçemizin tanıtımı açısından bir katkısı olacaktır. Ben buradan Fethiye’yi tercih eden federasyonlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlısı olur. Gençlerimize yönelik faaliyetlerimiz de olacaktır.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN