Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

BARIŞ KOSKU İLE MÜZİK DİNLETİSİ

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi tarafından Kosku Ailesi’nin evinde müzik dinletisi etkinliği düzenlendi.

YAZAR GÜZEL,’’ BU GÜZEL ŞEHİRDEN ÇOK MEMNUNUM’’

Çıkardığı birbirinden değerli eserlerle sayısızca okuyucuya ulaşan Yazar Ragıp Güzel, FRT TV’ye hayatına dair birçok şeyi anlattı. 

LİKYA İLMEKLERİ DEFİLESİ GÖZ KAMAŞTIRDI

Fethiye Likya Kadın Kooperatifi ve TUI Care Foundation ortaklığında hayata geçirilecek “Likya’nin İlmekleri Projesi” tanıtım toplantısı yapıldı. Kısa bir moda defilesinin de yapıldığı toplantıya; kamu sektörü temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, işadamları ve turizmcilerden oluşan geniş bir paydaş kitlesi katıldı.

"DAĞLARIN SULTANLARI KADIN EFELER", KAHRAMAN TÜRK KADININI TEMSİL EDİYOR

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kahraman efelerin ruhunu yaşatan 'Dağların Sultanları Kadın Efeler' grubu kahraman Türk kadınını temsil ediyor.

YONG’UN RESİM SERGİSİ 19 EYLÜL’DE AÇILIYOR

Sanatçı Yong, sergiden elde edilen geliri FETAV ve Fethiye devlet hastanesi onkoloji bölümüne kemoterapi hastaları için sandalye alınması için bağışlayacak.

KÜLTÜR, SANAT VE EDEBİYAT EVİ ULUSLARARASI RESİM SERGİSİ AÇILDI

Fethiye Kültür, Sanat Ve Edebiyat Evi açıldı. Yoğun katılımın olduğu açılış töreninde birbirinden değerli eserler sergilenirken saz sanatçısı Ali Noyin misafirlere keyifli anlar yaşattı.

RESSAM DEMİR’İN SERGİSİ AÇILDI

Ressam Sinan Demir’in resim sergisi 29 Ağustos Pazartesi günü saat 15.00’da açıldı. Açılışa vatandaşın ilgisi yoğun oldu.

Babadağ'da Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen konseri

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yaptığı 'Eğlence Dorukta' etkinliğinde Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen sahne aldı.

Milyonfest iptal edildi

Milyon Yapım tarafından organize edilen ve bu yıl 2’incisi yapılması planlanan Milyonfest, Muğla Valiliği tarafından alınan kararla iptal edildi.

Pantomim oyunu ilgiyle izlendi

Fethiye Belediyesi tarafından organize edilen, İlker Kılıçer’in ‘Mimdo’nun aradığı’ isimli pantomim oyunu, Şehit Fethi Bey Parkı’nda çocuklarla buluştu.

Müzikli Akşamlar Ölüdeniz’de!

Müzikli Fethiye Akşamları Ölüdeniz Sahil’de sanatçılar Aysun Karasaçlı, Ali Tunç ve Mustafa Selçukoğlu konseriyle devam etti.

OYUNCU ÖZLEM BALCI’DAN BAŞKAN OTGÖZ’E TEŞEKKÜR

Seydikemer’de çekimleri yapılan bir bankanın reklam filminde oynayan Türk yapımcı, dizi ve sinema oyuncusu Özlem Balcı, kendilerine verdiği destekteklerden dolayı Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e teşekkür etti.

BAŞKAN KARACA, “RENK VE FİGÜR, LİKYA YOLUNDA “ SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ

Likya Sanat Yolu Platformu Kurucuları, Ertuğrul ve Dilek Aydemir’in evsahipliğinde düzenlenen ve Türkiye’nin tanınmış ressamlarından biri olan Resul Aytemür’ün sergisinin özel konuğu, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca oldu. Çalışmalarında, genel olarak İstanbul’un güncel yaşamını resmeden, kentin, sıradan yapısını, kişilerini ve toplumsal olaylarını ele alış biçimiyle, farklı eserler ortaya koyan Aytemür, Başkan Karaca’ya sergisi hakkında bilgi verdi.

BABADAĞ’DA MANGA RÜZGARI ESTİ

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan 'Eğlence Dorukta' etkinliğinde Manga sahne aldı.

SEYDİKEMER’E “YÖRESEL SANATLAR ATÖLYESİ” GELİYOR

Seydikemer Kaymakamlığı tarafından hazırlanan ve Seydikemer Belediye Başkanlığı’nın proje ortağı olduğu “Yöresel Sanatlar Atölyesi” projesiyle unutulmaya yüz tutmuş yöresel ürün ve zanaatlar tekrar canlandırılacak.

BABADAĞ’DA KORAY AVCI COŞKUSU

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde Koray Avcı sahne aldı. Konseri kimse terk edemez diyen Koray Avcı, “Teleferik sırasına gireyim, erken kalkayım, önden gideyim, biran önce aşağıya ineyim trafik olmasın. Bu tür hareketleri yaparsanız bakın burada ki herkesi tanıyorum. Ve beni çok seviyorlar. Yemin ediyorum bastırırım düğmeye. Bir buçuk saat o teleferiğin içerisinde beklersiniz” şeklinde konuştu.

YAYLA KARAÇULHA’DA ÖZLEM ŞAHİN COŞKUSU

Yayla Karaçulha'da bu yıl 8'incisi düzenlenen Yayla Karaçulha Yörük Şöleni renkli görüntülere sahne olurken Özlem Şahin konserine de yoğun katılım oldu. 2 gün süren şenliğe Seydikemer ve Fethiye’den yoğun katılım oldu.

GENÇLİK ZİRVEDE, EĞLENCE DORUKTA ZİRVEDE, EMİR CAN İĞREK COŞKUSU YAŞANDI

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde Emir Can İğrek sahne aldı. Gençler Emir Can İğrek dinlemek için Babadağ’a akın etti.

Neşeli Orman Bu Kez Menteşe’de Çocukları Eğlendirdi

Menteşe Belediye Tiyatrosu tarafından yaz oyunları kapsamında sahnelenen “Neşeli Orman” adlı müzikli çocuk tiyatrosu, Menteşe Evleri Kent Parkta çocuklarla buluştu.

Toplam 397 haber.