Genel

Genel Haberleri

Kızılay Fethiye Şubesi yardımlarını sürdürüyor

Türk Kızılay Fethiye Şubesi, evinde yalnız yaşayan bir vatandaşa soba yardımında bulundu. Hayırsever tarafından bağışlanan soba, ismini açıklamak istemeyen vatandaşın evine gönüllülerce ulaştırıldı.

Hafta Sonu Yağış Var

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamayla hafta sonu sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların beklendiği bildirildi. 

Covid-19 Ölümleri Artıyor

Ali Öğretmende Koronaya Yenik Düştü

MSKÜ Araştırmacıları Crystengcomm’a Kapak Oldu

MSKÜ öğretim üyesi Prof. Dr. Hülya Kara Subaşat ve doktora programı öğrencisi Fatma Kuru Alpaslan, Royal Society of Chemistry’nin, saygın dergilerinden biri olan CrystEngComm’a kapak oldu.

Pandemi Sürecinde Engelli Öğrencilerin Durumu Değerlendirildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile Ege Bölgesi Rehabilitasyon Merkezleri Derneği (EGE-DER) Başkan Yardımcısı Salih Dündar ve Nursel Özdemir Kurumları Genel Sekreteri Hande Batıbay’ın bir araya geldiği görüşmede engelli öğrencilerin taşıma ücretleri, kurumlarda fiyat artışları ve merkezlerin işleyişinin iyileştirilmesine yönelik değerlendirme yapıldı.

Milas Belediyesi Minik Dostlarımızın Yanında

Pandemi döneminde sokağa çıkma yasaklarıyla birlikte caddelerde yalnız kalan sokak hayvanlarına Milas Belediyesi sahip çıkıyor. 

Yüzlerce Kez Uçtu Ama Kansere Yenildi

Fethiye'de 35 yıllık yamaç paraşütü pilotu, 52 yaşında kansere yenik düştü.

MSKÜ Dünyanın En Çevre Dostu Üniversiteleri Arasında

Dünya üniversitelerini çevreye duyarlılık, enerji, atık, ulaşım yönetimi ve sürdürülebilirlik alanlarında her yıl değerlendiren GreenMetric Dünya Üniversiteler sıralamasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi dünya 408.’si ve Türkiye 22.’si oldu.

Fethiye Camilerinde De Yağmur Duası Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığınca, son dönemde ülke genelinde yaşanan kuraklık nedeniyle tüm Türkiye'de olduğu gibi Fethiye ve Seydikemer camilerinde de Cuma namazı sonrası yağmur duası gerçekleştirildi.

Seydikemer Belediyesi 14 Aralık’ta yeni binasında

Seydikemer Belediyesi tüm birimleri ile Yeni Hizmet Binasında 14 Aralık Pazartesi gününden itibariyle Seydikemerlilere hizmet vermeye başlayacak.

Rusya’nın Antalya Başkonsolosu’ndan, Aras’a Ziyaret

Rusya'nın Antalya Başkonsolosu Oleg Rogoza, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı makamında ziyaret etti.

Köseoğlu Ödülünü Aldı

Türkiye Yazarlar Birliği’nin, “2019 Yılı’nın En İyi Şehir Kitabı Ödülü’ne “Menteşe’deki Muğla” kitabı ile layık görülen kitabın yazarı M. Ali Köseoğlu, ödülünü aldı. 

FTSO Başkanı Osman Çıralı, Dijital Masterclass Travel Seminerine Katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Facebook, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Marmaris Ticaret Odası işbirliğinde online olarak düzenlenen ‘Dijital Masterclass Travel’ toplantısında turizm sektörü temsilcilerine, Turizmde Trendler ve Dijitalleşme, Seyahat Sektörü Dijital Trendleri ve Facebook Pazarlama Çözümleri: Seyahat konularında dijital pazarlama tüyoları verildi. 

Bodrum ‘A Müjde

Denizi, doğası ve havasıyla birlikte dünyanın en gözde turizm merkezlerinden birisi olan Bodrum’a büyük bir proje daha geliyor. Bitez Mahallesi sahilinde yapımı devam eden spor merkezi hakkında Bodrum Güç Birliği Derneği, yetkililerden bilgiler aldı.

Ali Hoca Koronaya Yenik Düştü

Emekli Öğretmen Ali Akalın bir süredir gördüğü korona virüs hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti.

Bodrum Meydanları Güzelleşiyor

Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında, mahallelerin simgesi olan meydanlarda çevre düzenleme çalışmaları sürdürülüyor.

Fethiye’nin sevilen siması son yolculuğuna uğurlandı

Fethiye’nin sevilen simalarından olan CHP eski ilçe yönetim kurulu üyesi İsmail Çiloğlu koronavirüs nedeniyle izole altında bulunurken, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetti. Çiloğlu’nun geçtiğimiz günlerde Covid-19 testi pozitif çıkınca evinde izole olduğu ifade edildi. Sadim Yangın Söndürme Tüpleri Bakım ve Satış Şirketi Sahibi İsmail Çiloğlu, Foça Mezarlığı’nda Covid-19 önlemleri altında kılınan cenaze namazı sonrası dualarla toprağa verildi.

Kızılay Fethiye Şubesi yardım eli uzattı

Fethiye’de harabe bir evde yaşayan ve bakıma muhtaç olan Dudu Kökçü’ye, ilk yardım eli Kızılay Fethiye Şubesi tarafından uzatıldı.

Çıralı, Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi lansmanına katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın’ın katılımıyla online olarak gerçekleştirilen, Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi Lansmanı’na katıldı. Lansmanda Hisarcıklıoğlu ve Aydın’ın imza attığı protokol ile ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkânı için işbirliğine yapıldı.