Koylu Yerel Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi

Muğla'da ve Türkiye genelinde gerçekleşen 2024 Yerel Seçimleri, demokratik sürecimizin önemli bir kilometre taşı oldu. Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Muğla İl Başkanı Atınç Koylu, seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Koylu, seçimlerin demokratik olgunluğun ve vatandaşların iradesinin bir göstergesi olduğunu belirterek, "Süleyman Demirel'in ifadesiyle 'Ortada sandık varsa gerisi teferruattır. Su akar yolunu bulur.' Bu seçim sonuçlarının ülkemize ve yöremize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Seçim sürecinde adayların ve partinin yaptığı çalışmaların önemine vurgu yapan Koylu, "Ömer Seyfettin'in dediği gibi, 'Bu millet âlim değildir ama ariftir. Bu irfanı sayesinde pek çok şeyi okumuşlardan daha iyi sezer, fark eder ve bilir.' Seçimin sonuçları, halkımızın bu irfanının varlığını bir kez daha ortaya koydu. Seçmen, siyasetçilerin kendisiyle inatlaşamayacağını bir kez daha gösterdi" ifadelerini kullandı.

Ayrıca, tüm siyasi partilerin seçim sürecini ve sonuçlarını ciddiyetle değerlendirmesi gerektiğini vurgulayan Koylu, "Süleyman Demirel'in de ifade ettiği gibi, 'Boş tencerenin yıkamayacağı iktidar yoktur.' İktidarın, vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamak adına daha fazla çaba sarf etmesi gerekiyor" şeklinde konuştu.

Son olarak, seçilen Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve Azaları tebrik eden KOYLU, görevlerini layıkıyla yerine getireceklerine inandığını söylerek şu ifadeleri kullandı;
“Muğla ve Türkiye'deki yerel seçim sonuçlarını ve Demokrat Parti'nin değerlendirmesini kapsamaktadır. Seçim sonuçlarının ülkemize hayırlar getirmesini dileriz”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN