Benimle Delirir Misin?' Oyunu Kahkahaya Boğdu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde sahnelenen 'Benimle Delirir misin?' tiyatro oyunu, Fethiyeli vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Oyunu izleyen izleyiciler kahkahaya boğuldu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Evli bir çiftin ilişkilerini anlatan komedi oyunu ‘Benimle Delirir Misin?’ Fethiyeli tiyatro severlerle buluştu. Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna izleyicilerin ilgisi yoğun oldu. 2 perde olarak sahnelenen oyunda oyuncular Necmi Yapıcı ve Nihan Durukan Yapıcı izleyicileri kahkahaya boğdu.
"Benimle Delirir misin?" tiyatro oyunu, aşkın yanlış anlatılmasını ve evlilik seremonisinin ardında yaşanan trajikomik bir süreci konu alıyor. Kadın ve erkek arasındaki ilişkilerin karmaşıklığını işleyen oyunda, aşkın nasıl kör ettiği ve sonrasında nasıl mat ettiği komik bir dille anlatılıyor. Tiyatro yazarı Mine Artu'nun kaleme aldığı oyun, Nihan Durukan Yapıcı ve Necmi Yapıcı'nın muhteşem performanslarıyla sahneye taşınıyor. Evlilik, aşk ve ilişkilerin çılgınca işlendiği oyun, seyircilere eğlenceli bir deneyim sunuyor. Oyunda, evlilikteki zorluklar, kadın-erkek ilişkilerinin absürtlükleri ve trajikomik anlatım, izleyicilere kahkaha dolu bir atmosfer sunuyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN