Spor

Spor Haberleri

Fethiyespor Maçında Bilet Fiyatları Ne Kadar?

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 9.Hafta müsabakasında Fethiyespor, evinde Düzcespor’u ağırlayacak. Maçın bilet fiyatlarının ne kadar olacağı taraftarlarda soru işareti oluşturdu.

Fethiyesporun konuğu Düzcespor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, bugün evinde akşam 19.00’da Düzcespor ile karşılaşacak.

Taraftarlar Muğlaspor'u Yalnız Bırakmadı

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'ta mücadele eden Muğlaspor, konuk olduğu Didim BS'yi deplasmanda 1-3 mağlup etti. Muğlaspor’a gönül veren taraftar, takımını Didim’de yalnız bırakmadı.

U18, Sportif Akademi Spor ile karşılaştı

Çağdaş Bodrum Spor U18 Takımı ligin ilk maçında Bodrum Sportif Akademi Spor ile karşılaştı.

Bodrum Basket’te Galibiyet Sevinci

Bodrum Kadın Basketbol, Bodrum Spor Salonu’nda konuk ettiği Bursa Antspor'u 74 - 69 mağlup etti.

Fethiyespor’un Rakibi Son Maçında 6 Gol Yedi!

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 9.Hafta müsabakasında evinde Düzcespor ile karşılaşacak. Fethiyespor’un rakibi Düzcespor, son maçında kendi evinde 24Erzincanspor’dan 6 gol yiyerek 0-6 mağlup oldu.

Biletler Satışa Çıktı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 4.Haftasında Çağdaş Bodrumspor, 21 Ekim Cumartesi günü sahasında Darüşşafaka Lassa ile karşılaşacak. Mücadelenin biletleri satışa çıktı.

Fethiyespor, Düzce Karşısında Kazanmak İstiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 9.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde Düzcespor ile karşılaşacak. Mücadelenin hazırlıkları sürüyor.

Kostümlü Paddle Board Etkinliği Yapıldı

Fethiye’de birçok çeşitli mesleklerden insanlar bir araya geldi ve Kostümlü Paddle Board etkinliği yapıldı. Herkesin birinden farklı yaratıcı kostümleri ile geldiği etkinliğe 20 Paddle katıldı.

Çağdaş Bodrum Mağlup: 73-60

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında Çağdaş Bodrumspor, konuk olduğu Türk Telekom’a 73-60 mağlup oldu.

Muğlaspor Galibiyetle Başladı: 1-3

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta mücadele eden Muğlaspor, konuk olduğu Didim BS’yi Batuhan, Mehmet ve İbrahim’in golleriyle 1-3 mağlup etti.

Erhan Altın dönemi sona erdi

Fethiyespor’un 22 Kasım’dan bu yana teknik direktörlüğünü yapan Erhan Altın, yönetim ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı.

'Yaşam İçin Yarış' etkinliği düzenlendi

Fethiye’de geliri kanser tedavisi ve araştırmalarında kullanılmak üzere Fethiye Turizm Tanıtım Kültür Çevre ve Eğitim Vakfı (FETAV) tarafından organize edilen 'Yaşam İçin Yarış' etkinliği düzenlendi.

Müftü Oktay'ı Makamında Ziyaret Ettiler

Fethiye Şehit Feramil Ferhat Kaya Ortaokulu öğrencileri, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Serdar Aktaş önderliğinde ÇEDES projesi (çevreme duyarlıyım, değerlerime sahip çıkıyorum) kapsamında İlçe Müftüsü Kamil Oktay'a ziyarette bulundu.

Koşarak Kürek Yarışması'nda büyük çekişme

Fethiye Sporfest kapsamında gerçekleşen Fethiye Rowing (Koşarak Kürek Yarışması) Sprint 2023 etkinliği büyük çekişmeye sahne oluyor.

Fethiyespor, Sarıyer’e odaklandı

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta geçtiğimiz hafta Denizlispor'u 3-1 yenen Fethiyespor, bu sezon ilk kez kazandığı maçın ardından Sarıyer deplasmanına çıkacak. 

Sevgi Yurdu çocuklarına mangal etkinliği

Fethiye Kartalları, sevgi yurdunda kalan çocuklarla mangal etkinliğinde bir araya geldiler. Aksazlar Beach’de gerçekleştirilen mangal etkinliğinde neşeler yerindeyken, mangal renkli görüntülere sahne oldu.

Sarıyer – Fethiyespor maçı hakemi Şanlıurfa’dan

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 8.Hafta mücadelesinde Sarıyer ile Fethiyespor karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

Fethiyespor Sarıyer virajında

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ligin 8.Hafta müsabakasında İstanbul ekiplerinden Sarıyer’e konuk olacak. Mücadele, yarın 15.30’da Maltepe Hasan Polat Stadyumu’nda oynanacak.

Toplam 1790 haber.