Vekil Adayı Otgöz Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Yakut Otgöz, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye'de sanayi esnafını ziyaret etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Muğla Milletvekili adayı Yakut Otgöz, çalışmalarını sürdürüyor. Otgöz seçim çalışmaları kapsamında Fethiye sanayi esnafıyla bir araya geldi. 
Bu ziyarette Otgöz’e, Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı, geçmiş dönem Fethiye Ölüdeniz Belediye Başkanı ve 2019 Fethiye Belediyesi Başkan Adayı Keramettin Yılmaz, geçmiş dönem Karaçulha Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten ve partililer eşlik etti.
Esnafı tek tek gezerek sorunlarını dinleyen Otgöz’e vatandaşın ilgisi büyük oldu.
“Geniş bir sanayi istiyorlar”
AK Parti Muğla Milletvekili adayı Yakut Otgöz, " Bugün sanayi esnaflarını ziyaret ettik. Kendilerine teşekkür ediyorum. Çok ilgi alaka gösterdiler. Tabi ki istekleri de var. Geniş bir sanayi istiyorlar. İnşallah bu kardeşlerimle çözeceğiz. Bu yaraya da merhem olmak için tüm ilgili alakayı göstereceğiz. Sivil toplum örgütlerimizle, belediyemizle ben bu sorunu çözeceğimize inanıyorum. 14 Mayıs sürecini atlatınca elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Esnaflarımızın ilgi ve alakasına teşekkür ediyorum. Muğla'nın 13 ilçesinde de aynı sevgiliyi görüyoruz. 14 Mayıs seçiminin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN