KARACA'DAN İYİ PARTİYE ZİYARET

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, İYİ Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ve yönetimini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında genel seçimler hakkında istişare yapıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

 Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca beraberinde CHP İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ve yönetimi ile birlikte İYİ Parti’yi ziyaret etti. Ziyarete İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Ayşe Çiftçi ve Belediye Meclis Üyesi Metin Sevinç başta olmak üzere çok sayıda katılım sağlandı. Sohbet eşliğinde geçen ziyarette genel seçimler başta olmak üzere çeşitli istişarelerde bulunuldu.
“YEREL SEÇİMLERDE HEP BERABER GÖRMÜŞTÜK”
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Tolga başkanım ve çok değerli yönetim kurulu arkadaşlarımız yapmış oldukları kongre neticesiyle seçime kadar ve seçimden sonra, genel seçim ve yerel seçime kadar buradaki kampanyayı hep beraber yöneteceğiz. Biz ekibimizle, İlçe Başkanımız ve meclis üyelerimizle birlikte bir hayırlı olsun ziyareti yapalım dedik. Önümüzdeki süreçte de Millet İttifakı’nın unsurları olarak Fethiye’mizde yapacak olduğumuz çalışmalarla ilgili burada hep beraber çalışmak için bir program hazırlamamız gerekiyor. Akabinde de burada alanlara inmemiz gerekiyor. Ben pazartesi günü Ankara’daki toplantıya katıldım. Yönetici olarak yüzlerce toplantıya katıldım ama ilk defa çok etkilendiğim ve geleceğimizi şekillendirebileceğimiz bir toplantı oldu bu. Parti programını okuyan herkesin; Millet İttifakı’nın, Altılı Masa’nın unsurlarına oy vereceğine inanıyorum. Gerçekten herkese dokunan, herkesi rahatlatan, titizlikle yürütülen, aylardır devam eden bir çalışmanın sonucunu hep beraber orada gördük. 6 partimizin bütün unsurları oradaydı, ben de oradaydım. Gerçekten 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimleri bizim başarıyla atlatabileceğimizin bir programıydı bu. Bizler İYİ Parti ile en baştan beri iyi ilişkiler içerisinde olduk. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in nasıl bir abi- kardeş ilişkisi içinde Türkiye’yi şekillendirdiklerini yerel seçimlerde hep beraber görmüştük. Şimdi de genel seçimlerde hep beraber, hiçbir dedikoduya mahal vermeden, birbirimize incitici küçücük bir söz dahi söylemeden Fethiye’de bir seçim kampanyası yürütmek istiyoruz. Ben Belediye Başkanı olarak üzerime düşen ne varsa, kendi seçim kampanyalarımda nasıl özveriyle çalıştıysam Millet İttifakı’nın kazanabilmesi için burada İYİ Parti ile birlikte, diğer 6 partimizin unsurlarıyla birlikte var gücümüzle burada çalışacağız. Başarılı olacağız arkadaşlar, göreceksiniz. Şu an itibariyle Muğla’da Millet İttifakı’nın oy oranı yüzde 70’e çıkmış durumda. Bunu nasıl 75’e çıkarabiliriz? Biz bunun mücadelesini vermeliyiz, bunu da başarabilecek güçteyiz. Şubat ayı içerisinde Cumhurbaşkanı adayımızı da belirlenecek. Biz ondan sonra seçim stratejimizi hep beraber belirleyeceğiz. Adayımız alanlarda belirlenecek. Adayımız kim olursa olsun, Millet İttifakı’nın adayı bizim adayımızdır. 6 Genel Başkanımızın önereceği Cumhurbaşkanı adayımız ve milletvekili adayımız bizim için önemlidir, değerlidir. Biz onların kazanabilmesi için hep beraber, sizlerle birlikte çalışma istiyoruz. 14 Mayıs’ta göreceksiniz, her şey çok güzel olacak. Tolga Başkanımıza ve değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Şimdiden iktidarımız hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
“ÖNÜMÜZDE SEÇİM VAR”
İYİ Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, “Önümüzde seçim var. Seçim için ne gerektiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Sandıklara sahip çıkıp, Alim Başkanımın dediği gibi yüzde 70’i yüzde 75’de değil de yüzde 80’lere çıkarabilmek, hep beraber çalışmaktır. Adayın kim olduğu önemli değil, doğrudur. Hatta Cumhurbaşkanı adayının kim olduğu da önemli değil. Önemli olan sistemin ne olduğu. Biz Türkiye’de sistemin demokratik, parlamenter sisteme geçebilmek için elimizden gelen ne varsa yapacağız” ifadelerini kullandı. 
“ALTILI MASA OLUŞTURMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”
CHP İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, “Biz de yeni seçildik, yönetimimizin içinden yeni geldik. Önümüzdeki günlerde Koordinasyon Masası adı altında bir Altılı Masa oluşturmayı düşünüyoruz. Tolga Başkanımla bu konuları istişare edeceğiz zaten. Başlangıç yaparak; seçim güvenliği, seçimde nasıl çalışılacak, kim nerelerde ne yapacak bunun gibi çalışmaları kendi aramızda paylaşacağız. Bugünün gündemi hayırlı olsun. Bundan sonraki oturumlarımız Tolga Başkanımla birlikte olacaktır. Altılı Masa Ankara’da, genel merkezimizde nasıl çalışıyorsa biz de öyle çalışacağız” şeklinde konuştu. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN