Milletvekili Adayı Yiğit Kavaklıdere'de Ziyaretlerde Bulundu

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde milletvekili adayları Tan Bilginer ve Aybike Ece Taşova ile birlikte Kavaklıdere ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

14 Mayıs Pazar günü yapılacak genel seçimler öncesinde Muğla genelinde yoğun bir çalışma içerisinde olan Zafer Partisi Muğla Milletvekili adayları Ünal Yiğit, Tan Bilginer ile Aybike Ece Taşova, Kavaklıdere ilçe merkezi ve Çayboyu Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldiler. Esnafların ve halkın taleplerini dinleyen Zafer Partisi milletvekili adayları, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Genel seçimlerin ülkemiz ve Muğla adına büyük önem taşıdığını dile getiren Milletvekili Adayı Yiğit hem seçim çalışmaları hem de projeleri hakkında bilgiler aktardı.   

Bölge ve ülke genelinde mevcut sorunlar ve bunların çözüm önerileri hakkında değerlendirmelerde bulunan Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit, esnaflar ve bölge sakinleri ile sohbet etti. Milletvekili Adayı Yiğit, kendilerine gösterilen teveccühten dolayı teşekkürlerini sundu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN