Fethiye Beşkaza Meydanı'nda Anneler Günü Kermesi Kuruldu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Fethiye Beşkaza Meydanı'nda Fethiye Tanıtım ve Turizm Vakfı'nın katkılarıyla 12 Mayıs Anneler Günü'ne özel Anneler Günü Kermesi kuruldu. Kermeste çelik takı satışı yapan Merve Fırat açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Her sene Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü’ne 1 gün kaldı. Bu sene Anneler Günü, 12 Mayıs Pazar günü kutlanacak. Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Beşkaza Meydanı’nda Fethiye Tanıtım ve Turizm Vakfı’nın katkılarıyla 12 Mayıs Anneler Günü’ne özel Anneler Günü Kermesi kuruldu.

Kermeste çelik takı satışı yapan Merve Fırat açıklamalarda bulundu. Fırat yaptığı açıklamada, “Fethiye Tanıtım ve Turizm Vakfı ile birlikte düzenlemiş olduğumuz Anneler Günü kermesindeyiz. Burada el yapımı ürünler, el yapımı takılar ve birçok ürün var. Gördüğünüz gibi bizler de çelik takılar yapmaktayız. Uygun fiyatlarla Fethiye vatandaşıyla buluşturmaktayız.

Anneler Günü’nde annelerinize hediyelerinizi bizden tercih etmenizi öneriyoruz. Bugün saat 18.00’a kadar Fethiye Beşkaza Meydanı’ndayız. Derneğimize katkılarınızı bekliyoruz. Bütün annelerimizin emektar annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyoruz” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN