Spor

Spor Haberleri

Uluslararası Likya Granfondo heyecanı Seydikemer’de yaşandı

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü tarafından organize edilen, Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Fethiye Uluslararası Likya Granfondo bisiklet yarışlarının Seydikemer etabı tamamlandı.

“Açık Su Yüzme Yarışı” sporcuları kıyasıya mücadele etti

Fethiye’de ikincisi düzenlenen "2. Uluslararası Fethiye Spor Festivali" başladı. Festival “Ölüdeniz Açık Su Yüzme Yarışı”, “ Oturarak Voleybol Turnuvası” ve “Göcek Tenis Turnuvası” müsabakaları ile start aldı.

Fethiye Belediyespor ilk maçını evinde oynayacak

Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 2021-2022 sezonunda ilk hafta, 1 Ekim Cuma günü oynanacak tek karşılaşmayla başlayacak. Fethiye Belediyespor ise 3 Ekim Pazar günü saat 17.30’da kendi evinde Kocaeli Büyükşehir Belediyespor Kağıtspor ile karşılaşacak.

Fethiyespor kupaya veda etti 3-0

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur etabında 3. Lig 1. Grup takımlarından Nevşehir Belediyespor ile karşılaştı. Lacivert beyazlılar rotasyonlu bir kadro ile çıktığı karşılaşmayı 3-0 kaybetti ve kupadan elendi.

Avrupa Spor Haftası kapsamında “Ulusal Herkes İçin Spor ve Sağlık Günleri” etkinlikleri devam ediyor

Avrupa Spor Haftası kapsamında "Ulusal Herkes İçin Spor ve Sağlık Günleri" Yatağan Bozüyük mahallesinde yapılan etkinliklerle devam ediyor.

Fethiyespor kupa maçında (bugün) Nevşehir Belediyespor ile karşılaşacak

Fethiyespor, Ziraat Türkiye Kupası 2.Eleme turu mücadelesinde deplasmanda Nevşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Gazi Stadı'nda oynanacak karşılaşma bugün saat 14.30'da başlayacak.

Başkan Esat Bakırcı, “İnşallah bu sene bu kabustan kurtulacağız”

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, oynadığı 4 karşılaşmada bir mağlubiyet, üç galibiyet alarak 9 puana ulaştı. Kendi evinde Mardin 1969 Spor’u 2-1 ile yenen lacivert beyazlılar, averajla liderliğe yükseldi. Bu başarının ardından konuşan Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “Güzel bir akşam, güzel bir gün, Fethiyesporumuza layık olan bir gün. Bugün lider olduk. Tabi ki dediğimiz gibi her şey ligin sonunda belli olacak ama lider olmak güzel” dedi.

Büyük Kadınlar’da Fethiye’nin ilk madalyası

17-25 Eylül 2021’de Nuri Eroğlu Büyük Erkekler ve Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası 66 ilden 612 sporcunun katılımıyla Zonguldak'ta yapıldı.

Teknik Direktör Dinçel, “Fethiyespor taraftarı gücünü gösterdi”

Fethiyespor yeni sezonda dört maçı geride bıraktı. Deplasmanda ve evinde oynadığı maçlardan iki haftalık galibiyet serisi yakalan lacivert, beyazlılar evinde ağıladığı Mardin 1969spor’u 2-1 yenerek yeni bir seriye başladı. Maç sonu FRT TV’ye değerlendirmede bulunan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Bu galibiyet Fethiyespor camiasına armağan olsun” dedi.

Fethiyespor evinde galip 2-1

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, evinde Mardin 1969spor’u Berkin ve Burak’ı attığı gollerle 2-1 yendi.

Kaptan gemisini terk etmedi

Yıllardır Yeni Mahallespor’da forma giymiş olan Aykut Uzun gemisini terk etmeyerek, tekrar Yeni Mahallespor’la anlaştı.

Optimist Dünya Şampiyonası Bodrum'da yapılacak

Dünya Yelken Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret ederek Muğla’daki faaliyetleri ve 4-14 Temmuz 2022 tarihleri arasında Bodrum’da düzenlenecek olan Optimist Dünya Şampiyonası hazırlıkları hakkında bilgi verdi.

Muğla’da Avrupa Spor Haftası kapsamında “Ulusal Herkes İçin spor ve Sağlık Günleri” etkinlikleri töreniyle başladı

Muğla'da Avrupa Spor Haftası kapsamında "Ulusal Herkes İçin Spor ve Sağlık Günleri" etkinliği açılış töreniyle başladı. Her yıl 23-30 Eylül tarihlerinde kutlanan Avrupa Spor Haftası kapsamında yapılacak tüm etkinlikleri 2020 yılında olduğu gibi 2021 yılında da Avrupa Delegasyonu ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonunun koordinasyonunda gerçekleştirilmektedir.

Doğal Uçkun Günlükbaşıspor’da

Muğla 1. Amatör Lig’de yer alan Günlükbaşıspor, altyapısından yetişen ve son olarak Fethiye Yeni Mahalle Kültürspor’da oynayan Doğal Uçkun ile anlaşmaya vardı.

Şimşekler Mersin’de çaktı

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda karşılaştığı İçel İdman Yurdu’nu uzatma dakikalarında Ali Han’ın attığı gollerle 4-2 mağlup etti.

Günlükbaşıspor'da yeni antrenör Aytaç Ergün

Bu sezon Muğla 1. Amatör Lig’de mücadele edecek olan Günlükbaşıspor, antrenörlüğe eski kaptanı Aytaç Ergün’ü getirdi.

Hokey Antrenörlük kursu başladı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce düzenlenen, Hokey 1. ve 2. Kademe Antrenörlük Kursu, Kredi Yurtlar Kurumu Konferans salonunda Özel Antrenman Bilgisi dersi ile başladı.

Fethiyespor-İçel İdmanyurdu karşılaşması için Mersin’de

3. Lig 3. Grup’ta bulunan Fethiyespor, 3. haftada deplasmanda İçel İdmanyurdu’na konuk olacak. Bu maçın hazırlıklarını tamamlayan lacivert beyazlılar, Cuma günü öğle saatlerinde Mersin’e hareket etti.

Apaçiler Taraftar Grubundan basın açıklaması

”Apaçiler” taraftar grubundan basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasında, “APAÇİLER” olarak bizler ilk hafta alınan talihsiz mağlubiyeti unuttuk. Takımımızdan ve teknik heyetimizden ricamızda bu haftaki eksiklerimizin unutulmasıdır. APAÇİLER yeniden toparlanıp herkesin gözlerinin aradığı APAÇİLER olarak yerini bir sonraki iç saha maçında kesinlikle alacaktır” ifadeleri yer aldı.

Toplam 1798 haber.