Spor

Spor Haberleri

LH Fethiye Belediyespor deplasmanda kaybetti 99-71 

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, İstanbul deplasmanında Bahçeşehir Koleji ile karşılaştı. Bahçeşehir Koleji, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı 99-71 kazanırken; 24 sayı atan Vladimir Stimac galibiyette önemli pay sahibi oldu. LH Fethiye Belediyespor’da ise Robert Johnson ve Dairon Atkins mücadeleyi 16 sayı ile tamamladılar. 

Çetin, herkes bir hedefin peşinde

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, sahasında lider Belediye Kütahyaspor ile karşılaşırken maçta gol sesi çıkmadı. Fethiyespor, ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluk yolunda galip gelemeyince ağır bir yara aldı. Fethiyespor Teknik Direktörü Bahri Kaya, maçtan sonra yaptığı açıklamada “Hak ettiğimiz bir maçı kazanabilirdik fakat gol kaydına muvaffak olamayınca kazanamadık” dedi.

Kritik maçta kazanan olmadı 0-0    

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, sahasında lider Belediye Kütahyaspor ile karşılaştı. Zaman zaman sert geçen karşılaşmadan gol sesi çıkmadı. 

Temiz Toplum, Temiz Çevre

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Fethiye Gençlik Merkezi tarafından gerçekleştirilen “Temiz Toplum, Temiz Çevre” projesi kapsamında Afkule Manastırı’nda hem doğa yürüyüşü hem de çevre temizliği düzenlendi. 

Köyceğiz ev sahipliği yapıyor 

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu 2020-2021 Sezonu İşitme Engelliler Hentbol Erkekler 1. Lig müsabakaları Köyceğiz’de başladı.

Basketbolda final haftası 

ING Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun bitimine sadece 3 maç kalmışken Lokman Hekim Fethiye Belediyespor kümede kalma mücadelesini ısrarla sürdürüyor. Geçen hafta sonu kendi evinde Türk Telekom ile oynadığı kritik maçı son saniye üçlüğü ile 82-81 kazanan LH Fethiye Belediyespor, bu Cumartesi günü İstanbul’da Bahçeşehir’e konuk olacak. LH Fethiye Belediyespor ile Bahçeşehir arasındaki maç Cumartesi günü saat: 13.00’te Akatlar Spor Salonu’nda oynanacak.

Muğlaspor'un umutları tükendi, Bodrumspor 3 puanı 3 golle aldı

3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Muğlaspor deplasmanda Siirt İl Özel İdaresi Spor’a 2-1 yenilirken; 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrumspor, Ankara deplasmanında Mamak Futbol Kulübü’nü 3-0 mağlup etti. 

Milas Belediyespor’un Play Off’da oynayacağı maçların fikstürü açıklandı

TVF 1. Lig A grubunda başarılı bir performans göstererek, ligi şampiyon olarak tamamlayan ve Efeler Ligi’ne yükselme adına play off oynamaya hak kazanan Milas Belediyespor Voleybol Takımının play off’da oynayacağı maçların fikstürü açıklandı.

Portakal Çiçeği Bahar Tenis Turnuvası Dalaman’da yapıldı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen tenis turnuvasının sonuçları belli oldu. 

Şampiyon olarak seçildi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Milas Mehmet Güçlü Sporcu Eğitim Merkezi Sporcularından 48 kg da Abdulbaki Doğru 1. ( şampiyon) olarak Milli Takım kadrosuna seçildi.

Fethiyespor ya yenecek, ya yenecek 

3. Lig 2. Grup’ta haftanın maçında ligde ikinci sıradaki Fethiyespor, lider Belediye Kütahyaspor’u ağırlayacak. Teknik Direktör Bahri Kaya yönetiminde hazırlıklarını sürdüren lacivert beyazlılar, haftanın maçını kazanıp; puan farkını azaltmak istiyor. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “Belediye Kütahyaspor’u yenerek şampiyonluk iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Ayrıca ilk yarıda kaybettiğimiz maçın rövanşını almak arzusundayız” şeklinde ifadeler kullandı.  

Zor soru: Galatasaray mı Fethiye mi ?

ING Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun bitimine sadece 3 maç kaldı. Ligde kalma mücadelesi veren takımlardan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor kendi evinde Türk Telekom ile oynadığı kritik maçı 82-81 kazanarak umutlarını sürdürdü. Son saniyeye kadar heyecan fırtınası şeklinde geçen maçı LH Fethiye Belediyespor, sayı kralı Ricardo Ledo'nun son saniye üçlüğü ile 82-81 kazanmayı başardı. 

Muğla Kapalı Yüzme Havuzu ev sahipliği yaptı 

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Muğla Kapalı Yüzme Havuzunda Türkiye Yüzme Federasyonu 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi 1. Vize Yarışları yapıldı.

Bahar Kupası yarışları tamamlandı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen Türkiye Kano Federasyonu 2021 yılı faaliyet programında yer alan “Köyceğiz Belediyesi Durgunsu Kano Bahar Kupası” yarışları 02-04 Nisan 2021 tarihleri arasında Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezinde yapıldı.

Durak, “Bu galibiyet bize umut oldu” 

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, sahasında Türk Telekom’u nefes kesen karşılaşmada 82-81 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmanın sonunda taraftarlar, basketbolcular, teknik heyet ve yöneticiler büyük sevinç yaşadılar. LH Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak, “Bu galibiyet bize ciddi anlamda umut oldu” derken; Genel Sekreter Yavuz Topateş de “Son ana kadar mücadeleyi bırakmadık” ifadelerini kullandı.  

LH Fethiye Belediyespor son nefeste kazandı 82-81 

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, kendi evinde Türk Telekom’u ağırladı. Son saniyeye kadar nefes kesen maçı LH Fethiye Belediyespor, Ricardo Ledo’nun son saniye üçlüğü ile 82-81 kazandı. 

Yelkenciler İzmir’e hareket etti 

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Yelken Milli Takımı seçmeleri; optimist kategorisinde 3-9 Nisan tarihlerinde, laser sınıfında ise 11-17 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Fethiye Yelken Kulübü sporcuları, İzmir’de düzenlenecek etkinliğe kulüp tesisleri önünden aileleri tarafından uğurlandı. 

LH Fethiye Belediyespor Türk Telekom’u ağırlayacak

ING Basketbol Süper Ligi'nde play-off’lar öncesinde normal sezonun bitimine 4 hafta kaldı. Bu haftasonu Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ligin güçlü takımlarından Türk Telekom’u Fethiye’de ağırlayacak.

Fethiyespor İskenderun’da kayıp 1-0 

3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Fethiyespor, 29. haftada deplasmanda İskenderun Futbol Kulübü takımına konuk oldu. Lacivert beyazlıların 90 dakika boyunca etkili olamadığı karşılaşmanın tek golü 19. dakikada Uğur’un ayağından geldi.

Toplam 1814 haber.