MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ERÖN'DEN, BAŞKAN TURGUTOĞULLARI'NA ZİYARET 

İyi Parti Muğla Milletvekili aday adayı Muzaffer Görkem Erön, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları'nı ziyaret etti. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

İyi Parti Muğla Milletvekili aday adayı Muzaffer Görkem Erön, İyi Parti Fethiye teşkilatını ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, aday adayı Erön’e çıkmış olduğu yolda başarılar diledi. Türkiye ve Muğla siyasetinin konuşulduğu ziyarette Muğla Milletvekili aday adayı Muzaffer Görkem Erön, “Ülke kritik bir seçime gidiyor. Bu sistemi değiştirmeliyiz. O yüzden artık bunlara dur demek için oturduğumuz yerden kalktık ve ayakta muhalefet edeceğiz. Daha sonrasında da inşallah iktidarı değiştireceğiz” dedi.
“Memleketimize Güzel Hizmetler Edecek”
İyi Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, “İlk önce Muzaffer Bey’e hayırlı olsun diyorum. İnşallah memleketimize güzel hizmetler edecek. Hakkında hayırlısı olsun. Bizi ziyaret ettiği için teşekkür ediyorum” dedi.
“Mevcut Düzensizliğe Dur Deme Kararı Aldım”
Sözlerine kendini tanıtarak başlayan İyi Parti Muğla Milletvekili aday adayı Muzaffer Görkem Erön, “Burada çok güzel karşılandım. Ben İstanbul doğumluyum ve 41 yaşındayım. 9 senedir ise Bodrum’da yaşıyorum. Makine yüksek mühendisiyim. Aynı zamanda liderlik ve girişimcilik üzerine Boğaziçi Üniversitesi’nde master programı bitirdim. Muğla’da Bodrum çevresinde Akdeniz ve Ege kıyıları da olmak üzere deniz üstü projeleri inşa ediyoruz. Yani liman, iskele, marina gibi. Muğla çevresinde çalışan bir tane derneğim var. Bu dernek arama kurtarma üzerine çalışıyor. Yangın zamanında ise epey yoğun çalışmalar yaptık. Bölgede elimizden geleni yaptık. Ziyaret amaçlı gittiğim Urfa’da ise son yaşanan depreme yakalandım. Sıkıntılı süreçler geçirdim. Bölgeye gelen ekiplerle çalışmalar yürüttük. Bu süreçte 10 gün kadar Antakya’nın içinde bulundum. Oradan geldikten sonra ise mevcut düzensizliğe dur deme kararı aldım” şeklinde konuştu.
“İnşallah İktidarı Değiştireceğiz”
Açıklamasına devam eden Erön, “Bu sistemin bu şekilde gidemeyeceğini, tekrardan Cumhuriyet değerlerine dönmemiz gerektiğini, parlamenter sistemin tekrardan getirilip özgürce seçme ve seçilme hakkının olması gerektiğini söylemek için geldik. İnşallah bunu hep birlikte başaracağız. Yeni bir parti, şuan ise iktidara oynuyor. Bu durum iyi çalışmaların bir göstergesi… Bizde bu saatten sonra kendi adımıza ne varsa elimizden geleni yapacağız. Olur veya olmaz bu önemli değil. Ülke kritik bir seçime gidiyor. Bu sistemi değiştirmeliyiz. O yüzden artık bunlara dur demek için oturduğumuz yerden kalktık ve ayakta muhalefet edeceğiz. Daha sonrasında da inşallah iktidarı değiştireceğiz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN