Genel

Genel Haberleri

Koro Şefi, Eczacı Akan dualarla son yolculuğuna uğurladı

Fethiye’de yıllarca koro şefliği yaparak öne çıkan Eczacı Mehmet Emin Akan hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Şef Mehmet Emin Akan için Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi önünde tören düzenlendi.

Kolaylı, 'Medyadaki mesleki kirlenme hepimizi derinden yaralıyor'

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, sansürün kaldırılışının yıldönümü olan 24 Temmuz Basın Dayanışma Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yaparak, basının sorunlarına ve çözüm önerilerine dikkat çekti.

Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

Muğla Valisi Orhan Tavlı 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı yayınladı.

Üretici Pazarı beklentileri karşılamadı

Kurban Bayramının son gününde kurulan üretici pazarı, üreticilerin beklentilerini karşılamadı. Bayram sonu Üretici Pazarı sakindi.

Koro şefi, eczacı Akan hayatını kaybetti

Fethiye’de yıllardır koro şefliği yapan eczacı Mehmet Emin Akan vefat etti.

Bodrum Belediyesi 1200 personeli ile 7/24 bayram mesaisinde

Bodrum Belediyesi ekiplerinin bayram mesaisi başladı. Belediye ekipleri 1200 personeli ile 7/24 vardiyalı çalışma esasıyla hizmet vererek ilçede yaşanacak tüm olumsuzlukların önüne geçti.

Hayvan pazarında kurbanlık satışları devam ediyor

Kurban Bayramının üçüncü gününde de Çarıklı Bizim Kasap, Çatalarık Mahallesindeki Fethiye belediyesi kurbanlık hayvan pazarına kurbanlık satışına devam ediyor.

Metiner, 'Yoğunluk beklediğimizden iyiydi'

Kurban Bayramı geleneği olan kurbanın kesimden sonra kasaplarda yoğunluk yaşandı. Bayramın 2. ve 3. günlerinde yaşanan yoğunluk kasap işletmecilerinin yüzlerini güldürdü. Ada Kasapta da tecrübeli ekibi ve titiz çalışmaları ile müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Kurban bayramının yoğun olduğunu ve bu yoğunluktan memnun olduklarını vurgulayan Ada Kasap işletmesi ortaklarından Halit Metiner, “Yoğunluk beklediğimizden iyiydi. İlk başlarda bir durgunluk vardı ama son bir haftadır hiç bir şekilde durmuyoruz. Hala daha yoğunluğumuz devam etmekte” şeklinde konuştu.

9 günlük bayram tatili Çalış’a yaradı

Muğla'nın gözde turizm merkezlerinden biri olan Fethiye sahillerinde sıcak hava ve 9 günlük bayram tatili nedeniyle yoğunluk yaşandı.

CHP İlçe Başkanı Demir, Umut’a akülü sandalye hediye etti

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, doğuştan yürüme engelli 17 yaşındaki Umut Boz isimli gence akülü sandalye hediye ederek bayramına bayram kattı.

Başkan Kökten'den Tatilcilere Su Jesti

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammed Kökten, Ölüdenizde kilometrelerce uzayan araç kuyruğunda bunalan sürücü ve yolculara soğuk su ikramında bulundu.

Marmaris Kaymakamı Aksoy, Halkla Yüz Yüze Bayramlaştı

Coronavirüs Pandemisi’nin Türkiye de başladığı 11 Mart 2020’den bu yana; alınan tedbirler ve yapılan uygulamalarla Türkiye’nin en başarılı merkezi kabul edilen, Muğla’nın Marmaris ilçesinde, 2 yıl aradan sonra oldukça sıcak bir bayramlaşma yaşandı.

Ciğerci Mahire Bayramda Yoğun Talep

Her geçen gün kendini geliştiren Ciğerci Mahir, Kurban Bayramında müşterilere yetişemiyor. Deneyimli kadrosu, alanında uzman ustaları ile lezzet, temizlik ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Ciğerci Mahir, Kurban Bayramı tatili nedeniyle çevre illerden Fethiye’ye ziyarete gelen müşterilerinle dolup taşıyor.

Kurban Kesim Yerlerinde Yoğunluk Yaşandı

Fethiye’de Kurban Bayramının 2. gününde de mezbahalarda yoğunluk oluştu. Vatandaşlar kurbanlıklarını kestirmek için başta mezbaha olmak üzere diğer kesim yerlerine hücum etti.

Fethiye’de acemi kasaplar yine kendilerini kesti!

Kurban Bayramı’nın 1. ve 2. gününde Fethiye genelinde kurban kesimi sırasında kendini yaralayan kişiler hastanelerin acil servislerine koştu.

Ak Partililer Seydikemer Belediyesinde Bayramlaştı

Seydikemer’e gelen AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Mehmet Nil Hıdır ve AK Parti Muğla İl Başkan Yardımcısı Gültekin Akça; Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve AK Parti İlçe Teşkilatıyla bayramlaştı.

Seydikemer Kaymakamı Yazgan'dan Bayram Ziyaretleri

Seydikemer Kaymakamı Ayhan Yazgan, Kurban Bayramı Ziyaretleri kapsamında halkın huzuru ve güvenliği için 7/24 çalışan güvenlik kuvvetlerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Kaymakamdan Şehit Ve Gazi Ailelerine Bayram Ziyareti

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ve beraberindekiler Kurban Bayramı nedeni ile şehit aileleri ile gazilere ziyarette bulunup, sohbet etti.

Ak Parti Teşkilatı Bayramlaştı

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi. Yoğun bir katılımın olduğu tören, AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Mehmet Nil Hıdır ve AK Parti Muğla İl Başkan Yardımcısı Gültekin Akça’nın katılımı ile gerçekleştirildi.