Spor

Spor Haberleri

Menteşe Belediyesi 2. Ayak Tenisi Turnuvası Başladı

Menteşe Belediyesi’nin ikincisini düzenlediği Ayak Tenisi Turnuvasında heyecan başladı. Menteşe Belediyesi’nin Muslihittin Mahallesindeki spor kompleksinde başlayan ve 20 gün sürecek 2. Ayak Tenisi Turnuvasında toplam 20 takım mücadele ediyor.

İstanbul Endura Şampiyonasına Fethiyeli Sporcular Damga Vurdu

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası İstanbul yarışında Fethiyeli sporcular podyum görmeyi başardı.

Hüseyin Düzceler dönemi resmen başladı

Milas Belediyespor’da Hüseyin Düzceler dönemi atılan imzaların ardından resmen başladı.

Fethiye Eskrim Spor Kulübü’nden Türkiye birinciliği

Sakarya ev sahipliğinde, 12-20 Haziran tarihlerinde düzenlenen Adapazarı’nın Kurtuluşunun 100. Yılı Eskrim Türkiye Şampiyonası; dokuz gün süren heyecan dolu mücadelenin ardından son buldu. Fethiye Eskrim Spor Kulübü’nden U-12 Kızlar Flöre kategorisinde Selin Yağar üçüncü olurken, Melek Pamuk beşinci oldu. U-12 Erkekler Flöre klasmanında ise Fethiye Eskrim Spor Kulübü’nden Melik Ata Boz birincilik kürsüsüne çıkarken; Demir Eşençayı da üçüncülüğü elde etti.

Fethiye Voleybol SK ile Akademi Koleji arasında dev sponsorluk anlaşması

Fethiye Akademi Koleji, Fethiye Voleybol SK’nın filede sponsoru oldu. Faaliyete geçtiği tarihten itibaren kaliteli eğitimi ile dikkat çeken Akademi Koleji, eğitiminin yanında sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlere de önem verdiğini, öğrencilerinin her alanda donanımlı gelişmesi için Fethiye Voleybol SK’ya sponsor oldu.

Dalaman Sarsala Rafting Kulübü Rize’den şampiyon döndü

Dalaman Sarsala Spor Kulübü Rafting Takımı U19 kadınlar Türkiye birinciliğini, U19 erkekler Türkiye ikinciliğini kazandı.

Jeane Mae Horton Bahçeşehir Koleji’nde

Fethiye Bahçeşehir Koleji, yeniz sezon öncesi kadrosuna Amerikalı 1.80’lik smaçör Jeane Mae Horton’u dahil etti. Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Lig takımlarından Fethiye Bahçeşehir Koleji, Amerikalı smaçör Jeane Mae Horton ile anlaştı.

Milas Belediyespor’da Düzceler dönemi

Kariyerinde birçok başarı bulunan deneyimli voleybol antrenörü Hüseyin Düzceler yeni sezonda Milas Belediyespor’un başarısı için görev yapacak.

Fethiyespor Alihan Tuncer ile anlaştı

3. lig 2. Grupta geçtiğimiz yıl play-off yarı final maçında elenen Fethiyespor, tecrübeli Teknik direktör Selahaddin Dinçel’i takımın başına getirirken, sözleşmesi biten sol kanat oyuncusu Alihan Tuncer ile yeniden anlaştı.

Dilşah Eliküçük Fethiye’yi gururlandırdı

Muaythai Federasyonu'nun düzenlediği Gençler Türkiye şampiyonası milli takım seçmeleri müsabakalarında Fethiye gençlik ve Spor kulübü sporcusu Dilşah Eliküçük Türkiye 3.’sü oldu.

Selahaddin Dinçel, Fethiyespor’u bir üst lige çıkaracağız

3. Lig 2. Grupta geçtiğimiz yıl şampiyon olmak için mücadele eden ancak yarı final ikinci maçında elenen Fethiyespor, bu yıl şampiyonluk için yeniden kolları sıvadı. Fethiyespor Teknik Direktör olarak pek çok takımı şampiyon yapan tecrübeli isimlerden Selahaddin Dinçel’i takımın başına getirdi. Fethiyespor kulüp binasında yapılan görüşmenin ardından tecrübeli hoca, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk fotoğrafları verirken, Dinçel, “İnşallah Fethiyespor bu sezon bir üst lige çıkacaktır” ifadelerini kullandı. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı da, “inşallah bu sene hedefe Selahaddin Dinçel ile birlikte hedefe ulaşacağız” dedi.

Fethiyespor tecrübeli Teknik Direktör Selahattin Dinçel ile anlaştı

3. Lig 2. Grupta geçtiğimiz yıl şampiyon olmak için mücadele eden ancak yarı final ikinci maçında elenen Fethiyespor, bu yıl şampiyonluk için yeniden kolları sıvadı. Fethiyespor Teknik Direktör olarak pek çok takımı şampiyon yapan tecrübeli isimlerden Selahattin Dinçel ile prensipte anlaştı. 

Yılın Teknik Direktörü Mesut Toros

MİSLİ.com 3'üncü Lig'de Nazilli Belediyespor'u mucizevi bir şekilde şampiyon yaparak 2'nci Lig'e çıkaran teknik direktör Mesut Toros, yılın teknik direktörü seçildi. Sezon başında Fethiyespor’u çalıştıran tecrübeli teknik direktör Mesut Toros Fethiyespor grupta lider olarak bulunurken yönetim tarafından görevine son verilmişti.

Fethiye Bahçeşehir transferde coştu

Kadınlar voleybol 1. Liginin yeni ekibi Bahçeşehir Koleji yaptığı transferler ile gelecek sezona bomba gibi girmek istiyor. Fethiye’nin Sultanları, başantrenörlüğe Alper Kemal Kaygusuz’u getirip iç transferde libero Neslihan Çengeltepe, pasör çaprazı Gülem Altay ve orta oyuncu Tuğba Kınalı ile sözleşme imzaladı.

6. TAF Turkcell Küçükler Atletizm Festivali gerçekleşti

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Türkiye Atletizm Federasyonu Muğla İl Temsilciliğimizin 2021 faaliyet programında yer alan “6.TAF Turkcell Küçükler Atletizm Festivali” U14 yaş kategorisi yarışları Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atletizm Pistinde yapıldı.

Belediyespor Kürek Takımı finale gidecek

Türkiye Kürek Federasyonu’nun Sapanca’ da gerçekleştirdiği Bahar Kupası Kürek Yarışları’na, Fethiye Belediyespor 4 sporcu ve 5 ekip olarak katıldı. Sonuçlara göre;  Fethiye Belediyespor final yarışlarına katılım hakkı kazandı.

Fethiye’den Muaythai Milli Takım seçmelerine 8 sporcu gidiyor

Muaythai Federasyonu Başkanlığının 2021 faaliyet programında yer alan 1-7 Haziran tarihleri arasında Aydın / Kuşadası'nda gerçekleştirilecek “Muaythai Gençler Türkiye Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri Müsabakalarına Fethiye ‘den 8 sporcu katılacak.

Fethiyespor’un Golcüsü Anıl, Altınordu ile anlaştı

Geçtiğimiz günlerde Altay ile Süper Lige çıkmak için final oynayan Altınordu Fethiyespor‘un genç futbolcusu Anıl Arıcıoğlu’na kancayı taktı. Geçtiğimiz yıldan bu yana peşinde Antalyaspor’dan Malatyaspor’a pek çok takımın transfer etmek istediği 21 yaşındaki Fethiyespor’un genç futbolcusu Anıl Arıcıoğlu İzmir’in Spor Toto 1. Lig takımı Altınordu ile prensipte anlaştı.

Muğla'nın gururu Selvi İlyasoğlu altın madalyayı kazandı

Selvi İlyasoğlu, 23'üncü Uluslararası Genç Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlar da 59 kilogramla altın madalyanın sahibi oldu.

Toplam 1791 haber.