Söz Haberleri

Söz Haberleri

Seydikemer’de Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Seydikemer Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Hizmet Binasında belediye meclis üyelerinin katılımı ile yapıldı.

Fethiye’de yol üstü otopark uygulaması kalktı mı? Sentpark dönemi bitti mi? Son durum nedir?

Muğla Büyükşehir yönetmeliği ile yürürlüğe giren yol üstü park ücretleri uygulamasından sonra yapılan ihaleyi iki firma katılmış ihaleyi Sentinus İlaç San. ve Tic. A.Ş. kazanmıştı.3 yıllık yapılan sözleşmenin ardından Muğla ilçelerinde uygulanmaya başlayan yol üstü otopark uygulaması sona mı erdi?

Akdenizli’den, Spor Kompleksi Müjdesi!

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, yerel seçim çalışmaları dolayısıyla sürdürdüğü mahalle buluşmalarına Menekşe Mahallesi’nde devam etti. Akdenizli vatandaşlara, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’tan “spor kompleksi” sözü aldığı müjdesini verdi.

Muhammet Kökten "Fethiye'nin İl Sözünü Aldım"

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten Yenievler Mahallesinde düzenlenen halk buluşmasında, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Kökten "Fethiye'nin il olması için söz aldım. Türkiye'de 19 ilçe il olacak. Ancak il olmak için müracaat eden 27 ilçe var. Önemli olan bu 19 ilçenin içinde yer almak” dedi. Bunun yanında 2025 yılında Fethiye bölgesine doğal gaz geleceğini hatırlatan, Başkan adayı Kökten "İmar planını tamamlamayan yerler, doğalgaz hizmetinden faydalanamıyor" diye konuştu.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’dan Hayvanseverlere Söz

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Fethiye Hayvanseverler Dayanışma ve Yardımlaşma Grubu kurucusu Selda Korhan Kaya ve grup üyelerinden Cengiz Güven ile görüşmesinde patili canlar için bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ve önümüzdeki dönem yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Behçet Saatcı çalışanlara bakın ne söz verdi?

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı 20 yıllık görev süresi boyunca çalışanlarının hakkını teri kurumadan verdiğini hatırlatırken, 1 Nisan'dan sonra da çalışanların maaş ve zamlarını zamanında alacaklarını söyledi.

Saatcı: Sizin Yaptığınız Parklar Bizim Fethibey Parkının Zekatı Olur

Yeni dönemde yapmayı açıkladığı projelerine yönelik rakiplerinin eleştirilerine cevap veren Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, "Bizim yaptığımız Şehit Fethibey Parkı'nın zekatı sizin yapığınız parklara eş değer. Biz hayal satmıyoruz, yapamayacağımız sözü vermeyiz." dedi.

Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’nin Yenilenmesine 50 Milyon TL Bütçe !

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP’nin yeni dönem adayı Alim Karaca Yeşilüzümlü Halkevi’nin açılış töreninde çeşitli konulara değindi.

Fethiye Belediye İşçilerine Zam Oranı Belli Oldu

Fethiye Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi kapsamında belediye işçilerine ? oranında zam yapıldı.

Semt Pazarlarının Üzerini Kapatma Sözü Verdiler

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberinde Cumhur İttifakı AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın ile birlikte Salı Pazarı esnafının sorunlarını dinlediler.

Aday Kökten'den Gençlere Söz!

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’den örnek proje… Başkan Adayı Kökten, “Motor ve araba sporlarını seven gençler sokaklarda değil pistlerde olmalıdır” dedi. 

Akdenizli, Seydiler Ve Ortaköylü Vatandaşlarla Buluştu

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları kapsamında Seydiler ve Ortaköy Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluştu. Vatandaşların taleplerini dinleyen Akdenizli, Seydiler’de İmar sorunu önümüzdeki 5 yıllık süreçte çözeceklerini kaydetti. Ortaköy’de vatandaşların su faturasının yüksekliğinden yakınması üzerine Akdenizli; “31 Mart’ta inşallah Muğla Büyükşehir’i AK Parti Belediyeciliği buluşturursak, suyun fiyatlarını aşağıya indireceğimizin, Bodrum’la aynı paraya su içmeyeceğimizin sözünü veriyoruz” dedi.

Kökten, Sanayi Esnafına Söz Verdi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, beraberindeki heyetle birlikte Çalıca Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. 

Aday Kökten, “Bütüncül İmar Projemiz İçin Startımızı Verdik” 

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında mahalle başkanları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Mahallelerin sorunları hakkında bilgiler alan Başkan Adayı Kökten, seçildiği takdirde 41 mahalleye de eşit hizmet götüreceğinin sözünü verdi. 

Fethiyespor’un Rakibi Denizlispor Antrenmana Çıkmadı! Neler Oluyor?

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 26.Hafta müsabakasında Fethiyespor, 18 Şubat Pazar günü 14.00’te Denizlispor’a konuk olacak. Denizlispor Fan Sayfası Yeşil Cephe, Denizlispor futbolcularının Fethiyespor maçına kadar antrenmanlara çıkmayacağını ifade etti. Bir kriz söz konusu, Denizlispor’da neler oluyor?

Başkan Akdenizli, Ak Parti İlçe Teşkilatı İle Bir Araya Geldi

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti ilçe teşkilatının düzenlediği akşam yemeğinde teşkilat üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Akdenizli: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Seydikemer’den rekor bir oy kazandıracağımızın sözünü verdim. Sizlerin desteği ve gayretiyle bu sözümü tutacağıma inancım tam” dedi.

Menteşe Belediye Personeline Yüzde 78 Zam

Menteşe Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında 2024 yılı toplu iş sözleşmesi protokolü imzalandı. Buna göre Menteşe Belediyesinde en düşük maaş 30 bin lira oldu. Ayrıca bir yıl içinde tüm işçilere toplam 48 yevmiye ikramiye verileceği açıklandı.

Fethiye'de Ciğerci Bekir Hizmete Açıldı

Akarca Mahallesi Şehit Nihat Oran Caddesi no:11/c’de ciğer ile etli ekmeği ve çokça eşsiz lezzet ile kaliteyi Fethiyeliler ile buluşturan Ciğerci Bekir, yıllardır tecrübesi bulunan ustaları ile bu sektöre adından söz ettiren işletmeler arasında bulunuyor. Ciğerci Bekir işletmecisi Hazal Kırıcı ile kebapçı ustası Turgut Usta mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

Seydikemer Belediye Çalışanlarına Yüzde 70 Zam Yapıldı

Seydikemer Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında yapılan sözleşme ile çalışan personelin maaşlarına yüzde 70 zam yapıldı.

İkinci El Pazarı Kapılarını Açtı

Ürünlere ardı ardına gelen zamların ardından vatandaşlar alış veriş için ikinci el pazarlarını tercih etmeye başladı. Pazarsa stant açan Nilgün Ersöz ise, ikinci el pazarının Fethiye’nin bir kültürü olduğunu belirtti.

Başkan Adayı Kulaç’tan Karaca’ya 3 Aday Çıkışı

Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç Fethiye Belediyesi tarafından Gazeteciler Günü nedeni ile verilen akşam yemeğinde Fethiye Belediye Başkanı Alim karaca’nın Fethiye’de seçimlerde 3 aday yarışacak sözüne cevap verdi. Kulaç “Fethiye’de şu anda resmi tek adayını açıklayan parti Deva Partisi’dir. Deva Partisi’nin de adayı benim. Yarışta bizde varız” dedi.

Büyükşehir Okçusu Hazal Dünya Rekoru Kırdı

Muğla Büyükşehir Belediyesi okçularından Hazal Burun, Antalya’da düzenlenen milli takım seçmelerinde 598 puanla gençler, büyükler Avrupa ve Dünya rekorunu kırdı. Okçuluk Milli takımına seçilen Hazal Burun ve Emircan Haney, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Kulaç, 'Ekibimiz ile beraber söz verdiklerimizi gerçekleştirmek için hazırız'

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, bölgede görev yapan basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Başkan Adayı Kulaç, “Ekibimiz ile beraber söz verdiklerimizi gerçekleştirmek için hazırız. Fethiye’ye kadın eli değmesinin zamanı geldi” dedi. 

AK Parti'nin Adayları Belli Oluyor Ak Partinin Adaylarını Açıklayacağı Tarih Netleşti

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik gazetecilere aday belirleme sürecine dair açıklamalarda bulundu, 7 ve 15 Ocak'ta adayların açıklanacağını duyurdu.

Denizatı Restaurant’ta Yılbaşı Coşkusu

Fethiye Sahil Bandı’nda adından çokça söz ettiren Denizatı Restaurant, bu yılbaşında da vatandaşların tercihi oldu. Denizatı Restaurant İşletmecisi Yasin Özdemir yılbaşı gecesine dair çeşitli açıklamalarda bulundu.

Karaca Ve Hıra Arasında Sözlü Tartışma!

CHP Fethiye İlçe teşkilatında Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile CHP Fethiye Eski İlçe Başkanı, eski Fethiye Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Hıra arasında sözlü tartışma çıktı. 

Milletvekili Otgöz, Yeni Yatırımların Müjdesini Verdi

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile görüştü. Muğla’ya yapılacak yatırımların değerlendirildiği görüşme Muğla için oldukça verimli geçtiği ifade edildi. Milletvekilleri Otgöz: “Sözlerimizin arkasındayız.  Biz vaat etmiyoruz. Eser siyaseti yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Akdenizli verdiği sözleri tutmaya devam ediyor

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, göreve geldiği günlerde verdiği sözleri tutmaya devam ediyor. Paşalı Mahallesi’nin uzun zamandır beklediği Çok Amaçlı Sosyal Tesisin yapımı için talimat veren Başkan Akdenizli, yapımına başlanılan tesiste incelemelerde bulundu.

Başkan Akdenizli, TDİOSB'nin İhalesinin imzalandığını açıkladı

Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında yapılan toplantıya katılan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer TDİOSB’nin Etüt, Proje, Mühendislik İşleri Hizmet Alımı ihalesini kazanan firma ile sözleşme imzalandığını söyledi. Buna göre projeye yatırım yapmak isteyen Seydikemer ve Fethiyeli yatırımcılara öncelik tanınacak.

TDİOSB etüd, proje ve mühendislik sözleşmesi gerçekleşti

Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında yapıldı.