Spor

Spor Haberleri

Fethiyeli Enes Kubat Türkiye ikincisi Oldu

Fethiyeli Enes Kubat, Sakarya’da düzenlenen Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonasında Türkiye ikincisi oldu.

Anıl Gir Kütahyaspor'da

Geçen sezon 2.Grupta Fethiyespor formasıyla attığı 18 golle grubun gol kralı olan 30 yaşındaki kanat oyuncusu Anıl Gir Kütahyaspor ile anlaşmaya vardı.

Fethiyeli Boksör Kubilay Alcu, Avrupa Altın Şampiyonluğu yolunda

Yabancı uyruklu bütün Rakiplerini eleyerek Avrupa Şampiyonluğu Ünvan maçına hak kazanan Fethiye'nin Yenilgisiz Na Mağlup Profesyonel Boksörü Kubilay Alcu, 24 Temmuz Cumartesi günü Arnavutluk Tiran'da Avrupa Altın Kemer Şampiyonluğu Ünvan maçı için ringe çıkacak.

MMA Antrenör, Hakem ve Sporcu Kampı’na yoğun ilgi

10-11 Temmuz 2021 tarihinde Arslan Fight Arena’da yapılan MMA federasyonu faaliyet programında yer alan MMA antrenör, hakem ve Sporcu Kampı’na yoğun ilgi oldu.

Erdinç Karakaş Fethiyespor'da

Yeni sezona iddialı bir şekilde, transfer çalışmalarını sürdüren Fethiyespor son olarak  geçtiğimiz sezonu Esenler Erokspor forması ile tamamlayan sol bek oyuncusu Erdinç Karakaş ile anlaştı.

Tarihe geçtiler

1978 yılında futbol kulübü olarak kurulan Günlükbaşı Spor Futbol Kulübü tarihinde ilk defa voleybol branşında müsabakalara katıldı. Şükrü Ceylan’ın açtığı voleybol şubesi tarihinde ilk defa tüm sporcularının Fethiyeli olduğu erkek voleybol takımı 2. Lige çıktı.

Sporcular 15 Temmuz Şehitleri için koştular

15 Temmuz Demokrasi Zaferi Ve Şehitleri Anma Koşusu düzenlendi.

Fethiyespor 3. Lig 3. grupta mücadele edecek

TFF 3. Lig grup kura çekimi yapıldı, Fethiyespor 3.Grupta Mücadele edecek.

Genç Güreşçi Fethiyeli Ozan Kıl Er Meydanında Şampiyon Oldu

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde yarı final müsabakaları tamamlanırken, Fethiyeli güreşçi Ozan Kıl, ayak boyunda şampiyon oldu.

Fethiyespor Sezon Hazırlıklarına Son Gaz Devam Ediyor

3.Lig’de yer alan Fethiyespor, sezon hazırlıklarına sabah ve akşam antrenmanlarıyla devam ediyor.

Türkiye Turuna Çıkan Kazak Bisikletçi Fethiye’de

Kazakistan'ın bağımsızlığını kazanmasının 30'uncu yılı dolayısıyla Türkiye'de bisiklet turuna çıkan Damir Kushuyev, Fethiye’ye geldi. Fethiye Belediyesinin misafiri olan Damir Kushuyev FRT TV’ye konuştu Kushuyev, “Bisiklet turunda Türkiye’nin güzelliklerini keşfetme imkanı buldum. Fethiye’ye geç saatlerde geldim. Sabah drone uçurarak Fethiye’yi havadan izledim ve doğasına bayıldım “dedi.

Fethiyespor antrenmanlara başladı

Fethiyespor'da 2021-2022 sezonu öncesinde ilk antrenman Fethiye Şehir Stadı'nda yapıldı.

12 yaş Türkiye Yaz Kupası Tenis Turnuvası sonuçlandı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Türkiye Tenis Federasyonu faaliyet programında yer alan “12 Yaş Yaz Kupası Türkiye Serisi-2 Tenis Turnuvası” 02-09 Temmuz tarihleri arasında 14 kulüp ve 110 sporcunun katılımıyla Muğla Tenis Kortlarında gerçekleşti.

Ayak Tenisi Turnuvası’nda Ödüller Sahiplerini Buldu

Menteşe Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Ayak Tenisi Turnuvası’nda ödüller sahiplerini buldu. 20 Takımın 3 hafta süren heyecan dolu karşılaşmalarında takımlar şampiyon olabilmek için kıyasıya mücadele etti. Menteşe Belediyesi’nin Muslihittin Mahallesindeki spor kompleksinde yapılan final müsabakasında şampiyon Aydın Efeleri oldu.

Genç yetenek Burak Başkaya Fethiyespor'da

Yeni sezona iddialı bir şekilde, transfer çalışmalarını sürdüren Fethiyespor son olarak Tuzlaspor forması giyen 2001 doğumlu genç orta saha oyuncusu Burak Başkaya ile anlaştı.

Kaleci Ahmet Altın Fethiyespor’da

Fethiyespor Kulübü, geçtiğimiz sezon 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor forması giyen kaleci Ahmet Altın ile anlaştı.

Öğrencilerimiz Turnuvanın Şampiyonu Oldu

Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerimizden Songül Lök ve Emircan Haney, 2021 Gençler Kadetler Türkiye Şampiyonasından altın madalyalarla döndü.

Onur Öztonga Ve Şahan Akyüz Fethiyespor'da

3.Lig temsilcilerinden Fethiyespor, stoper mevkiine 2 oyuncu birden aldı. Kocaelispor da forma giyen geçtiğimiz yıl Erokspor da kiralık oynayan 21 yaşındaki Onur Öztonga ile Altınordu da futbol oynayan Niğde Anadolu da 2 yıl forma giyen Şahan Akyüz Fethiyespor kadrosuna katıldı.

Muğlaspor Kulüp Başkanı Hüseyin Nizamoğlu İstifa Dilekçesini Verdi

Muğlaspor Kulüp Başkanı Hüseyin Nizamoğlu, kulüp başkanlığı ve yönetimden istifa etmek için istifa dilekçesini yönetime verdiğini açıkladı.

Toplam 1804 haber.