Akarca Mahallesi'nde Köse Güven Tazeledi

31 Mart yerel seçimlerinin gerçekleşmesinin ardından Muğla'nın Fethiye ilçesinde Akarca Mahallesinde Mevcut Muhtar Cevdet Köse güven tazeledi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

31 Mart Pazar günü gerçekleşen yerel seçimlerde, kesin olmayan sonuçlara göre Akarca mahalle sakinlerinin tercihi mevcut muhtar Cevdet Köse'nin tekrar seçilmesinden yana oldu. 
Mevcut Akarca Mahallesi Muhtarı Cevdet Köse, seçim sonuçlarının ardından yaptığı açıklamada, mahalle sakinlerine teşekkür ederek şunları söyledi:
"Sevgili Akarca Mahallesi sakinleri, sizlerin verdiği destekle bir kez daha muhtarlık görevine seçilmekten dolayı büyük bir mutluluk ve gurur duyuyorum. Bu süreçte gösterdiğiniz ilgi ve güven benim için çok değerlidir. Seçimlerde yaşanan demokratik atmosfer içerisinde her adayın aynı derecede önemli olduğunu düşünüyor, birlik ve beraberlik içinde hareket etme çağrısı yapıyorum. Yeni dönemde de sizlerin ihtiyaçlarını ve taleplerini dikkate alarak mahallemiz için daha yaşanabilir bir ortam oluşturmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her zaman olduğu gibi şeffaf, adil ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğimizi belirtmek isterim. Mahallemizin refahı ve huzuru için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bir kez daha desteğiniz için teşekkür ederim."
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN