Seydikemer'de ED Spor Akademi Açıldı

Muğla Seydikemer'de spor tutkunları için heyecan verici bir gelişme yaşandı. Genç Girişimci Erkan Doğan tarafından kurulan ED Spor Akademi, çocuklara ve yetişkinlere yönelik eğlenceli ve eğitici spor faaliyetleriyle dolu bir kapı aralıyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Açılış töreni, bölgedeki spor severler ve aileleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılanarak yoğun bir katılım gerçekleşti.Açılış kurdelasını Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli, Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu Başkanı Devrim Karakuş,Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Alaşan,Ziraat odası Başkanı Muhsin Gümüş,Muğla’nın tek başpehlivanı Seydikemerli Ali Yanatma ve Büyükorta sporcusu Alparslan Güçlü, Fethiye turizm geliştirme dernek başkanı Işıl Sungurun yanı sıra Protokol üyeleri Birlikte kestiler.Seydikemer'in kalbindeki bu spor merkezi, çocuklara Cimnastik,Tekvando,Yüzme,voleybol,Basketbol yetişkinlere ise Pilates,Yoga,Zumba,Halk oyunu dersleri gibi çeşitli spor branşlarında profesyonel eğitim imkanı sunarak genç yeteneklerin ve yetişkinlerin gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor.
Erkan Doğan, açılış konuşmasında, “Türk milleti anadan doğma sportmendir Henüz yürümeye başlayan köy çocuklarını bile harman yerlerinde güreşirlerken görürsünüz Ata en çok ve en iyi binen yalnız Türk erkekleri değildir; Türk kadını da bu işi bilir. Eyy Türk kadınları 8 mart Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun.
Sayın Protokol Üyelerimiz, Kıymetli misafirlerimiz,Bugün Muğladan bizleri yalnız bırakmayarak açılışımıza gelen kıymetli dostlarımız, Sevgili öğrencilerimiz, Sayın Velilerimiz, Basınımızın Değerli Temsilcileri hepiniz salonumuzun açılışına hoşgeldiniz.
Bu yola çıkarken gençtim endişlerim ve korkularım vardı ama ben 3 şeye güvendim
1- Allaha güvendim ve ona sığındım
2- Kendime güvendim 8 yaşından beri sporun içindeydim ve spordan bir an olsun hiç kopmadım spor hayatımın bir parçası oldu Muğla Sıtkı Koçman üniversitesi beden eğitimi öğretmenliği bölümünden mezun oldum ve yüksek lisans eğitimimi tamamladım. Ve yeterli bilgi birikimi ve donanımı edinmeye çalıştım.
3-Siz değerli dostlarımıza güvendim sizler iyi günümüzde de kötü günümüzde de bizleri hiç yalnız bırakmadınız her zaman yanıbaşımızdaydınız ve bugün bir kez daha  görüyorum ki sizlere güvenmekle ne kadar da doğru yapmışım.Allah hepinizden razı olsun bizleri bugün burada yalnız bırakmadığınız için minnettarım.
Sözlerime Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün şu sözleri ile son vermek istiyorum Spor bir milletin gençlerinin o ülkeyi ayakta tutmasını sağlar. Teşekkür ederim." dedi.
ED Spor Akademisi, modern tesisleri, uzman antrenör kadrosu ve çocuklara özel düzenlenen etkinlikleriyle bölgede adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor. Seydikemer'deki bu spor harikası, genç sporcuların potansiyellerini keşfetmeleri ve birlikte büyümeleri için mükemmel bir platform sunuyor.  Sporun birleştirici gücüne inanan ED Spor Akademi,bölgedeki çocuklara ve yetişkenlere sağlıklı bir gelecek için atılan önemli bir adımı temsil ediyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN