Semt Pazarlarının Üzerini Kapatma Sözü Verdiler

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberinde Cumhur İttifakı AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın ile birlikte Salı Pazarı esnafının sorunlarını dinlediler.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

İlçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyesi adaylarının eşlik ettiği programda Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve Cumhur İttifakı AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın; esnaflara hayırlı işler dilerken, alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarla da sohbet ettiler. Yağışlı hava altında pazar esnafının çektiği sıkıntıları gören Başkan Adayı Kökten ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayaydın, bölgeye yakışır üstü kapalı bir pazar yerinin projeleri arasında olduğunu söyledi. Şiddetini arttıran yağış nedeniyle yemek molası verdikleri börekçide mahsur Kökten, Ayaydın ve beraberindeki heyet, daha sonra gezilerine kaldıkları yerden devam ettiler. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Salı Pazarı esnafımızı ziyaret ederek sorunlarını dinledik. Projelerimiz üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Bizleri ilgiyle karşıladılar. Bu gezimizde Cumhur İttifakı AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Prof. Dr. Sayın Aydın Ayaydın’a bize katıldığı için teşekkür ediyorum” şeklinde ifadeler kullandı. 
Cumhur İttifakı AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın açıklamasında, “Fethiye halkı hizmete susamış. Büyükşehir ve ilçe belediyesini bizlerin kazanınca sorunların tamamen çözüleceğini söylediler. Pazar esnafı ve alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarımızın inanılmaz bir teveccühü vardı. Sağanak yağış oldu, kısa sürede her yer su altında kaldı. Altyapı yok, MUSKİ çalışmamış. İnsanlara yüksek su faturaları gönderiliyor ama ortada hizmet yok. Göreve geldiğim takdirde MUSKİ Genel Müdürü’ne gerekli cezayı verip, kendisini görevden alacağım” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN