Aday Kökten'den Gençlere Söz!

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'den örnek proje… Başkan Adayı Kökten, 'Motor ve araba sporlarını seven gençler sokaklarda değil pistlerde olmalıdır' dedi. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Son günlerde gençlerin meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybettiklerine dikkat çeken Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, hız tutkunu gençlerin yollarda değil pistlerde olacağını belirtti. Bunun için bir drug pisti projesi hazırladıklarını kaydeden Başkan Adayı Kökten, gençlerin böylelikle daha güvenli bir şekilde adrenalinlerini atabileceklerini ifade etti. Örnek çalışmanın sözünü veren Kökten, tüm araç kullanıcılarının ve yayaların trafikte dikkatli olması yönünde uyarılarda bulundu. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Gençlerimize drag pisti yapmaya söz vermiştik. Çünkü biliyorsunuz bu hafta 6 ailemizin evine ateş düştü. Gençlerimiz adrenalin atacak yer arıyor. Motor ve araba sporlarını seven gençler sokaklarda değil pistlerde olmalıdır. Dolayısıyla güvenli alanların oluşturulması gerekiyor. Biz kendilerine buradan onların enerjilerini atacağı projelerimin olacağını söylüyorum. En önemlisi drag pisti ve bunu Fethiye’mize kazandırıp gençlerimizin hizmetine sunacağız” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN