Spor

Spor Haberleri

BIOR 2023 Başlıyor

Bodrum Belediyesi ve Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi tarafından bu yıl 12.si düzenlenen Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları (BIOR) 10-15 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacak.

Bisiklet Yarışı Kapsamında Bu Yollar Kapalı Olacak

Uluslararası Likya Granfondo Bisiklet yarışı kapsamında; 1 Ekim Pazar günü sabah saat 09.00’da Seydikemer Kavşak, Çobanlar, Alaçat, Kadıköy, Döğer, Girmeler güzergahlarındaki yollar tek yönlü (gidiş yönlü) trafiğe kapalı olacak.

Şampiyon Boksör Alcu’dan Komutan Çiçek’e Ziyaret

Dünyanın en büyük boks organizasyonlarından birisi olan WBC Orta Doğu Şampiyonu, UBO Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Fethiye Belediyesi sporcusu Hasan Kubilay Alcu, Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Çiçek’i ziyaret etti.

Fethiyespor’un Rakibi Üst Sıralara Yaklaştı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta  Fethiyespor’un rakibi, arka arkaya 3 maçta galibiyete hasret kalan Menemen FK, deplasmanda alınan 24 Erzincanspor galibiyetiyle kötü gidişatı sonlandırdı ve 7 puanla play-off hattının bir basamak altı olan 7. sırada haftayı tamamladı. Menemen FK, bu hafta evinde Fethiyespor’u konuk edecek.

Bodrum FK, Çorum’u Ağırlıyor

Trendyol 1.Lig 7.Hafta mücadelesinde Bodrum FK, evinde yarın 13.30’da Çorum FK’yı ağırlayacak.

Cumhuriyetimizin 100. yılında voleybol turnuvası etkinliği

Seydikemer Kaymakamlığı ile Seydikemer Belediyesi işbirliğinde, Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında kurumlar arası bay-bayan voleybol turnuvası düzenlenecek.

Apaçiler İzmir yolcusu

Fethiyespor’un taraftar grubu Apaçiler, zor karşılaşmada takımına destek olmak için İzmir’e gidecek.

O Hakeme Bu Hafta Maç Verilmedi!

Fethiyespor’un Somaspor ile karşılaştığı maçta, 90+5.dakikada Sezer Özmen’in yerde kaldığı tartışmalı penaltı pozisyonunda penaltı düdüğü çalmayan hakem Berkay Erdemir’e bu hafta TFF tarafından maç verilmedi.

Kritik Maçı Vartemel Yönetecek

Fethiyespor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 6.Hafta müsabakasında 1 Ekim Pazar günü 19.00’da Menemenspor’a konuk olacak. Karşılaşmayı yönetecek hakemler belli oldu.

Fethiyespor İlk 3 Puanını İzmir’de Almak İstiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 6.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, İzmir ekibi Menemenspor’a konuk olacak.

Denizin Kızları Eskişehir’den Puanla Döndü

Bodrum’un Hentbol sahalarındaki gurur Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü, ürkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi 5. Hafta karşılaşmaları kapsamında Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi ile karşılaştı.

Fethiyeli sporcular parkurda ödül için ter döktü

Türkiye Enduro Şampiyonası'nın ikinci ayağı Kocaeli Kartepe'de start aldı. Sporcular Kartepe'nin eteklerinde yer alan zorlu parkurda ödül için ter döktü. Yapılan motor yarışlarında ise Fethiye Orman Spor Kulübü sporcuların başarısı dikkat çekti.

Lacivert Beyazlılarda Hedef 3 Puan

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta Fethiyespor, 6.Hafta mücadelesinde İzmir ekibi Menemenspor’a konuk olacak.

Fethiye Sporfest Kortej Yürüyüşüyle Başladı

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye 4. Spor Festivali, kortej yürüyüşü ile başladı.

Özmen Tartışmalı Penaltıyı Değerlendirdi

Fethiyespor’un başarılı defans oyuncusu Sezer Özmen, Somaspor maçında beklediği penaltı pozisyonunu FRT TV muhabirlerimize anlattı.  Somaspor maçında beklediği pozisyonu, 2025 yılına kadar uzattığı sözleşmesini, geçmişte beraber çalıştıkları Teknik Direktör Erhan Altın hakkındaki düşüncelerini FRT TV muhabirlerimize anlattı.

Keskin, “Seri galibiyetlerle herkesi mutlu edeceğiz”

Fethiyespor Yöneticisi Uğur Keskin, geçtiğimiz haftalarda usulsüzlük olduğunu belirttikleri GMG Kastamonuspor maçından 3 puan beklediklerini ve Somaspor maçında çok tartışılan penaltı pozisyonu ile ilgili açıklamalarını FRT TV mikrofonlarına yaptı.

Altın, “Bir olumsuzluk olursa gereğini yaparız”

Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, geçtiğimiz hafta 1-1 berabere kaldıkları Somaspor maçı ile hafta sonu karşılaşacakları Menemenspor maçı ile ilgili FRT TV mikrofonlarına çeşitli açıklamalarda bulundu.

Göksu: “Bugünkü oyun ışık verdi”

Altay Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, Bodrum FK beraberliğinin ardından, " Umarım biz bu iyi oyunumuzu devam ettiririz" dedi.

Taşdemir: “1 puanımızı aldık ve önümüze bakacağız”

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Altay beraberliğinin ardından, “1 puan aldık ve önümüze bakacağız” dedi.

Toplam 1804 haber.