Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

AK PARTİ SEYDİKEMER’DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığında yönetim kurulu üyeleri belirlenerek görev dağılımı yapıldı.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ERÖN’DEN, BAŞKAN TURGUTOĞULLARI’NA ZİYARET 

İyi Parti Muğla Milletvekili aday adayı Muzaffer Görkem Erön, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları’nı ziyaret etti. 

YILDIRIM VE BALABAN’DAN BAŞKAN BÜKLÜ’YE ZİYARET

AK Parti Muğla Milletvekili aday adayları Yasin Ali Yıldırım ve Işıl Balaban, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı görevine yeni atanan Ali Büklü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

ADAY ADAYI AVUKAT AYDIN TİLKİCİ’DEN MİLLETVEKİLLERİNE ZİYARET 

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu gerçekleştiren Avukat Aydın Tilkici, milletvekillerini ziyaret etti. Aday Adayı Tilkici seçim çalışmaları hakkında bilgiler aktarıp, değerlendirmelerde bulundu.

SEÇMEN LİSTELERİ BUGÜN ASKIYA ÇIKARILACAK

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için takvim işliyor. Cumhurbaşkanı adaylığı için başvurular dün başladı. Seçmen listeleri de bugün askıya çıkarılacak. Peki, 14 Mayıs’a kadar süreç nasıl olacak?

İLÇE BAŞKANI ADAY ADAYI…

DEVA Partisi Milas İlçe Başkanı Süleyman Demirtaş, 14 Mayıs’ta yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimleri için başkanlık görevinden istifa etti. Demirtaş’ın istifasının ardından ilçe yönetimi kendi arasında toplanarak yeni ilçe başkanını belirleyecek.

CHP’DEN, DADAŞOĞLU’NA ZİYARET 

CHP İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu önderliğindeki heyet, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu 

CHP’Lİ ALBAN ARŞİVİ AÇTI UYARISINI HATIRLATTI 

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, 3 yıl önce depremle ilgili kurumları uyardıklarını fakat bu konuda hiçbir hazırlık yapılmadığını söyledi.

GİRGİN: EYT’DE EKSİK KALANLARI BİZ TAMAMLAYACAĞIZ

Bu hafta TBMM Genel Kurulu’nda EYT yasası görüşüldü ve kabul edildi. “EYT sorununun bütün emeklilik sistemini hakkaniyetli bir yapıya dönüştürecek şekilde çözümü ilk seçimden sonra Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında olacaktır. EYT’de eksik kalanları biz tamamlayacağız” diyen CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin Genel Kurul’da yaptığı konuşmada şunları söyledi:

KARACA’DAN İYİ PARTİYE ZİYARET

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, İYİ Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ve yönetimini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında genel seçimler hakkında istişare yapıldı.

İYİ PARTİ’DEN TEKERLEKLİ SANDALYE YARDIMI

İyi Parti Yeni Mahalle temsilcisi Sabahi Gürbüz’ün girişimleriyle Yenimahalle’de yaşlı bir hastaya tekerlekli sandalye hediye edildi.

CHP'Lİ DEMİR'DEN KANDİL MESAJI

CHP Muğla milletvekili aday adayı Mehmet Demir, Regaip Kandili nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

BAŞKAN KOYUNCU’YU İLK ZİYARET EDEN ÖZGÜR KULLUKÇU OLDU

CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Özgür Kullukçu, CHP Fethiye İlçe Başkanlığına seçilen Mustafa Koyuncu’yu ziyaret etti.

İL BAŞKANI METE’DEN VEDA ZİYARETİ

Önümüzdeki günlerde milletvekili aday adaylığını açıklamasını beklenen AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Fethiye ilçe teşkilatını ziyaret etti.

İYİ PARTİ ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından salı pazarında stat açıldı. Açılan stantta vatandaşla bir araya gelen Başkan Turgutoğulları ve ekibi, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

CHP MUĞLA’DA HÜSEYİN EROL DÖNEMİ

CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu’nun Milletvekili aday adaylığı için istifasının ardından Muğla’da İl Başkanlığına Köyceğiz İlçe Başkanı Hüseyin Erol’un atandığı öğrenildi. 

VEKİL ADAYI DEMİR: BU HAYSİYETSİZLİKTİR!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Aday Adayı Mehmet Demir, İsveç'te Kur'an'ı Kerim yakılmasını çok sert bir dille kınadı. Demir:" Bu saygısızlık asla kabul edilemez. Hukuk çerçevesinde mücadelemiz devam edecektir" dedi.

İYİ PARTİ “KAPI ÇAL, GÖNÜL AL” PROJESİ FETHİYE’DE DE BAŞLADI

İYİ Parti’nin  “Kapı çal, gönül al” projesinin tanıtım semineri Fethiye’de de yapıldı. 

MUĞLA VALİLİĞİ’NİN ERDOĞAN ZİYARETİ PAYLAŞIMINA TEPKİ GÖSTERİLDİ

Muğla Valiliği tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Muğla ziyareti ile ilgili yapılan sosyal medya paylaşımına Muğla milletvekilleri tepki gösterdi: “Muğla Valiliği kamu görevini bırakıp, AKP İl Başkanlığı’na dönüşmüştür.”

Toplam 1613 haber.