Tarım ve Turizm Politikalarını Anlattılar

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde ekibi ile birlikte seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Dalaman’da esnaflar ve vatandaşlar ile bir araya gelen Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit’e gezilerinde Muğla Milletvekili adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova, Cem Ayber, Mehmet Özdemir, Müjgan Dikmen ve Oğuzhan Ordukan eşlik etti. İlçe halkı tarafından ilgiyle karşılanan Zafer Partisi milletvekili adayları hem vatandaşların sorunlarını dinlediler hem de projelerini anlattılar.  

Dalaman semt pazarı ve esnafları ziyaret eden Zafer Partisi Muğla Milletvekili adayları, Muğla genelinde çalışmalarına devam ettiklerini söylediler. 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerin büyük önem taşıdığının altını çizen Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit; tarım, turizm ve geçici sığınmacılar hususunda belirlenen politikaları ile ilgili olarak bilgiler aktardı. Milletvekili Adayı Yiğit, kendilerine gösterilen teveccühten dolayı Dalaman halkına teşekkürlerini sundu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN