Spor

Spor Haberleri

Fethiyespor’da Kamp Süreci Başlıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ikinci devrenin ilk haftasını bay geçmenin avantajını kullanarak 8 günlük Antalya kampı geçirecek. Antalya kampı içerisinde Fethiyespor, 2 hazırlık müsabakası oynayacak.

Başkan Akdenizli’den Seydikemerspor’a Süpriz

2023-2024 Süper Amatör Lig B Grupta mücadele eden Seydikemerspor’un antrenmanını ziyaret eden Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulübü Başkanı B. Önder Akdenizli, futbolculara baklava ikramında bulundu.

Bodrum'dan Denizin Kızları destek bekliyor

Bodrum’un hentbol sahalarındaki başarılı temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu ikinci devre maçlarının ikincisinde lig birincisi Konyaaltı Belediyesi ile kendi evinde puan almak için mücadele edecek.

Spor Ekstra’da Eldirekspor Rüzgârı Esti

Salı akşamları Frt TV'de yayınlanan, Sertaç Bayraktar'ın hazırlayıp sunduğu Spor Ekstra programının ikinci bölüm konukları; Eldirekspor Kulübü Başkanı Danyal Balcı, Eldirekspor Kulübü Başkan Yardımcısı İsmail Sarıkaya ve Eldirekspor Teknik Direktörü Kazımhan Kıvrak oldu.

Dinçel, ‘Antalya’da kamp sürecini geçireceğiz’

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin ikinci devresi için hazırlıklarına bugün Fethiye Şehir Stadı’nda yaptığı antrenman ile başladı. 4 gün boyunca Fethiye’de hazırlık yapacak olan Fethiyespor, 4 günün ardından kamp için Antalya’ya gidecek. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, açıklamalarda bulundu.

Denizin Kızları İzmir Bbsk İle Karşılaşacak

Hentbol sahalarının Bodrum temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu ikinci devre maçlarının ilki olan 12. Hafta maçları kapsamında İzmir BBSK ile karşılaşacak.

Fethiyespor’da ilk ayrılık belli oldu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da transfer döneminin açılmasıyla beraber takımdan ayrılacak isimler belli olmaya başladı.

Bodrum FK’da o sakatlık düşündürüyor

Bodrum FK'da Celal Dumanlı'nın sakatlanması, Trendyol 1. Lig'de Play-Off hedefleyen takım için büyük bir kayıp. İsmet Taşdemir, forvet hattı için alternatif transfer arayışına girdi. Dumanlı'nın MR sonuçları bekleniyor.

Eldirekspor ŞAMPİYON!

Muğla 1.Amatör Ligi C Grubu’nda mücadele eden Eldirekspor (Fethiye Kartalları), rakibi Ölüdeniz Spor’u 2-1 mağlup ederek ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Çağdaş Bodrum Spor puan mücadelesi verecek

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, ligin 14. haftasında Manisa deplasmanında puan mücadelesi verecek.

Futbol Akademisi'nden kahvaltı organizasyonu

Fethiyespor Futbol Akademisi, Çarıklı Restoran’da düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

Bodrum’un Takımı, moral yemeğinde bir araya geldi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, yöneticileri, antrenör ve oyuncuları, geçtiğimiz gece yeni yıl öncesi moral yemeğinde bir araya geldiler.

Fethiyespor'da Taner Gülleri dönemi bitti

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor'da teknik direktör Erhan Altın'ın istifa etmesinin ardından 16 Ekim'de göreve gelen Taner Gülleri ile üst üste alınan kötü sonuçların ardından yollar ayrıldı.

Derbi maçı sonunda taraftarlar arasında tartışma çıktı

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanan derbi maçı sonunda taraftarlar arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Boksör Kubilay Alcu, 12. maçına çıkacak

Avrupa Dünya ve WBC Orta Doğu Şampiyonu Kubilay Alcu, 29 Aralık Cuma akşamı Balıkesir’de 12. uluslararası profesyonel boks maçına çıkacak.

Eldirekspor adım adım şampiyon

Muğla 1. Amatör Ligi C Grubu’nda mücadele eden Eldirekspor (Fethiye Kartalları), 8.Hafta karşısında konuk olduğu Bozburun Belediyespor’u 0-3 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Fethiyespor Hazırlıkları Tamamladı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta ilk devrenin son müsabaka haftası olan 19.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, yarın 14.00’te evinde Anagold 24Erzincanspor’u konuk edecek. Mücadelenin hazırlıklarını tamamlayan Fethiyespor, maç saatini bekliyor.

Fethiyespor Erzincan’ı Yenmek İstiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 19.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 24 Aralık Pazar günü evinde 24Erzincanspor’u konuk edecek. 

“UEFA Kriterleri Uyum Süreci” eğitimleri verildi

Fethiyespor Futbol Akademisi ve Sinop Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ile yapılan işbirliğiyle, “UEFA Kriterleri Uyum Süreci” eğitimleri verildi.

Toplam 1798 haber.