Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel'den Açıklamalar

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, 30.Hafta müsabakasında İskenderunspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, oynanan bu karşılaşma ile haftaya oynayacakları Uşakspor maçı ile ilgili düşüncelerini aktardı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 30.Hafta müsabakasında Fethiyespor, deplasmanda İskenderunspor ile karşılaştı. 86.dakikaya kadar 0-2 üstün olan Fethiyespor, 87 ve 90+1.dakikalarda yediği gollerle 2-2 berabere kaldı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, oynanan bu karşılaşma ile haftaya oynayacakları Uşakspor maçı ile ilgili konuştu.

‘İskenderun Maçının Bu Şekilde Bitmesini Kabullenemedik’
2-2 berabere kaldıkları İskenderunspor müsabakasını değerlendiren Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Maç öncesi rakibi değerlendirdiğimizde, Play-off’un içinde olan bir rakip. Üst lig hedefi ile mücadele eden bir rakibe gideceğimizi biliyorum. Güçlü bir rakiple oynayacağımızı biliyorduk, fakat iç sahada son haftalarda biraz sıkıntı yaşadıklarını da düşünerek hareket ettik. Özellikle maçın ilk yarısını takım savunmasını iyi yaparak geçirdik ve gol attık ilk yarıya 1-0 önde girdik. İkinci yarı yine takım halinde bir savunma yaptık, biraz topun kontrolü bize geçti topla daha fazla oynamaya başladık. İkinci golü bulduktan sonra rakip biraz daha savunma güvenliğini bırakarak hareket etti. O arada üçüncü, dördüncü, beşinci pozisyonlarda bulunduk fakat değerlendiremedik. Maçın 86. dakikasında yediğimiz gol ile bir saha içerisinde o skoru koruma psikolojisi ile geri çekilme ve biraz telaş başladı. 90+’da da oluşan karambol var ve maç 2-2 bitti. Tabi maç öncesi bu deplasmandan bir puan ile döneceksiniz deseler kabul edebilirdik ama maçın bu şekilde bitmesini kesinlikle kabullenmedik niye derseniz 2-0 öne geçtik ve maçın son dakikalarını da kazanarak bitirebilirdik. Buradan çıkarılacak çok ders var, ben böyle düşünüyorum ama 1 puan aldık kötünün iyisi diyerek yorumluyorum. Sadece son beş dakikaya kadar veya 85-86. Dakikaya kadar çok iyi mücadele eden çok akıllı oynayan Fethiyespor, son bölümde istediğimiz gibi maçı bitirebilirdi” dedi.

‘Uşak Maçı Hafife Alınmaması Gereken Bir Maç’
Fethiyespor, ligin 31.Haftasında evinde matematiksel olarak ligden düşmeye en yakın aday olan Uşakspor ile karşılaşacak. Dinçel, ‘Uşak Maçı Hafife Alınmaması Gereken Bir Maç’ dedi. Açıklamalarına devam eden Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Çıkarılacak çok dersler var biz de bu dersleri çıkarıp önümüzdeki hafta oynayacağımız Uşak maçına hazırlanacağız. Bugün itibari ile toplanıyoruz ve Uşak maçı hazırlıklarına başlayacağız. Uşak takımı bu hafta matematiksel olarak belki küme düşecek.  Ama biz şartlar ne olursa olsun bu maçı iç sahada taraftarlarımızla kazanmak istiyoruz. Bu tür maçlar tehlikeli maçlardır, hafife alınmaması gereken rehavete kapılmadan hazırlanılması gerekirken maçlardır. Biz de bu şekilde hazırlanıp hafta sonu bu engeli hep birlikte aşmak istiyoruz. 
Biz her maça çıktığımız gibi tam kadro, uygun gördüğümüz kadro diyeyim o şekilde çıkacağız. Kesinlikle rotasyon gibi bir düşüncemiz yok. Cezalımız yok. Sadece maç içerisinde Ahmet Dereli’nin bir ağrısı oldu o ağrı sonrası değişiklik yaptık. Şu anda çok ciddi bir durum yok ama bugün çok daha net belli olacak kısmen ufak tefek ağrısı, sızısı olan arkadaşlarımız oldu ama ciddi bir durum şu anda söz konusu değil. Nurettin döndü ondaki sıkıntı zaten sakatlık değil de bir enfeksiyon ile alakalı bir durumdu dönüş yaptı. Ömer Mert Gündüz ise muhtemelen önümüzdeki hafta takım ile çalışmalarına başlayacak. Bu hafta da bireysel olarak çalışacak. Önümüzdeki hafta takımla birlikte çalışmalara başlayacak” dedi.
Fethiyespor – Uşakspor müsabakası 17 Mart Pazar günü saat 14.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN