Genel

Genel Haberleri

Beşiktaşlılardan ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğlulları ve yönetimi geçtiğimiz günlerde Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ünal Bingül ve İlçe Jandarma Komutanlığına atanan Jandarma Binbaşı Mustafa Çiçek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

Gaziantep’e Seydikemerli komutan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Jandarma Genel Komutanlığına mensup bazı General ve Albayların emekliliğe sevki, bir üst rütbeye terfileri ve yeni göreve atanmalarına ilişkin kararlar resmi gazetede yayımlandı. Kars İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Hidayet Arıkan, Gaziantep’e atandı.

Vergi borçları yapılandırılıyor

Fethiye Belediyesi, 7326 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında yapılandırmaların devam ettiğini duyurdu. Mükellefler belediyeye gelmeden, Fethiye Belediyesi’nin resmi sitesinin e-belediye bölümünden ön yapılandırma yapabiliyor.

Filiz Akın Bodrum’daki hastane odasından son halini paylaştı

Yeşilçam'ın güzel oyuncusu Filiz Akın, akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle geçen hafta Bodrum'da özel bir hastaneye kaldırılmıştı. Üç gün yoğun bakımda kaldıktan sonra sağlık durumu iyiye giden sanatçının normal odaya alındığı öğrenildi. Akın, hastaneye yatırıldığı anları sosyal medya hesabından paylaşarak sağlık durumu ile ilgili sevenlerini bilgilendirdi.

Muğlalı avukattan sel felaketine suç duyurusu: Vatandaşlık görevimi yaptım

Muğlalı Avukat Canan Karaosmanoğlu, Karadeniz Bölgesi’nde şiddetli yağışların ardından yaşanan, sel felaketine ilişkin, Kastamonu İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Karaosmanoğlu suç duyurusunun ardından yaptığı açıklamada, “Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım hem de bir hukukçuyum. Hukukçu kimliğim ile vatandaşlık görevimi yapmak, sorumluların bulunması ve tekrar bu olayların yaşanmaması için bu suç duyurusunda bulundum” dedi.

Basına destek paketinin süresi uzatıldı

Basın İlan Kurumu (BİK), pandemi sürecinde resmi ilan ve reklam alan süreli yayınların yerine getirmek zorunda olduğu şartlardan olumsuz etkilenmemeleri ve gazetecilik faaliyetlerini eksiksiz sürdürebilmeleri için aldığı tedbirlerden fiili satışla ilgili maddenin süresinin 31 Ekim 2021 tarihine kadar uzatılması kararı aldı.

SOGEP tarafından desteklenen Mavi Nesil Projesi hayata geçiriliyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 2021 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından hazırlanan Mavi Nesil Projesi (Denizcilik Ve Yatçılık Sektöründe Eğitim, Beceri ve İstihdam Edilebilirliği Geliştirme Merkezi) başarılı bulunarak hibe almaya hak kazanan projeler arasında yer almıştır. Bu kapsamda proje ortakları ve iştirakleri toplantıda bir araya geldi.

Bodrum, Milas, Yatağan ve Kavaklıdere ilçelerinin turizm potansiyeli değerlendirildi

Bodrum-Milas-Yatağan-Kavaklıdere ilçelerinin turizm potansiyelinin değerlendirilmesi ve destinasyonların tanıtımının daha da artırılması amacıyla kurulan “Bodrum-Milas-Yatağan-Kavaklıdere Turizm Destinasyonu Yürütme Kurulu” toplantısı Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında gerçekleşti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Muğla’ya Geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla’ya geliyor.

AFAD Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında AFAD Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

Fethiye Metro Turizm’den aşure etkinliği

Metro Turizm’den Fethiye Otogarında Aşure etkinliği düzenlendi. Türkiye’nin saygın ve köklü kuruluşlarından birisi olan Metro Turizm’in Fethiye İşletmesi; geleneksel hale getirdiği Aşure etkinliğini sürdürüyor.

Fethiye’de kira fiyatları cep yakıyor

Pandemi sürecinde büyük şehirlerden kaçmak isteyenler, başta Fethiye olmak üzere tatil merkezlerini tercih ediyorlar. Bu kapsamda Fethiye ve çevresinde emlak piyasasında yüksek artışlar yaşanıyor. Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz FRT TV’ye yaptığı açıklamada, “Muğla ve Fethiye bölgesinde artış geçen yılda vardı. Gayrimenkul fiyatlarında aşağı, yukarı yüzde 50 ve 60 civarında bir artış gerçekleşti” dedi.

Seydikemer Karaköy’de yangın başladı

Seydikemer Karaköy Mahallesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın ihbarının ardından bölgeye ekipler sevk edildi.

Ziraat Odası Başkanı Karayiğit’ten, Başsavcı Bingül'e “hayırlı olsun” ziyareti

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’ten, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül'e, “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleşti.

“Hayvancılık ve süt üretimi afet bölgesine can suyu olabilir”

Milas’ta yangın bölgesindeki kırsal mahalleleri beraberindekilerle ziyaret eden Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, yöre haklına ve üreticilere geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Karaca, “Amatör branşların her zaman destekçisiyiz”

Türkiye Okçuluk Federasyonluğuna bağlı Fethiye Okçuluk ve Doğa Sporları Derneği, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Başkan Karaca, “Üretimi destekliyoruz”

Fethiye Belediyesi, Fethiye Ata Tarımsal Kooperatifi ile protokol imzaladı.

Yeni sezon değerlendirildi

Fethiyespor Kulübü Başkanı Sayın Esat Bakırcı ve İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, yeni sezon öncesi Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat'ı ziyaret etti.

Turgay Öztürk’ten hayırlı olsun ziyaretleri

Fethiye Ak Parti Teşkilatı ilçe başkanı Turgay Öztürk’ün başkanlığında bir heyetle her zaman olduğu gibi ilçemize yeni atanan daire amirlerini yine ziyaret etti.