Fethiyespor Teknik Direktörü Dinçel, 'İyi Hazırlandık'

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor'da teknik direktör Selahaddin Dinçel, 8 günlük Antalya'daki kamp sürecini, takıma yapılan takviyeleri ve bu hafta oynayacakları İnegölspor müsabakası öncesi açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 19.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 21 Ocak Pazar günü 14.00’te evinde İnegölspor ile karşılaşacak. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, 8 günlük Antalya’daki kamp sürecini, takıma yapılan takviyeleri ve bu hafta oynayacakları İnegölspor müsabakası öncesi açıklamalarda bulundu.

“12 GÜNLÜK HAZIRLIK DÖNEMİMİZ OLDU”
Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, 4 gün Fethiye’de ve 8 gün Antalya’da kamp süreci geçirdiklerini belirterek, “Biz 2 Ocak tarihinde Fethiye’de kamp çalışmalarına başladık. 4 gün Fethiye’de çalıştık ardından Antalya’da devam ettik. Antalya’da 8 günlük kamp süreci geçirdik 12 günlük hazırlık dönemimiz oldu. Bu 12 günlük hazırlık döneminde 2 hazırlık maçı oynadık ve İnegöl maçı için tekrardan Fethiye’ye geri döndük. Bu hafta itibariyle İnegöl maçı hazırlıklarına başladık ve bugün devam edecek. Bu hafta İnşallah istediğimiz sonucu alarak geçiririz, taraftarlarımız ile birlikte galibiyet sevinci yaşarız” dedi.

“3 TRANSFER İLE KADRO TEMİNİNİ BİRAZ DAHA OLUŞTURDUK”
Teknik Direktör Dinçel, takıma dahil olan 3 futbolcu ile ilgili konuştu. Dinçel, “3 yeni arkadaşımız takıma dâhil oldu. Serdar Ümit Deniz, geçmiş dönemde birlikte çalıştığımız takım kaptanımızdı. Berk Taşkın Samsunspor’dan takımımıza dahil oldu, Ali Mert Aydın Afyonspor’ dan aramıza katıldı. Bu 3 transfer ile kadro teminini biraz daha oluşturduk, biraz daha zenginleştirdik. Biz Fethiyespor ile Fethiyespor taraftarları ile birlikte güzel bir sezon geçirdik. Sezon sonunda hep birlikte kupa kaldırarak taçlandırdık. Bir bağımız, bir birlikteliğimiz oluştu. Ben her zaman söylüyorum, bir teknik adam tek başına hiçbir şey yapamaz. Biz bunu hep birlikte yapıyoruz. Başkanı, yönetimi, oyuncular ile basın ile taraftarı ile şehri yöneten büyükler ile bir güç oluşturuyoruz. Bu oluştuğunda zaten doğru işler, doğru icraatlar yaptığında başarı kaçınılmaz oluyor” ifadelerini kullandı.

“BİZ SİZLER İLE GÜÇLÜYÜZ”
Fethiyespor’un Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, 21 Ocak Pazar günü oynayacakları İnegölspor maçı ile ilgili yaptığı açıklamada “Ben bunu Fethiye’de yaşadım ve bu büyük taraftar ile Pazar günü tekrar çıkacağız. İnşallah onların da desteği ile Pazar günü ilk engeli aşacağız. Ben buna inanıyorum. Buradan da tüm taraftarlarımıza, Apaçiler’e çağrı da bulunmak istiyorum, “Biz sizler ile güçlüyüz” inşallah Pazar günü tekrardan o gücü göreceğiz. Biz şu günden itibaren görüşme yapmıyoruz sadece bizim yapımıza uyan oyuncu ismi gelirse onu değerlendirmeye alacağız dedik ama bu hafta tamamen İnegöl maçına odaklandık. İnegöl maçını düşünüyoruz. Rakibi ilk maçında gerçekten iyi gördük” diyerek sözlerini noktaladı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN