Genel

Genel Haberleri

Sibel Korgül, şube açılışını gerçekleştirdi

Sibel Korgül Beauty Salon’da, güzellik merkezinin yanı sıra bünyesine kattığı bir şube ile de terapi ve bakım alanında hizmetler veriyor. Sibel Korgül Beauty Salon şube açılışında, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir beraberinde SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ve Sibel Korgül açılış kurdelesini kestiler. Kurdele kesiminin ardından davetlilere Sibel Korgül Beauty Salon yeni şubesi gezdirilip tanıtıldı.

MİTSO ve mahalle muhtarları hep birlikte Milas için el ele

MİTSO Yönetimi, bir süre önce genel kurulunu yapan Milas Mahalle Muhtarları Derneğini ziyaret ederek yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçilen Mehmet Çoban'ı ve yönetim kurulu üyelerini kutlayarak yeni görev dönemleri için başarılar dilediler. Ziyarette başta zeytin, zeytinyağı ve bal olmak üzere Milas ürünlerinin kalitesinin korunması ve arttırılması ile tanıtımının yapılması için görüş alışverişinde de bulunularak birlikte hareket edilmesi kararlaştırıldı.

Yarımada’da Bayram Sonrası Temizliği

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü beraberinde Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleriyle birlikte, Akmaz Mesire Alanı ve Koca Çalış’ın ardından Yarımada’da temizlik çalışması yaptı.

Berberlere atık jilet kutusu dağıtıldı

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün “Sıfır Atık Projesi” kapsamında atık jiletlerin geri dönüşüme kazandırılması amacıyla ilçede faaliyet gösteren berberlere atık jilet kutusu dağıtıldı. Dağıtımlara katılan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, berberlerde kullanılan jiletlerin sokak hayvanlarına ve atık toplayıcılarına zarar verdiğini belirterek, geri dönüşüm ekiplerinin kutuların dolmasıyla bu atık türünü de toplayacağını ifade etti.

Körfezde istenmeyen görüntüler!

Fethiye körfezinde deniz kirliliği çözüm bekleyen bir sorun olarak duruyor. Kordon boyunca kenarlara birikmiş çöpler, kokan ve köpüren deniz Fethiye’nin güzelliğine gölge düşürüyor.

mi’TERRACE, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı için ev sahipliği yapacak

mi’TERRACE açık hava sahnesi, Straf’ın konsept müzik programı “sahnede akustik” konuklarından oluşan Straf, “şarkılarla sahnede” konser etkinliğine 29 Temmuz Perşembe akşamı saat: 21:00’da ev sahipliği yapacak.

Dizi oyuncularından Kaymakam Fırat’a ziyaret

80'ler dizisi oyuncusu Erkan Köse ile Kuruluş Osman dizi oyuncusu Latif Koru, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ı makamında ziyaret etti.

'Deniz Araç Trafiği, Deniz Araçlarının Park Yerleri, Atık Sular ve Deniz Kirliliği’' Konulu İstişare Toplantısı Yapıldı

Deniz Araçlarının Trafiğinin Düzenlenmesi ve deniz kirliliğinin önüne geçmek amacıyla Muğla Valisi Orhan Tavlı Başkanlığında istişare toplantısı düzenlendi.

Fethiye Sulama Birliğinden üreticiye şok mesaj!

Fethiye’de çiftçilik ile geçimini sürdüren üreticiler Fethiye sulama birliğinden gelen mesaj ile şoka uğradı.

Bayram sonrası detaylı temizlik çalışmaları başladı

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü beraberinde Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleriyle birlikte, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın katılımıyla Akmaz Mesire Alanı ve Koca Çalış civarında temizlik kampanyası yapıldı.

Fethiye Belediyesi kürek takımı dereceyle döndü

Sapanca’da yapılan Gençler Türkiye Kupası Kürek Yarışına katılım sağlayan Fethiye Belediyesi Kürek Takımı dereceyle döndü.

Sanat ve antika meraklıları Baaf Bodrum’da buluşuyor

Türk ve dünya turizminin gözde mekanı Bodrum, bu kez de antika meraklısı ve koleksiyonerler sanatseverlere ev sahipliği yapacak. Baaf Bodrum Sanat ve Antika Fuarı 28 Temmuz da ziyaretçileriyle buluşacak.

Saklıkent Kanyonu’nu bayramda 72 bin kişi ziyaret etti

Seydikemer’de bulunan, Antalya ve Muğla’yı birbirinden ayıran Saklıkent Kanyonu, Kurban Bayramı’nda korona virüsü salgınına rağmen ziyaretçi akınına uğradı. Kurban Bayramı tatili için Fethiye ve Seydikemer'e gelen tatilcilerin büyük ilgi gösterdiği Saklıkent Kanyonu bayramda 72 bin ziyaretçi ağırladı.

Mine Soydemir ile Mustafa Amaç rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi

Fethiye Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ‘in avukat olan kızı Mine Soydemir ile Süleyman Amaç’ın avukat olan oğlu Mustafa Amaç rüya gibi bir düğün ile dünya evine girdi.

Bu kadarına da pes!

Muğla'nın en gözde tatil merkezlerinden biri olan Fethiye'de plajlara bırakılan çöpler halkın tepkisini çekti.

Başoğlu, güven tazeledi

Fethiye Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi 61. Genel Kurulu gerçekleşti. Tek listeyle girilen seçimde Başkan İsmail Başoğlu güven tazeledi. Genel Kurulunda Divan Kurulu Başkanlığını Bölge Birlik Başkanı Necip Saraç, Divan Kurulu Başkan Yardımcılığını Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Mehmet Soydemir, Divan Kurulu Katipliklerini ise Murat Burmabıyık ve Yusuf Özdemir yaptı.

Karaçulha Yörük Şöleni başladı

Karaçulha Gönüllüler Derneği tarafından Geleneksel hale getirilen Karaçulha Yörük Şöleni, eski günlerdeki gibi tüm coşkusuyla başladı.

Aracı park ettiği yeri görenler şok oldu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 9 günlük Kurban Bayramı nedeniyle yaşanan yoğunlukta araç sürücüleri araçlarını park edecek yer bulamayınca, tatile gelen vatandaşlar araçlarını yürüyüş yollarına park ettiler.

Başkan Otgöz’den 24 Temmuz Basın Bayramı mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak ulusal ve yerel basın temsilcileri ile çalışanlarının basın bayramını kutladı.