Futbol Akademisi'nden kahvaltı organizasyonu

Fethiyespor Futbol Akademisi, Çarıklı Restoran'da düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiyespor altyapı antrenörleri, teknik ekip ve personeller, Çarıklı Restoran’da düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Yılın son etkinliği olduğunu belirten Futbol Akademi Direktörü Enver Ataçocuğu, “Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi sponsorluğunda yetiştirmekte olduğumuz genç sporcuları profesyonel liglere ulaştırmak istiyoruz” dedi.

Kahvaltı programı sonrası açıklamada bulunan Futbol Akademi Direktörü Enver Ataçocuğu, “Yılsonu etkinliği olarak Fethiyespor Futbol Akademisi, teknik ekip ve personelimiz olarak Çarıklı Restaurant’da bir etkinlik düzenledik. Sahibi Hakan Bey ve personellere çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“Planlı ve sistemli şekilde çalışıyoruz”
Konuşmasına devam eden Ataçocuğu, “Bildiğiniz gibi geçen sene Esnaf Hastanesi sponsorluğunda gerekli futbol akademisi olarak, gerekli departmanlarımızı oluşturarak sezonumuza başladık. Bu sezonda yine Esnaf Hastanesi sponsorluğunda sezona başladık. Fethiyespor Futbol Akademi felsefesi olarak önceliğimiz kendi değerlerimizi profesyonel takımımıza ulaştırmak. Genç sporcuları da ilerleyen zamanlarda da 1. Lig ve Süper Lig takımlarına ulaştırmak. Bu konuda da planlı, sistemli bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.   
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN