Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Muğla İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

Muğla Valisi Orhan Tavlı Başkanlığında 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 24. maddesi gereğince, idarede birliğin sağlanması, işlerin gözden geçirilmesi, kurumların koordineli çalışması için gereken tedbirlerin alınmasını görüşmek ve kararlaştırmak üzere İl İdare Şube Başkanları toplantısı gerçekleştirildi.

Tosun: "Muğla’nın Kapatılan Köy Okullarını Yeniden Açacağız"

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, Datça ve Köyceğiz’in mahalleye dönüştürülen köylerini tek tek gezerek, muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Vekil Adayı Otgöz, '14 Mayıs'ta Zafer Yazacağız'

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmalarına devam ediyor. Muğla’nın Menteşe, Ula ve Fethiye ilçelerini ziyaret ederek seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Yakup Otgöz, 14 Mayıs’ta Muğla’da zafer yazacaklarını ifade etti.

Vekil Adayı Otgöz Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Yakut Otgöz, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye’de sanayi esnafını ziyaret etti.

Muğla bir gün arayla 3 lideri ağırlayacak

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kaldı. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili tercihini yapacak.

Aday Demir Seydikemer'de vatandaşlarla buluştu

CHP Muğla milletvekili adayı Mehmet Demir, ittifak üyeleriyle Seydikemer Eşen mahallesine giderek, vatandaşlarla buluştu.

Vatandaşa Çaylar Vekil Adayı Demir’den

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir samimiyetiyle vatandaşların gönlüne dokunuyor. Çay ocağının başına geçen Demir vatandaşlara çay ikram etti.

Milletvekili Adayı Tan, 'Biz sizi yalnız bırakmayacağız'

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, Bodrum ilçesindeki Yahşi ve Turgutreis Engelliler Okulundaki çocuklarla zaman geçirdi, aileleriyle sohbet etti.

MHP teşkilatından FTSO’ ya ziyaret

MHP Muğla Milletvekili adayları Özlem Balcı ve Abdulkadir Tekin, MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, Fethiye Belediye Meclis üyeleri Cengiz Çay, Sait Avcı ve beraberindeki heyetle birlikte Odamızı ziyaret etti.

Vatan Partisi Milletvekili Adaylarından Muğla Barosuna Ziyaret

Vatan Partisi milletvekili adayları Av. Emre Aykın, Av. Mehmet Şevket Öztürk, İlyas Yılmaz ve Mehmet Özer Muğla Barosu Başkanı Av. Levent Akgün'ü ziyaret etti.

Vekil Adayı Demir, ‘Muğla Yatırıma Doyacak’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. 14 Mayıs seçimleri sonrası Muğla’nın yatırıma doyacağını ifade eden Demir, “Muğla için taşın altına elimizi koymaktan hiçbir zaman korkmayacağız” dedi.

Tarım ve Turizm Politikalarını Anlattılar

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde ekibi ile birlikte seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

İYİ Parti Adayı Mehmet Tosun’a Datça’da Coşkulu Karşılama

İyi Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Datça’da büyük bir coşku ve ilgiyle karşılandı. 

Milletvekili Adayı Tan, Gençlerle Birlikteydi

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, Bodrum ilçesinde ilk kez sandık başına gidecek gençlerle bir araya geldi.

AK Parti Milletvekili Adayı Otgöz’e, Kavaklıdere’de Büyük İlgi 

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Muğla’nın Kavaklıdere İlçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü.  

Milletvekili Adayı Otgöz: '14 Mayıs'ın Zafer Heyecanı Her Yanı Sarmış Durumda'

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmaları kapsamında Yatağan'da Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Adayı Saatcı Teveccühle Karşılandı

İyi Parti 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer’e bağlı mahalleleri ziyaret etti. Büyük ilgiyle karşılanan Milletvekili Adayı Saatcı, vatandaşlarla hem sohbet etti hem de taleplerini dinledi. 

Depremzedeler nerede oy kullanacak?

Depremzedelerin nasıl oy kullanacağı yaklaşan seçim dönemi öncesinde merak edilmeye başlandı.

Milletvekili Adayı Yiğit Kavaklıdere’de Ziyaretlerde Bulundu

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde milletvekili adayları Tan Bilginer ve Aybike Ece Taşova ile birlikte Kavaklıdere ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

Toplam 1610 haber.